אמת פנימית
משתמש צעיר
יש לי מתכון מדהים של פאי מ"רגע מתוק".
הוא ממש קל וגם המראה מכובד מאד!
בצק לפאי: 125 ג' מרגרינה
100 ג' א. סוכר
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1 ביצה
לשטוח בתבנית ולאפות כ-10-15 דקות
מלית פקאן:
2 ביצים
100 ג' סוכר חום
חצי כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
25 ג' חמאה מומסת ( הוספתי קצת שמן במקום)
100 ג' אגוזי פקאן קצוצים גס
לערבב ולשפוך על הבצק ולאפות ב-170 מעלות במשך 18-15 דקות או עד שהמלית מתייצבת בצדדים אך עדיין מעט רכה במרכז. מקררים לטמפרטורת חדר.
ציפוי שוקולד:
100 ג' שוקולד מריר
חצי מכל שמנת מתוקה (אפשר קצפת צמחית)
ממיסים ושופכים, ומקררים.
לקישוט: חצאי פקאנים מסוכרים כמסגרת.
באמת שווה לנסות!!!
הוא ממש קל וגם המראה מכובד מאד!
בצק לפאי: 125 ג' מרגרינה
100 ג' א. סוכר
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1 ביצה
לשטוח בתבנית ולאפות כ-10-15 דקות
מלית פקאן:
2 ביצים
100 ג' סוכר חום
חצי כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
25 ג' חמאה מומסת ( הוספתי קצת שמן במקום)
100 ג' אגוזי פקאן קצוצים גס
לערבב ולשפוך על הבצק ולאפות ב-170 מעלות במשך 18-15 דקות או עד שהמלית מתייצבת בצדדים אך עדיין מעט רכה במרכז. מקררים לטמפרטורת חדר.
ציפוי שוקולד:
100 ג' שוקולד מריר
חצי מכל שמנת מתוקה (אפשר קצפת צמחית)
ממיסים ושופכים, ומקררים.
לקישוט: חצאי פקאנים מסוכרים כמסגרת.
באמת שווה לנסות!!!