אשמח אם מישהו מקצועי יוכל להעיף מבט - האם יש אפשרות אחרת...
זה המטבח המקורי, לידו מרפסת שרות.
אנו מעוניים לשפץ, להוסיף שורת ארונות עליונים נוספת, ולהוציא את התנורים למרפסת שרות.
את הגז ככל הנראה אין לאן להעביר, בדקתי אצל שכנה שיש לה כיוונים כמו שלי והעבירה אותו לאלכסון באמצע - הרוח מכבה את האש כל הזמן...
להעביר את הגז ליד המקרר - נראה לי פחות מתאים, וזה יהיה גם מול המזגן שיכבה את האש ולא מומלץ... (אין לנו תכנית לעבור לאינדוקציה או חשמלי)
כעת צריך להזיז כיורים כדי לקבל שיש גדול. חשבנו להזיז את הכיור הבשרי לאלכסון ואת החלבי לקרב אל המקרר, בצורה הזו:
זה יוצר לי שיש בשרי של 105 (פלוס מרווח שליד האלכסון של הכיור), ושיש חלבי של 65 (פלוס מרווח שליד האלכסון של הכיור).
האם זה מספיק עבור החלבי?
(לא רציתי להקטין את ה-45 שליד המקרר, כדי להשאר עם מגירות מכילות מספיק)
יש למישהו הערות? תובנות? רעיונות?
תודה מראש!
זה המטבח המקורי, לידו מרפסת שרות.
אנו מעוניים לשפץ, להוסיף שורת ארונות עליונים נוספת, ולהוציא את התנורים למרפסת שרות.
את הגז ככל הנראה אין לאן להעביר, בדקתי אצל שכנה שיש לה כיוונים כמו שלי והעבירה אותו לאלכסון באמצע - הרוח מכבה את האש כל הזמן...
להעביר את הגז ליד המקרר - נראה לי פחות מתאים, וזה יהיה גם מול המזגן שיכבה את האש ולא מומלץ... (אין לנו תכנית לעבור לאינדוקציה או חשמלי)
כעת צריך להזיז כיורים כדי לקבל שיש גדול. חשבנו להזיז את הכיור הבשרי לאלכסון ואת החלבי לקרב אל המקרר, בצורה הזו:
זה יוצר לי שיש בשרי של 105 (פלוס מרווח שליד האלכסון של הכיור), ושיש חלבי של 65 (פלוס מרווח שליד האלכסון של הכיור).
האם זה מספיק עבור החלבי?
(לא רציתי להקטין את ה-45 שליד המקרר, כדי להשאר עם מגירות מכילות מספיק)
יש למישהו הערות? תובנות? רעיונות?
תודה מראש!