תנו לי ביקורת עוף חגיגי בפירות יבשים

צבע

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
לכבוד טו בשבט
מתכון של מרים קופרמן
אשמח להארות/הערות!
מכיון שאין לי ידע בציוד מקצועי - התאורה מאולתרת לחלוטין (פלורוסנט מסוכות ופנס חזק + רפלקטורים מתבניות ח"פ) 7DM_8685.JPG 7DM_8686.JPG 7DM_8696.JPG
 
נערך לאחרונה ב:

תפארת ה.

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נראה טעים מאד!
בתמונה האחרונה יש פלש חוזר על הצלחת, ואולי הייתי מצלמת שרואים את כל הצלחת וסכין בצד השני
אבל זה ענין של טעם...
 

צבע

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
נראה טעים מאד!
בתמונה האחרונה יש פלש חוזר על הצלחת, ואולי הייתי מצלמת שרואים את כל הצלחת וסכין בצד השני
אבל זה ענין של טעם...
וואי, צודקת! איך לא שמתי לב כשהעליתי את התמונה!
זה לא פלאש, זה קצה של התבנית (הרפלקטור לצורך הענין) שנכנסה לי לתמונה...
תודה על הביקורת הבונה!
אשמח לעוד משוב, אם יש.. :)
 
שידור חוזר של הוובינר המרתק על עולם הפרסום ב- 2022
הקישור זמין לצפיה עד סוף השבוע

הדסה אסתר מזרחי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מהמם, מגרה ונראה מקצועי!
אני הייתי הולכת על תאורה טבעית פעם הבאה+רפלקטורים, אבל בכל אופן התמונה העכשווית מהממת!!, פשוט מנסיון תאורה טבעית נותנת את זה:), תנסה..
המון בהצלחה!!, ושוב, תמונות מהממות!
 

צבע

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
נראה יפה מאד!
תודה!
מהמם, מגרה ונראה מקצועי!
אני הייתי הולכת על תאורה טבעית פעם הבאה+רפלקטורים, אבל בכל אופן התמונה העכשווית מהממת!!, פשוט מנסיון תאורה טבעית נותנת את זה:), תנסה..
המון בהצלחה!!, ושוב, תמונות מהממות!
תודה רבה!
העדפתי באמת להשתמש בתאורה טבעית,
אבל מה לעשות שבחורף התאורה הטבעית מסתיימת מוקדם?...;)
 

אספרסו

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
וואו!
מדהים ונראה ממש טוב!!!
יש מצב למתכון?
 

צבע

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
וואו!
מדהים ונראה ממש טוב!!!
יש מצב למתכון?
תודה! :)
הנה המתכון בשמחה:
מאת מרים קופרמן - קייטרינג על מגש

עוף בסילאן ופירות יבשים

מתכון לעוף חגיגי ועשיר, שמתאים לט"ו בשבט, שחום ומגרה, בזכות הסילאן.
ניתן לגוון עם הפירות היבשים והאגוזים, לפי הטעם והמלאי שבבית.

רכיבים
4 כרעיים או 8 שוקיים
3 בצלים
3 בטטה
100 ג' שזיף מיובש
100 ג' משמש מיובש
3 שני שום כתוש
4 כפות סילאן
1 כפית פפריקה
2 מקלות קינמון או 1 כפית
1 כפית כורכום
1/2 כפית צ'ילי
מלח
פלפל שחור
1/2 כוס יין יבש (לבחירה)
1/2 כוס מים

להגשה: 50 גרם אגוזי מלך
50 גרם שקדים מולבנים

הכנה:
חותכים את הבטטה לחתיכות גסות ומניחים בתבנית, מניחים את הפירות היבשים, ואת הבצל חתוך לטבעות. מניחים מעל הכל את חלקי העוף.
מערבבים בקערה שום כתוש, סילאן, יין, מים ותבלינים, מערבבים ושופכים על העוף שבתבנית. מכסים בניר אפיה ועליו ניר כסף, אופים ב-200 מעלות שעה וחצי, מורידים את הכיסוי ומנמיכים את הטמפרטורה ל150 מעלות ואופים עוד חצי שעה עד שעה.
בודקים מידי פעם שלא נגמרו הנוזלים, אם נגמרו, אפשר להוסיף מעט מים רותחים. כשהעוף רך ושחום, מוציאים מהתנור.
מפזרים את אגוזי המלך והשקדים לפני ההגשה.
 

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

599

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח דרושים

לוח הסעות ושליחויות

למעלה