עוגות/עוגיות עוד פעם עוגת מספרים

אפיקים RA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
פעם ראשונה שאני מכינה עוגת מספרים..
קראתי פה נראה לי את כל האשכולות בנושא
וזה מה שיצא:)
IMG_8668.JPG
 

שרה שרם צילומותק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
מהמהם
 

קליקורנ

משתמש פעיל
צילום מקצועי
וואו, מדויק להפליא!!
אולי תוכלי לשתף במסקנות המרכזיות מכל האשכולות או אם אפשר קישור לאשכול שהועיל לך במיוחד..
פשוט העוגה הזו כבר הרבה זמן ברשימה שלי ואשמח לקבל טיפים איך לעשות אותה הכי טוב:)
 

אפיקים RA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
וואו, מדויק להפליא!!
אולי תוכלי לשתף במסקנות המרכזיות מכל האשכולות או אם אפשר קישור לאשכול שהועיל לך במיוחד..
פשוט העוגה הזו כבר הרבה זמן ברשימה שלי ואשמח לקבל טיפים איך לעשות אותה הכי טוב:)
האשכולות שקראתי הם:
1
2

את המתכון דווקא לקחתי ממקום אחר ועשיתי כמות כפולה ממה שמופיע כאן :
1 כוס קמח+4 כפות
1/2 כוס שקדים טחונים
50 גר' אבקת סוכר
100 גר' מרגרינה
1 ביצים
קורט מלח

אופן ההכנה:
-לשים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה וללוש עד שמתקבל בצק אחיד.
-להניח את הבצק במקרר למשך 1/2 ש'
- לפתוח את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ (שמתי נייר אפיה מתחת ומעל הבצק ואז רידדתי)
-להניח את שבלונת המספרים מעל ולחתוך לפי הצורה (2 מכל מספר)
- לאפות בחום בינוני למשך 1/4 ש' בערך, עד שהבצק זהוב.

קרם:
500 מ"ל קצפת חלבית של השף הלבן
4 כפות אינסטנד
4 כפות סוכר.

לחכות שהבצק יתקרר לאחר מכן לזלף וכך עוד שכבה ..
לקשט מעל כיד הדמיון הטובה...
 

קליקורנ

משתמש פעיל
צילום מקצועי
וואו איזו מהירות! אין לי מילים!
שאלה נוספת- אפשר להכין כמה ימים לפני? לפני /אחרי הרכבה? הטעם נפגם?
 

אפיקים RA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
וואו איזו מהירות! אין לי מילים!
שאלה נוספת- אפשר להכין כמה ימים לפני? לפני /אחרי הרכבה? הטעם נפגם?
אין לי ניסיון עם זה..
אני הכנתי היום בשביל מחר בצהריים
(על פניו נראה לי שאת הבצק ניתן להכין גם כמה ימים לפני ולשים במקרר .
את האפיה והזילוף נראה לי שכדאי די סמוך לאכילה, יום לפני)
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
וואו איזו מהירות! אין לי מילים!
שאלה נוספת- אפשר להכין כמה ימים לפני? לפני /אחרי הרכבה? הטעם נפגם?
את הבצק אפשר להכין מראש ולהקפיא, או במקום יבש- לא במקרר, לטעמי לא יותר מ-24 שעות.
אחרי המילוי אפשר לשמור במקרר, לטעמי לא יותר מ-24-36 שעות.
ליותר זמן, או אם את רוצה לשמור על בצק פריך לגמרי, שלא יספוג רטיבות בכלל, תקפיאי מיד אחרי המילוי בתוך קופסא גדולה אטומה, או תבנית עמוקה עם ניילון נצמד, ותפשירי שעתיים לפני ההגשה במקרר.
 

~EFRAT~

מהמשתמשים המובילים!
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
וואו, עוגה מושלמת!!!
פעם ראשונה שאת מכינה? זה מדהים!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מושלם ממש
לא להאמין שזו פעם ראשונה


מצטרפת להמלצה של שירה להקפיא את העוגיות לפחות לילה לפני הזילוף והקישוט
 

אפיקים RA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מהמםםםםםםם!
איך הדפסת את המספרים? מסתבכת עם זה כל פעם מחדש...
האמת שלא היה לי זמן להתעסק עם הדפסות וכו', אז פשוט קניתי את הספרות שהייתי צריכה.
זה גם יותר נח כי זה מחומר עבה ולא נדבק
ראיתי גם באלי אקספרס שבלונות של המספרים (0-9) זה כבר נמצא אצלי בסל הקניות:)
 

אפיקים RA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מצטרפת לשאלה...
מה הפטנט הכי טוב בלהדפיס את השבלונה?
איזה גודל? איזה דף?
לא התנסיתי בזה אבל לפני שקניתי חשבתי שפשוט אבחר פונט יפה ואתאים אותו מבחינת ס"מ לקופסא שבה אני רוצה לאחסן את העוגה, אדפיס על דף רגיל ויעתיק על נייר שקף ואגזור...
בסוף כמו שציינתי קניתי..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה