מכיוון שאני לא כוללת בסדר היום התזונתי שלי חלב ומוצריו,
יש לי חיפוש מתמיד כזה אחרי מה שנותן אפקט דומה, אבל שלא יהיה סופר מתועש/סוכרי וכו'.
כבר יצא לי כמה פעמים לקנות קוביית טופו משכנעת,
ארוזה בוואקום מפתה, בתוך קופסת קרטון דקה מאויירת עלים ירוקים,
אבל בסוף זרקתי אותה כשעבר התאריך, פשוט לא היה לי מושג מה לעשות אתה בפועל..
(וגם קצת חששתי לטעום, אם נודה על האמת )
לאחרונה קניתי - וגם השתמשתי - וללא ספק המוצר הזה הולך לתפוס מקום של קבע אצלי במטבח.
אז על מה ההמלצה שלי?
על טופו שמגיע מתובל, עם הטבעי עוד לא התעסקתי מספיק (מלבד התעסקות אחת לא מוצלחת מספיק)
אבל הוא דורש השריה טובה ב'משהו' כדי לספוג טעם (בבסיס הוא די ניטרלי)
(אבל כדאי להסתכל ברכיבים כדי לראות אם לא בחרתם במקרה בטופו שהציפו אותו בחומרים לא רצויים לכן)
הנה דוגמא לטופו מהמם בטעם פסטו, של משק ויילר -
(אני קניתי בשערי רווחה)
פשוט חותכים את הקוביה הנוחה הזו לקוביות קטנות,
צורבים במחבת עם שמן זית מכל הכיוונים
וזה טעים שאי אפשר להסביר
אני שמה את זה על סלט,
הנה דוגמה מסלט של היום: (אין תמונה, אזל הסלט.. מתנצלת )
2 מלפפונים
2 גמבות
עלי תרד בייבי
קרעי חסה
חופן זיתים
תיבול: לימון סחוט ומלח
ומעל זה - את קוביות הטופו...
אי אפשר להסביר כמה שזה טעים!!
ממש סטייל מסעדה כיפי כזה
בהנאה, בתאבון ולבריאות!
יש לי חיפוש מתמיד כזה אחרי מה שנותן אפקט דומה, אבל שלא יהיה סופר מתועש/סוכרי וכו'.
כבר יצא לי כמה פעמים לקנות קוביית טופו משכנעת,
ארוזה בוואקום מפתה, בתוך קופסת קרטון דקה מאויירת עלים ירוקים,
אבל בסוף זרקתי אותה כשעבר התאריך, פשוט לא היה לי מושג מה לעשות אתה בפועל..
(וגם קצת חששתי לטעום, אם נודה על האמת )
לאחרונה קניתי - וגם השתמשתי - וללא ספק המוצר הזה הולך לתפוס מקום של קבע אצלי במטבח.
אז על מה ההמלצה שלי?
על טופו שמגיע מתובל, עם הטבעי עוד לא התעסקתי מספיק (מלבד התעסקות אחת לא מוצלחת מספיק)
אבל הוא דורש השריה טובה ב'משהו' כדי לספוג טעם (בבסיס הוא די ניטרלי)
(אבל כדאי להסתכל ברכיבים כדי לראות אם לא בחרתם במקרה בטופו שהציפו אותו בחומרים לא רצויים לכן)
הנה דוגמא לטופו מהמם בטעם פסטו, של משק ויילר -
טופו מתובל בפסטו
לקריצה איטלקית; טופו בתיבול תערובת פסטו, שמכילה את השילוש המושלם: בזיליקום, שום ופטרוזילה.הטופו שלנו מיוצר בשיטה המסורתית, באבני ריחיים וללא הוספת חומרים משמרים. בזכות שיטת הייצור הייחודית, הטופו שלנו תמיד טרי, טעים ועשיר בערכים מזינים. המלצות הגשה: מתאים במיוחד להקפצה, אידוי, אפיה או טיגון...
wyler.co.il
פשוט חותכים את הקוביה הנוחה הזו לקוביות קטנות,
צורבים במחבת עם שמן זית מכל הכיוונים
וזה טעים שאי אפשר להסביר
אני שמה את זה על סלט,
הנה דוגמה מסלט של היום: (אין תמונה, אזל הסלט.. מתנצלת )
2 מלפפונים
2 גמבות
עלי תרד בייבי
קרעי חסה
חופן זיתים
תיבול: לימון סחוט ומלח
ומעל זה - את קוביות הטופו...
אי אפשר להסביר כמה שזה טעים!!
ממש סטייל מסעדה כיפי כזה
בהנאה, בתאבון ולבריאות!