הכל צריך מזל, אפילו ספר תורה שבהיכל...
ועוגת ספר תורה מרולדות שאני רוצה להכין, צריכה יותר מזל
כי אין לה הרבה סיכויים מלכתחילה
מחפשת דרך פשוטה לביצוע,
ורציתי לשמוע מנסיונכן
(ואם אפשר גם לראות תמונות, אז בכלל יעזור לי... לא מצאתי תועלת ברשת)
אם אכין שתי רולדות ואשאיר אותן קצת פתוחות אחת לכיוון השניה, כך שיהיה 'ספר תורה פתוח'-
האם זה יתקבל טוב וישרוד טלטלה? הבצק של הרולדה דק ועדין, ואני תוהה אם יעבוד באופן הזה
(במקום להכין עוגה פלוס 2 רולדות בצדדים)
כל רעיון אחר, לפשוטות עם, יתקבל בברכה
תודה רבה!
ועוגת ספר תורה מרולדות שאני רוצה להכין, צריכה יותר מזל
כי אין לה הרבה סיכויים מלכתחילה
מחפשת דרך פשוטה לביצוע,
ורציתי לשמוע מנסיונכן
(ואם אפשר גם לראות תמונות, אז בכלל יעזור לי... לא מצאתי תועלת ברשת)
אם אכין שתי רולדות ואשאיר אותן קצת פתוחות אחת לכיוון השניה, כך שיהיה 'ספר תורה פתוח'-
האם זה יתקבל טוב וישרוד טלטלה? הבצק של הרולדה דק ועדין, ואני תוהה אם יעבוד באופן הזה
(במקום להכין עוגה פלוס 2 רולדות בצדדים)
כל רעיון אחר, לפשוטות עם, יתקבל בברכה
תודה רבה!