עוגות/עוגיות עוגת נס!! קפה-תברכו את חמותי..

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
הכנתי בשישי, יצא נחמד, לא יותר. עוגה בחושה טובה.
נראה לי שעשיתי משהו לא נכון עם הציפוי כי הוא יצא ממש נוזלי, זרם לקצוות ולתחתית ולא נתפס כ"כ על העוגה עצמה. אשמח לשמוע איך אמור לצאת הציפוי.

תמונות לכל המבקשות

תמונה לפני האפיה
תמונה אחרי האפיה
ותמונה עם הציפוי
אין תמונות.

גם אני הכנתי את העוגה, דווקא יצאה טעימה ממש!!
הציפוי באמת נוזלי מאד ונזל לי לקצוות... אבל לאחר שהתייבש כן היה נראה יפה.
 

דלורית

משתמש רשום
עשיתי עם קמח כוסמין 80% ולא הוספתי מים ויצא מעולה וטעים.
תודה למי שהעלתה
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
הכנתי אתמול ויצא ממש טעים (חצי כמות, שליש כבר הלך...)
רק דבר אחד לא הבנתי,
למה מעבד מזון עדיף על מיקסר?? בהתבוננות פשוטה-מיקסר הרבה יותר קל לנקוי...לפחות לי.
זה בסהכ קערה ומקצף לעומת מעבד מזון שזה גם עם המכסה וקערה יותר מורכבת לניקוי...
קיצור
הכנתי במיקסר יצא טעים.
@הני ר תמסרי לחמותך תודה מחמותי שהולכת לקבל את זה השבת...
 

ו8

משתמש מקצוען
הכנתי לשבת יצא מקסים!
תודה רבה.
4 תבניות גבוהות מאד של אינגלישקייק. כנראה בפעם הבאה יהיה ב5 תבניות...
קמח מלא 80 אחוז.
בלנדר יד (יש לי מעבד של קנווד והיה מידי קטן) ואכן כאבו לי הידיים...
בהצלחה לכולן!
 

הני ר.

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
הכנתי אתמול ויצא ממש טעים (חצי כמות, שליש כבר הלך...)
רק דבר אחד לא הבנתי,
למה מעבד מזון עדיף על מיקסר?? בהתבוננות פשוטה-מיקסר הרבה יותר קל לנקוי...לפחות לי.
זה בסהכ קערה ומקצף לעומת מעבד מזון שזה גם עם המכסה וקערה יותר מורכבת לניקוי...
קיצור
הכנתי במיקסר יצא טעים.
@הני ר תמסרי לחמותך תודה מחמותי שהולכת לקבל את זה השבת...
אמסור גם אמסור.
חנוכה שמח
 

ש.א.ז.

משתמש פעיל
אם משתמשים בקמח תופח צריך להוריד באבקת אפיה?
אני שואלת על המתכון הספציפי הזה שבו צריך
4 כוסות קמח ו-2 אבקת אפיה.
מומחיות האפיה, מה עושים??
כוס קמח תופח = כוס קמח רגיל + כפית א. אפיה, תעשי לפי זה את החשבון.
בהצלחה!!!
 

adin

משתמש פעיל
D I G I T A L
לא יודעת למה אבל כבר פעם שניה שאני מכינה את העוגה (לפחות רק חצי כמות...) ויצא לי דחוס ולא אורירי, נראה לי שאין תחליף להפרדת ביצים והקצפתם במיקסר...

נהנתי מהקרם לפחות:)...
 

חחח

משתמש סופר מקצוען
לא יודעת למה אבל כבר פעם שניה שאני מכינה את העוגה (לפחות רק חצי כמות...) ויצא לי דחוס ולא אורירי, נראה לי שאין תחליף להפרדת ביצים והקצפתם במיקסר...

נהנתי מהקרם לפחות:)...
לא מפרידה באףףףףף עוגה. יוצאות אוריריות וטובות (לא רק אני אומרת).
 

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
קלי קלות של הכנה.
טעם מושלם
כמעט אפס עבודה.
חומרים לתבנית חד פעמי הכי גדולה.
במעבד מזון:
שמה חצי כוס קפה פלוס מים רותחים עד למעלה.[200מ"ל]
מפעילה מעבד לדקה ואז מוסיפה
3 כוסות סוכר
1.5 כוס שמן
2 אפיה
4 סוכר וניל.
מוסיפה 8 ביצים לאט לאט ללא הפרדה
4 כוסות קמח
2 כפות קקאו
שמה בתבנית שולחת לתנור עד שזה אפוי.
בזמן הזה...את שוטפת את הכוס היחידה והמעבד מזון שהתלכלכו, נכון שזה קלי קלות?
שמה במעבד 5כפות שמן.
7כפות מים רותחים
200גר' אבקת סוכר
1 כף קקאו.
3 כפות נס קפה.
מפעילה לדקה.
שופכת על העוגה בעודה חמה.
ורצה להכין כוס קפהה
אפשר להכין ללא קקאו כלל??
ואם כן, במה להמיר?
 

יוחנן 1

משתמש מקצוען
קראתי את כל האשכול.
עשיתי את כל הטיפים,
והעוגה יצאה דחוסה, ובקיצור לא טובה:(:(
כבר שנים שלא יצא לי ככה עוגה.
 

אם הבנות

משתמש פעיל
יש לי רק 100 גרם אבקת סוכר
מה אני יכולה לשים במקום ה- 100 ג' אבקת סוכר שחסר לי? סוכר או אולי פודינג?
 

mirif

משתמש מקצוען
עשיתי. יצא אוורירי וטעים גם בלי הקרם. (לא היה לי א. סוכר)
 

אילת ח

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי אותה כבר פעמיים יצאה מקסים צפיתי אותה לכבוד"חומש סעודה" הבן שלי
20191203_160342(0).jpg
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  22  פעמים

לוח מודעות

למעלה