עוגת מספרים/צורה אישית, אפשר?

דסי גרטנר

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הייי
הכנתי את העוגה
איזה כיף לעשות אותה
היה חוויה
עשיי לאבא שלי ליומולדת
הכנה ממש פשוטה ולא מסובכת ויצא מושלם
גם טעים, גם יפה
אפילו שעשיתי פרווה כי זה היה לשבת זהה יצא מושלם
תודה ענקית על המתכון וכל הטיפים המושלמים!!!
IMG_20210430_160117.jpg
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
רק חייבת לציין:
ביומולדת של הבן שלי אפינו (בעצם, הוא ולא אני) עוגה בתבנית עגולה ממתכון שקבלתי מחנוש-. במקום ליצור אותו בצורת מספר, ציפיתי בשוקולד מומס + כף שמן, הנחתי עליה ספרה 5 שגזרתי מנייר, ומסביב הספרה זריתי (סליחה, זרינו. הבן שלי בעיקר וגם אני...) סוכריות צבעוניות. לאחר שהשוקולד התקשה קלפתי את הנייר, יצא מקסים.
גם זו אופציה של עוגת מספרים :)
סליחה שלא צילמתי.


 

שוקלטין

משתמש צעיר
אני באמצע להכין את העוגה, ומשום מה הפעם הקצפת יוצאת לי מאד רכה כזו - אני רוצה לזלף עיגולים יפים אבל בשונה מפעמים קודמות, נהיה לי כמו שפיץ מעל כל עיגול...
מקווה שהובנתי :(
@hbecker אולי יש לך רעיון למה זה קרה ומה אפשר כדי לגרום לה להיות יותר יציבה ? להקציף עוד / חסר פודינג (או ששמתי מידי)
הבו עצה פליזז
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אני באמצע להכין את העוגה, ומשום מה הפעם הקצפת יוצאת לי מאד רכה כזו - אני רוצה לזלף עיגולים יפים אבל בשונה מפעמים קודמות, נהיה לי כמו שפיץ מעל כל עיגול...
מקווה שהובנתי :(
@hbecker אולי יש לך רעיון למה זה קרה ומה אפשר כדי לגרום לה להיות יותר יציבה ? להקציף עוד / חסר פודינג (או ששמתי מידי)
הבו עצה פליזז
תנסי להוסיף עוד פודינג
 

dvora zin

משתמש פעיל
D I G I T A L
למי יש רעיון לצורה שיפה לעשות לבחורה ליומולדת?
לא מספר ולא לב,
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
למי יש רעיון לצורה שיפה לעשות לבחורה ליומולדת?
לא מספר ולא לב,
 

<Mordesign

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אולי כתר?
 

אלינור הרוש

משתמש פעיל
לבצק שקדים:
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס קמח שקדים [שקדים מולבנים טחונים דק דק]
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה קרים
1 ביצה
קורט מלח

הכנה:
*מערבבים במיקסר קמח, שקדים, אבקת סוכר
מוסיפים ביצה ומרגרינה ומעבדים לבצק אחיד.

*עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.

*מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח מקומח היטב
מניחים את הספרה או הצורה שנבחרה מעל לבצק
חותכים את הבצק בסכין חדה ולא משוננת מסביב.
חוזרים על הפעולה האחרונה עוד פעם או פעמיים ל-3 שכבות עוגה

*אופים כ 15 דקות להזהבה נאה. עקבו אחר האפיה יש תנורים שצריך בהם יותר זמן אפיה.
לא נוגעים בעוגה עד שהיא מתקררת ממש כדי שלא תתפרק.

*מעבירים למגש ומתחילים להרכיב.

מכינים קרם:
*מקציפים 1 ריצ' גדול עם 1 חבילה פודינג וניל [אפשר קופסא קטנה 250 גרם של מלית וניל למרקם חלק יותר]

*מעבירים לשקית זילוף עם תנטר עגול גדול ומזלפים עיגולים במספר שורות מהמסגרת פנימה עד לכיסוי העוגה.
מניחים בזהירות את השכבה השניה של העוגה מעל לזילופי הקרם וחוזרים על פעולת הזילוף.
ושוב לשכבה שלישית.

*מקשטים בשוקולדים, פירות וכו' כיד הדמיון הטובה


מוציאים את הדגם הרצוי מהמחשב. מדפיסים על דף A4 או בגודל קטן יותר או גדול יותר, לפי מה שרוצים

לעוגות אישיות משתמשים בקורצנים גדולים וכך לא צריך להניח דוגמא ולחתוך את הבצק. הכי מהיר והכי קל.


יש לרכוש צורות ומספרים ממפל.
רק מה?
רכשתי כזה בצורה של לב.
רידדתי
חתכתי
וגילית שזה לא נכנס לי לתבנית תנור...

אז שוב רידדתי והשתמשתי בלב שהוצאתי מהמחשב

בהצלחה

אני בשטח אם יש שאלות
מתכון מוצלח במיוחד,
היית מכינה עם מתכון אחר,
ניסיתי את שלך ויצא מושלםםם
הכנתי גם לשבת עם פירות
ובהזמנה אישית לאירוסין
צירפתי תמונה
אביטל.jpg
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה