עוגת מספרים ליום הולדת עשרים

אמנות ויצירה >> תוכן מקצועי

גם אתם שמתם לב שרק עכשיו הגיעה הקולקציה החדשה למדפים? הסוד המלא נחשף לראשונה, ועל הדרך טריק לניצול קופונים.
אם אתן מאלו שהבילוי שלהם הוא סיור בגאולה וברבי עקיבא, לסרוק ולמשש את חלונות הראווה, יכלתן לזהות השנה דיליי חריג במועד השקת הקולקצייה החדשה לחג...
תנו לאגד לנצח
ב"ה. לימים, יתקשו כל המעורבים להאמין שכל הסאגה המתמשכת התחילה בהתראה שגרתית שקפצה בצד השמאלי של המחשב הנייד. "תוקף רישיון גרסת הניסיון של...
הדרך להייטק עוברת בבני ברק
מרחב עבודה הצפוף בנשים חרדיות שיושבות וכותבות קוד, הוא לא מראה שכיח. לפני כמה שנים היו שאמרו שהוא גם לא אפשרי.
4.00 star(s) 1 ratings
מאחורי העמק | חלק ג'
"פסולה" "לא נכון" "עכשיו תורך לאחוז!" לכל אחת יש את הזיכרון המתוק הזה מהמשחקים הנוסטלגיים שהיוו חלק גדול מנוף ילדותינו, זיכרון שמעלה חיוך שעה...
5.00 star(s) 1 ratings

hat-ts

משתמש מקצוען
מיוחד!!
אני רק מתפלאת כל פעם איך חותכים ואוכלים את העוגות האלה.
ואני מתפלאת למה עושים אותה מכזה בצק קשוח?
יש לי מתכון לבצק הרבה יותר נח!
"עוגת מספרים " רות ברכה

לבצק טארט שקדים
150 גר מרגרינה
כוס א. סוכר
חצי כוס א. שקדים
קורט מלח
2 חלמונים
2 כוסות קמח
מאחדת לבצק. עוטפת בניילון נצמד ומכניסה לקרור
מקמחת נייר אפיה
ועליו מרדדת את הבצק.
מניחה את השבלונה המוכנה מראש ועוברת עם סכין על קווי המתאר של השבלונה.
מוציאה את השיריים של הבצק.. כך שרק הצורה ששרטטנו תשאר
דוקרת את פני הבצק
ומכניסה את הנייר אפיה כשהוא על משטח חלק למקפיא❗
מחממת תנור ל180*
כשהתנור חם מעבירה את הצורה שבמקפיא עם נייר האפיה לתבנית תנור ואופה כ 15 20 דקות +-.
לאחר האפיה גם כן להכניס את הצורה למקפיא, על מנת שבהרכבת העוגה הצורה לא תשבר.

לקרם
ריצ
2 כפות סוכר
2/3 כפות גדושות קרם פטיסייר
4 כפות פודינג וניל

לערבב את הריצ עם הסוכר והפטיסייר
להקציף
וכשהקצף כמעט מוכן להוסיף את הפודינג תוך כדי הקצפה
ולהמשיך להקציף עוד כדקה שתיים.
לערבב את הקצפת המוכנה למרקם חלק ולזלף על הצורה.
לעבודה נקיה יש להדביק את הצורה/ האות למשטח שייעדנו בעבור העוגה.
מדביקים עי שוקולד טיפה מומס
מזלפים על פני כל העוגה
ומעל מניחים את השכבה השניה
שוב מזלפים ואז מקשטים
פרות/ שוקולדים/ ממתקים/ עוגיות
כיד הדמיון והטעם..
upload_2019-1-14_19-25-22.png upload_2019-1-14_19-25-22.png
 

shira bira

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

יוכבדא

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
משתפת בעוגה שהכנתי לכבוד יום הולדתה של אחותי.
תודה @shira bira על העצות והטיפים!!
היות ולא היו לנו שקדים באזור, החלפתי כהמלצתך בקורנפלור (היה צריך להוסיף גם קמח, המספר הראשון יצא דביקי, אח"כ כבר קימחתי)
וגם שימו לב שחייבים להניח על משטח חלק ויציב, בהתחלה לא הקפדתי והשכבה הראשונה ממש התפרקה (נס שיש שכבה שניה :) )
upload_2019-1-17_17-34-50.png
 

shira bira

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תודה @shira bira על העצות והטיפים!!
היות ולא היו לנו שקדים באזור, החלפתי כהמלצתך בקורנפלור (היה צריך להוסיף גם קמח, המספר הראשון יצא דביקי, אח"כ כבר קימחתי)
וגם שימו לב שחייבים להניח על משטח חלק ויציב, בהתחלה לא הקפדתי והשכבה הראשונה ממש התפרקה (נס שיש שכבה שניה :) )
צפה בקובץ המצורף 431184
מקסים . עבודה יפה ונקיה!
 

shira bira

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יפה יצא לך. והפצפוצים הקטנטנים ברקע פשוט מוסיפים...
בדיוק הכנתי שבוע שעבר לאבא שלי.
רק עכשיו הצלחתי לפתוח את התמונה.
מהמם ! עבודה מוקפדת ונקיה.
ומתחשק לי עכשיו כוס שייק :)
 

shira bira

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יפה יצא לך. והפצפוצים הקטנטנים ברקע פשוט מוסיפים...
בדיוק הכנתי שבוע שעבר לאבא שלי.
אגב, העוגה שבתמונת הפרופיל שלך מדהימה לא פחות.
את קונדיטורית במקצועך?
 

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

למעלה