אילה דבר ראשון תודה
דבר שני, היום ניסתי את המתכון, זה יצא טעים אבל עוד לא ברמה שאפשר לעלות תמונה, אבל יש לי שתי שאלות
1.שמתי קפה בקצפת וזה יצא קצת טעם מר לקצפת וגם כמה ששמתי עוד ועוד לא הגעתי לכזה צבע יפה של ציפוי בקצפת
2.לגבי שתי החתיכות שמצמידים כדי להגביה את הלב [מה שחותכים מהצדדים], האם צריך לעגל אותם קצת לפני שמצמידים ללב? לקער אותם? כי ככה הנחתי זה לא נדבק יפה וישר, וגם נוצר חור בחיבור הקצפת
אשמח לקבל הנחיות, תודה שוב
את יכולה לשים גם צבע מאכל חום בשביל לקבל את הצבע,
לא חייבים דווקא קפה (במקרה שיוצא לך מידי מר..)
צודקת שצריך לקער קצת את החצאי עיגולים, גם אני הסתבכתי איתם לפי הסרטון... פשוט הצמדתי לעוגה וחתכתי עד המקום שראיתי שמתחבר יפה.
2 שאלות:
1. איזה גודל תבנית הלב? (בהסקטה ראיתי שעושים עיגול ולאחמ"כ חותכים מדוע אי אפשר מלכתחילה תבנית בצורת לב?)
2. איך חצי הלב משוקולד יוצא בול אותו גודל של העוגה?
אשמח לתשובה
אפשרי בהחלט לעשות בתבנית לב,
אם יש לך כזו