• פרוג למען העצמאים!

    כפורום העצמאים והעסקים הקטנים המוביל בציבור החרדי, אתר פרוג נרתם לעזרתכם. בעקבות התפשטות נגיף הקורונה והשפעתו על המשק, נגרמים נזקים כלכליים לעצמאים רבים אשר מתמודדים עם מחסור בלקוחות. לכן החלטנו להושיט לכם יד ואנו מעניקים לכם, חברי האתר היקרים, את מערכת הפרסום העצמאית שלנו ב30% הנחה!!!

    למימוש ההטבה, אין צורך בהקלדת קוד קופון, פשוט פרסמו!

    לתשומת לב! המבצע עד חג הפסח

    למעבר ליצירת קמפיין >>>
     
    להתייעצות ועזרה בין חברי הפורום >>>
     
    לחבילת פוש לעסקים לחץ כאן >>>
     

עוגת יום הולדת - 30

יבא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הזמינו ממני עוגה חגיגית ליום הולדת 30,
עם בקשה שלא יהיה הרבה קצפות, אלא יותר שוקולד,
ושיהיה חלבי וטעים...
אז במקום לזלף שושנים (יואו כמה שאני אוהבת...), יצרתי אותם מבצק שוקולד.
תודה ל @hbecker היקרה על ההדרכה באישי... (הבטחתי לשתף, אז הנה..)

העוגה מורכבת מ-2 שכבות של עוגת קפה חלבית טעימההה
מילוי- גנאש שוקולד מוקצף
עיטוף- שמנת מתוקה
וטפטופים של גנאש.
20191106_160628.jpg
IMG_0753.JPG IMG_0758.JPG IMG_0766.JPG
 

hbecker

Moderator
מנהל
הזמינו ממני עוגה חגיגית ליום הולדת 30,
עם בקשה שלא יהיה הרבה קצפות, אלא יותר שוקולד,
ושיהיה חלבי וטעים...
אז במקום לזלף שושנים (יואו כמה שאני אוהבת...), יצרתי אותם מבצק שוקולד.
תודה ל @hbecker היקרה על ההדרכה באישי... (הבטחתי לשתף, אז הנה..)

העוגה מורכבת מ-2 שכבות של עוגת קפה חלבית טעימההה
מילוי- גנאש שוקולד מוקצף
עיטוף- שמנת מתוקה
וטפטופים של גנאש.
צפה בקובץ המצורף 560763
צפה בקובץ המצורף 560765 צפה בקובץ המצורף 560766 צפה בקובץ המצורף 560767
יפיפה!!!!
 

hbecker

Moderator
מנהל
על זה עוד לא שמעתי :rolleyes: אפשר הסבר ?
העוגה מדהימה ממש , השושנים מושלמות ! הטפטופים והצבעים ...
זו טכניקה לא חדשה בכלל
ממיסים שוקולד ומוסיפים לא סירופ גלוקוזה רו סירופ תירס פושר.
מערבבים. שוטחים בשקית
מקררים
משחקים איתו כמו בפלסטלינה. והוא מתקשה יחסית אחר כך
 

יבא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עוגה יפהפיה ומושלמת
אפשר מתכון לעוגת קפה חלבית?
בשמחה, זו עוגת קפה רגילה- רק שבמקום מיץ תפוזים שמתי שמנת מתוקה.
זה העיף את העוגה לרמות אחרות......מהחלומות!

עוגה קלה קלה אוורירית וטעימה:
6 ביצים
1.5 כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כפיות ת.וניל
3/4 כוס מיץ תפוזים (כאמור המרתי לשמנת מתוקה)
1 כף קפה נמס
2 כוסות קמח
1 א. אפיה
קורט מלח

הכנה:
מקציפים את הביצים 5 דק', מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף 5 דק' נוספות.
מוסיפים את שאר החומרים
שמים בתבנית ואופים ב180 מעלות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.

לשידרוג: ניתן להוסיף לעוגה אחרי כמה דק' אפיה- שוקולד צ'יפס ואגוזים טחונים.

ספרי איך יצא...;)
 

יבא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אגב, את הביצים מקיפים שלמות? ללא הפרדה??
וכמה שמנת מתוקה את שמה-גם 3/4 כוס?
את הביצים מקציפה שלמות- בלי להפריד:
5 דק' הקצפה בלי כלום + 5 דק' הקצפה עם הסוכר.
יוצא אוורירי ממש!

ושמנת מתוקה- כן, 3/4 כוס
 

לוח דרושים

למעלה