עוגות/עוגיות עוגת טורט שמנת וריבת חלב -מושלמת!!

שירן

משתמש פעיל
חייבת לשתף אתכם בעוגה טעימה שקוצרת מחמאות!
אבל הכי חשוב קלה להכנה:)

לעוגת הטורט:
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות קמח + 1 כפית אבקת אפיה
3 כפות שמן
2 כפות מים

אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
משאירים את המיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים חלמון אחר חלמון.
מוסיפים את השמן לאט ואח"כ את המים , ולבסוף מוסיפים את הקמח עם האבקת אפיה..

מחלקת את התערובת ל2 . ואופה 2 שכבות של עוגה. (מומלץ מאד בתבנית עגולה 24 )

אחרי שהשכבות התקררו - על השכבה הראשונה מורחים ריבת חלב .
ואת השכבה השניה הופכים, מורחים עליה ריבת חלב, ומחכים איתה:)

רכיבים למילוי: (לפי כוס מדידה 240 מ"ל)
1 שמנת מתוקה
3\1 כוס סוכר
4\1 כוס חלב
4\1 שקית אבקת פודינג וניל
1 גבינה לבנה 250 ג'

אופו הכנת המילוי:
מקציפים את כל החומרים חוץ מהגבינה . אחרי שיש קצף יציב מוסיפים את הגבינה.
3/4 מהמילוי שופכים על השכבה הראשונה .
ואת השכבה השניה הופכים בחזרה על העוגה.
מורחים את שאר המילוי על העוגה /מזלפים .. כיד הדמיון הטובה...
מומולץ בחום להוסיף קישוטים מריבת חלב...
בתאבון!
 

שירן

משתמש פעיל
לא, גם את התמונה אכלו..;)
אבל פעם הבאה שאני אכין ב"נ אני אצלם תמונה.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
חייבת לשתף אתכם בעוגה טעימה שקוצרת מחמאות!
אבל הכי חשוב קלה להכנה:)

לעוגת הטורט:
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות קמח + 1 כפית אבקת אפיה
3 כפות שמן
2 כפות מים

אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
משאירים את המיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים חלמון אחר חלמון.
מוסיפים את השמן לאט ואח"כ את המים , ולבסוף מוסיפים את הקמח עם האבקת אפיה..

מחלקת את התערובת ל2 . ואופה 2 שכבות של עוגה. (מומלץ מאד בתבנית עגולה 24 )

אחרי שהשכבות התקררו - על השכבה הראשונה מורחים ריבת חלב .
ואת השכבה השניה הופכים, מורחים עליה ריבת חלב, ומחכים איתה:)

רכיבים למילוי: (לפי כוס מדידה 240 מ"ל)
1 שמנת מתוקה
3\1 כוס סוכר
4\1 כוס חלב
4\1 שקית אבקת פודינג וניל
1 גבינה לבנה 250 ג'

אופו הכנת המילוי:
מקציפים את כל החומרים חוץ מהגבינה . אחרי שיש קצף יציב מוסיפים את הגבינה.
3/4 מהמילוי שופכים על השכבה הראשונה .
ואת השכבה השניה הופכים בחזרה על העוגה.
מורחים את שאר המילוי על העוגה /מזלפים .. כיד הדמיון הטובה...
מומולץ בחום להוסיף קישוטים מריבת חלב...
בתאבון!
הכנתי, יצא ממש טעים!!
השכבות קצת החליקו, וקצת נזל...
לא הייתה לי סבלנות מספיק זמן לקרר לפני החיתוך..
20210429_202902.jpg
 

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
שימו לב-
זה מתאים גם למי שאין לנו תנור וסיר חלביים.
צריך רק מקצף.

נשמע טוב!
אולי ננסה לשבועות
 

שירן

משתמש פעיל
אפשר להתשמש בריבת חלב פחות נוזלית וזה פותר את הבעיה
 
נערך לאחרונה ב:

Kings hwy

משתמש פעיל
הכנתי, יצא ממש טעים!!
השכבות קצת החליקו, וקצת נזל...
לא הייתה לי סבלנות מספיק זמן לקרר לפני החיתוך..צפה בקובץ המצורף 877704
וואו, זה נראה ממש טוב.
אני רוצה להכפיל כמויות. איזה גודל תבנית חד פעמי אני צריכה? @שירן האם זו שקרובה לגודל תסנית תנור? תודה רבה.
 

שירן

משתמש פעיל
תנסי ותשתפי אותי
אבל ממה שנראה לי , אם את מכפילה אז יצא לך טוב.
 

שירן

משתמש פעיל
יש לי תנור חזק שאופה כ10 דקות.
אבל תראי אצלך שהעוגה מקבלת צבע זהב בהיר
 

nit

משתמש פעיל
העוגה נראית מצוינת. היא טובה בהקפאה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה