עוגות/עוגיות עוגת טורט שמנת וריבת חלב -מושלמת!!

שירן

משתמש צעיר
חייבת לשתף אתכם בעוגה טעימה שקוצרת מחמאות!
אבל הכי חשוב קלה להכנה:)

לעוגת הטורט:
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות קמח + 1 כפית אבקת אפיה
3 כפות שמן
2 כפות מים

אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
משאירים את המיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים חלמון אחר חלמון.
מוסיפים את השמן לאט ואח"כ את המים , ולבסוף מוסיפים את הקמח עם האבקת אפיה..

מחלקת את התערובת ל2 . ואופה 2 שכבות של עוגה. (מומלץ מאד בתבנית עגולה 24 )

אחרי שהשכבות התקררו - על השכבה הראשונה מורחים ריבת חלב .
ואת השכבה השניה הופכים, מורחים עליה ריבת חלב, ומחכים איתה:)

רכיבים למילוי: (לפי כוס מדידה 240 מ"ל)
1 שמנת מתוקה
3\1 כוס סוכר
4\1 כוס חלב
4\1 שקית אבקת פודינג וניל
1 גבינה לבנה 250 ג'

אופו הכנת המילוי:
מקציפים את כל החומרים חוץ מהגבינה . אחרי שיש קצף יציב מוסיפים את הגבינה.
3/4 מהמילוי שופכים על השכבה הראשונה .
ואת השכבה השניה הופכים בחזרה על העוגה.
מורחים את שאר המילוי על העוגה /מזלפים .. כיד הדמיון הטובה...
מומולץ בחום להוסיף קישוטים מריבת חלב...
בתאבון!
 

שירן

משתמש צעיר
לא, גם את התמונה אכלו..;)
אבל פעם הבאה שאני אכין ב"נ אני אצלם תמונה.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
חייבת לשתף אתכם בעוגה טעימה שקוצרת מחמאות!
אבל הכי חשוב קלה להכנה:)

לעוגת הטורט:
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות קמח + 1 כפית אבקת אפיה
3 כפות שמן
2 כפות מים

אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
משאירים את המיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים חלמון אחר חלמון.
מוסיפים את השמן לאט ואח"כ את המים , ולבסוף מוסיפים את הקמח עם האבקת אפיה..

מחלקת את התערובת ל2 . ואופה 2 שכבות של עוגה. (מומלץ מאד בתבנית עגולה 24 )

אחרי שהשכבות התקררו - על השכבה הראשונה מורחים ריבת חלב .
ואת השכבה השניה הופכים, מורחים עליה ריבת חלב, ומחכים איתה:)

רכיבים למילוי: (לפי כוס מדידה 240 מ"ל)
1 שמנת מתוקה
3\1 כוס סוכר
4\1 כוס חלב
4\1 שקית אבקת פודינג וניל
1 גבינה לבנה 250 ג'

אופו הכנת המילוי:
מקציפים את כל החומרים חוץ מהגבינה . אחרי שיש קצף יציב מוסיפים את הגבינה.
3/4 מהמילוי שופכים על השכבה הראשונה .
ואת השכבה השניה הופכים בחזרה על העוגה.
מורחים את שאר המילוי על העוגה /מזלפים .. כיד הדמיון הטובה...
מומולץ בחום להוסיף קישוטים מריבת חלב...
בתאבון!
הכנתי, יצא ממש טעים!!
השכבות קצת החליקו, וקצת נזל...
לא הייתה לי סבלנות מספיק זמן לקרר לפני החיתוך.. 20210429_202902.jpg
 

ש. נ. ד.

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
שימו לב-
זה מתאים גם למי שאין לנו תנור וסיר חלביים.
צריך רק מקצף.

נשמע טוב!
אולי ננסה לשבועות
 

שירן

משתמש צעיר
אפשר להתשמש בריבת חלב פחות נוזלית וזה פותר את הבעיה
 
נערך לאחרונה ב:

Kings hwy

משתמש פעיל
הכנתי, יצא ממש טעים!!
השכבות קצת החליקו, וקצת נזל...
לא הייתה לי סבלנות מספיק זמן לקרר לפני החיתוך.. צפה בקובץ המצורף 877704
וואו, זה נראה ממש טוב.
אני רוצה להכפיל כמויות. איזה גודל תבנית חד פעמי אני צריכה? @שירן האם זו שקרובה לגודל תסנית תנור? תודה רבה.
 

שירן

משתמש צעיר
תנסי ותשתפי אותי
אבל ממה שנראה לי , אם את מכפילה אז יצא לך טוב.
 

שירן

משתמש צעיר
יש לי תנור חזק שאופה כ10 דקות.
אבל תראי אצלך שהעוגה מקבלת צבע זהב בהיר
 

nit

משתמש פעיל
העוגה נראית מצוינת. היא טובה בהקפאה?
 

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

399

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח דרושים

אולי מעניין אותך גם...

היכל הנגינה הגבוה, איך נבואה שעריך?
לא זכיתי, או לא עלה בגורלי אם תרצו, להיות מ"אנשי התעשיה" של יוצרי המוזיקה, לא החסידית ולא היהודית. אני רק איש פשוט שמדי פעם זוכה להתרומם לצלילי...
סאבוויי תחנת מירון
תיאוריית החלונות השבורים לעזרת משבר מירון.
שדרוג תיק העבודות בכמה פעולות פשוטות! (מדריך לשימוש במוקאפ למי שעדיין לא מכיר)
אז מה זה בעצם מוקאפ? מוקאפ אלו בעצם קבצי הדמיה שנועדו להדגים איך עיצוב נראה במצבים ובמסכים שונים. בעולם העיצוב משתמשים בהם כדי להציג מיתוג או...
הנה זה בא! שבוע הספר ב'אוצר החכמה' – 30% הנחה! עד 36 תשלומים שווים!
חלמו שנים רבות, יצא סוף סוף לשימוש הלקוחות והתקבל באהבה ובהתלהבות ע"י המשתמשים. אותם 112,000 ספרים (!!!),המוצגים דף אחר דף כצורתם המקורית, אך...
ברקע ממשלת השיסוי - נחפשה דרכינו ונחקורה...
איני מגיד מישרים, ולא מחשב חשבונות שמימיים... ובכל זאת הרהורים שצפו בליבי הבוקר, כשעברתי על הכותרות האדומות שיללו ובכו, בצדק רב, על הממשלה...
למעלה