שילוב מנצח. מתכון מעולה.
כל ביס- עונג [ו...קלוריות...]
שרוול [250 גרם] ביסקויטים בטעם שוקולד מריר של אוסם
שרוול [250 גרם] ביסקויטים בטעם ריבת חלב של אוסם
שרוול [250 גרם] ביסקויטים בטעם שוקו
[כ-35 ביסקויטים מכל סוג]
100 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלבי לבן
200 גרם שוקולד חלב
10 כפות שמן
1.5 כוסות ריבת חלב בטעם שמנת + 3 כפות
1.5 כוסות שמנת מתוקה
9 כפות גבינה 5% או 9%
טוחנים את הביסקויטים, כל סוג בנפרד.
ממיסים בסיר שוקולד מריר + 2 כפות שמן + 1/2 כוס שמנת מתוקה.
אחרי שנמס, מסירים מהאש ומוסיפים את הביסקויטים הטחונים בטעם שוקולד מריר+ 1/2 כוס ריבת חלב ו-3 כפות גבינה לבנה.
משטחים בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה או בניילון. מהדקים היטב. מעבירים להקפאה.
בינתיים, מכינים את השכבה השניה:
בסיר ממיסים 100 גרם שוקולד לבן + 2 כפות שמן + 1/2 כוס שמנת מתוקה.
אחרי שנמס, מסירים מהאש ומוסיפים את הביסקויטים הטחונים בטעם שוקו + 1/2 כוס ריבת חלב ו-3 כפות גבינה לבנה.
משטחים מעל לשכבה הראשונה, מחזירים להקפאה.
שוב, ממיסים 100 גרם שוקולד לבן + 2 כפות שמן + 1/2 כוס שמנת מתוקה.
אחרי שנמס, מסירים מהאש ומוסיפים את הביסקויטים הטחונים בטעם ריבת חלב + 1/2 כוס ריבת חלב ו-3 כפות גבינה לבנה.
משטחים מעל לשכבה השניה, מחזירים להקפאה.
מכינים ציפוי:
ממיסים 200 גרם שוקולד חלבי + 4 כפות שמן. אחרי שנמס מורחים על העוגה.
מעבירים את 3 כפות הריבת חלב לשקית זילוף ובעוד השוקולד החלבי נמס מזלפים פסים באלכסון. מושכים בעזרת קיסם בצד הנגדי באלכסון, פעם מי מימין ופעם משמאל.
מקפיאים.
לפריסה: מפשירים מעט ופורסים בסכין חדה ולא משוננת.
לא חייבים להכין את כל השכבות. אם לא מוצאים ביסקויט שוקולד מריר [שהוא שחור ממש] אפשר להכין 2 שכבות + ציפוי.
כמובן, לא חייבים את הביסקויטים של אוסם- רק שלהם יש טעמים של שוקולד מריר וריבת חלב. אפשר של חברה אחרת 2 צבעים, כהה ובהיר.
הכי כיף לאכול אותו קר מאוד, אפילו חצי קפוא. כמו טופי ריבת חלב...
בהצלחה
נדוש, נמאס, ובכל זאת: המתכון פרי פיתוח שלי אז....
כל ביס- עונג [ו...קלוריות...]
שרוול [250 גרם] ביסקויטים בטעם שוקולד מריר של אוסם
שרוול [250 גרם] ביסקויטים בטעם ריבת חלב של אוסם
שרוול [250 גרם] ביסקויטים בטעם שוקו
[כ-35 ביסקויטים מכל סוג]
100 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלבי לבן
200 גרם שוקולד חלב
10 כפות שמן
1.5 כוסות ריבת חלב בטעם שמנת + 3 כפות
1.5 כוסות שמנת מתוקה
9 כפות גבינה 5% או 9%
טוחנים את הביסקויטים, כל סוג בנפרד.
ממיסים בסיר שוקולד מריר + 2 כפות שמן + 1/2 כוס שמנת מתוקה.
אחרי שנמס, מסירים מהאש ומוסיפים את הביסקויטים הטחונים בטעם שוקולד מריר+ 1/2 כוס ריבת חלב ו-3 כפות גבינה לבנה.
משטחים בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה או בניילון. מהדקים היטב. מעבירים להקפאה.
בינתיים, מכינים את השכבה השניה:
בסיר ממיסים 100 גרם שוקולד לבן + 2 כפות שמן + 1/2 כוס שמנת מתוקה.
אחרי שנמס, מסירים מהאש ומוסיפים את הביסקויטים הטחונים בטעם שוקו + 1/2 כוס ריבת חלב ו-3 כפות גבינה לבנה.
משטחים מעל לשכבה הראשונה, מחזירים להקפאה.
שוב, ממיסים 100 גרם שוקולד לבן + 2 כפות שמן + 1/2 כוס שמנת מתוקה.
אחרי שנמס, מסירים מהאש ומוסיפים את הביסקויטים הטחונים בטעם ריבת חלב + 1/2 כוס ריבת חלב ו-3 כפות גבינה לבנה.
משטחים מעל לשכבה השניה, מחזירים להקפאה.
מכינים ציפוי:
ממיסים 200 גרם שוקולד חלבי + 4 כפות שמן. אחרי שנמס מורחים על העוגה.
מעבירים את 3 כפות הריבת חלב לשקית זילוף ובעוד השוקולד החלבי נמס מזלפים פסים באלכסון. מושכים בעזרת קיסם בצד הנגדי באלכסון, פעם מי מימין ופעם משמאל.
מקפיאים.
לפריסה: מפשירים מעט ופורסים בסכין חדה ולא משוננת.
לא חייבים להכין את כל השכבות. אם לא מוצאים ביסקויט שוקולד מריר [שהוא שחור ממש] אפשר להכין 2 שכבות + ציפוי.
כמובן, לא חייבים את הביסקויטים של אוסם- רק שלהם יש טעמים של שוקולד מריר וריבת חלב. אפשר של חברה אחרת 2 צבעים, כהה ובהיר.
הכי כיף לאכול אותו קר מאוד, אפילו חצי קפוא. כמו טופי ריבת חלב...
בהצלחה
נדוש, נמאס, ובכל זאת: המתכון פרי פיתוח שלי אז....