תנו לי ביקורת עוגיות שוקוצ'יפס

צבע

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תאורה טבעית
7DM_8372.JPG
 

קבצים מצורפים

  • 7DM_8362.JPG
    7DM_8362.JPG
    KB 703.8 · צפיות: 82

צבע

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה!
איזה תגובות מפרגנות! :)
 

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
סליחה אני בשוק
זה נראה לך יפה???
להעלות תמונה מושלמת ומגרה
בלי מתכון
אני מחכה!!!!
ושתעלי לפה מתכון תתייגי אותי אני יבוא
ואולי גם לי יצא כזה יפה;)
 

צבע

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
סליחה אני בשוק
זה נראה לך יפה???
להעלות תמונה מושלמת ומגרה
בלי מתכון
אני מחכה!!!!
ושתעלי לפה מתכון תתייגי אותי אני יבוא
ואולי גם לי יצא כזה יפה;)
:D:D:D
תודה!
הנה המתכון: (ממרים קופרמן - קייטרינג עלמגש)
חומרים:
3/4 כוס סוכר חום
2/3 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
2 כוסות קמח כוסמין 80% או חיטה מלאה 80% (אפשר חצי כוסמין חצי חיטה, מומלץ)
1/4 כוס קוואקר
1 כפית סודה לשתיה
קמצוץ מלח
100 גר' שוקולד מריר קצוץ / 1/2 חב' שוקולד צ'יפס מריר איכותי

הכנה:
מערבבים בקערה, סוכר ושמן, מוסיפים את הביצים והוניל ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים את הקמח הקוואקר, לקבלת תערובת סודה לשתיה ומלח, מערבבים קלות, מוסיפים את השוקולד ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד,
יוצרים כדורים ומניחים בתבנית במרווחים, אם אין זמן, משטחים הכל בתבנית בינונית
אופים ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש, 9-12 דק' אם עושים חיתוכיות - זמן האפיה מתארך.

אני לא יודעת איך מתייגים:eek:
אני מקווה שתראי את המתכון בכל זאת..
 

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
:D:D:D
תודה!
הנה המתכון: (ממרים קופרמן - קייטרינג עלמגש)
חומרים:
3/4 כוס סוכר חום
2/3 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
2 כוסות קמח כוסמין 80% או חיטה מלאה 80% (אפשר חצי כוסמין חצי חיטה, מומלץ)
1/4 כוס קוואקר
1 כפית סודה לשתיה
קמצוץ מלח
100 גר' שוקולד מריר קצוץ / 1/2 חב' שוקולד צ'יפס מריר איכותי

הכנה:
מערבבים בקערה, סוכר ושמן, מוסיפים את הביצים והוניל ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים את הקמח הקוואקר, לקבלת תערובת סודה לשתיה ומלח, מערבבים קלות, מוסיפים את השוקולד ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד,
יוצרים כדורים ומניחים בתבנית במרווחים, אם אין זמן, משטחים הכל בתבנית בינונית
אופים ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש, 9-12 דק' אם עושים חיתוכיות - זמן האפיה מתארך.

אני לא יודעת איך מתייגים:eek:
אני מקווה שתראי את המתכון בכל זאת..
איך יצא לך שטוח?
 

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
העוגיות משתטחות באפיה
לא תמיד
אני מכינה כאלה עוגיות מתכון אחר עם חמאת בוטנים ושוקולד ציפס
וזה יוצא עוגיות עגולות אבל גבוהות יחסית לא כאלה רחבות ושטוחות
 

צבע

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לא תמיד
אני מכינה כאלה עוגיות מתכון אחר עם חמאת בוטנים ושוקולד ציפס
וזה יוצא עוגיות עגולות אבל גבוהות יחסית לא כאלה רחבות ושטוחות
לא יודעת...
במתכון הזה הן מאוד משתטחות.
(צריך להשאיר רווחים)
 

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
ואם שאלת איך מתייגים
אז עושים את זה @צבע
לוחצים שטורדל ואז בלי רווח רושמים את השם של הנייק
 

צבע

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ואם שאלת איך מתייגים
אז עושים את זה @צבע
לוחצים שטורדל ואז בלי רווח רושמים את השם של הנייק
תודה.
פשוט בתוך ההודעה?
ואז זה גורם שהניק הזה מקבל התראה שתייגו אותו?
סליחה על הבורות...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  40  פעמים

לוח מודעות

למעלה