סליחה אני בשוק
זה נראה לך יפה???
להעלות תמונה מושלמת ומגרה
בלי מתכון
אני מחכה!!!!
ושתעלי לפה מתכון תתייגי אותי אני יבוא
ואולי גם לי יצא כזה יפה![]()
איך יצא לך שטוח?
תודה!
הנה המתכון: (ממרים קופרמן - קייטרינג עלמגש)
חומרים:
3/4 כוס סוכר חום
2/3 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
2 כוסות קמח כוסמין 80% או חיטה מלאה 80% (אפשר חצי כוסמין חצי חיטה, מומלץ)
1/4 כוס קוואקר
1 כפית סודה לשתיה
קמצוץ מלח
100 גר' שוקולד מריר קצוץ / 1/2 חב' שוקולד צ'יפס מריר איכותי
הכנה:
מערבבים בקערה, סוכר ושמן, מוסיפים את הביצים והוניל ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים את הקמח הקוואקר, לקבלת תערובת סודה לשתיה ומלח, מערבבים קלות, מוסיפים את השוקולד ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד,
יוצרים כדורים ומניחים בתבנית במרווחים, אם אין זמן, משטחים הכל בתבנית בינונית
אופים ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש, 9-12 דק' אם עושים חיתוכיות - זמן האפיה מתארך.
אני לא יודעת איך מתייגים
אני מקווה שתראי את המתכון בכל זאת..
העוגיות משתטחות באפיהאיך יצא לך שטוח?
לא תמידהעוגיות משתטחות באפיה
לא יודעת...לא תמיד
אני מכינה כאלה עוגיות מתכון אחר עם חמאת בוטנים ושוקולד ציפס
וזה יוצא עוגיות עגולות אבל גבוהות יחסית לא כאלה רחבות ושטוחות
תודה.
תודה!@צבע
כן הוא מקבל את התראה
קיץ בריא :)
הגיע הזמן להיות עם מקצוע ביד!
הנה כמה קורסים שמתחילים ממש כעת:
337,452
משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון
431
משתמשים מבקרים ברגע זה באתר
4,986
הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון