תנו לי ביקורת עוגיות שוקוצ'יפס

שידור חוזר של הוובינר המרתק על עולם הפרסום ב- 2022
הקישור זמין לצפיה עד סוף השבוע

צבע

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
תודה!
איזה תגובות מפרגנות! :)
 

~sol key~

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
סליחה אני בשוק
זה נראה לך יפה???
להעלות תמונה מושלמת ומגרה
בלי מתכון
אני מחכה!!!!
ושתעלי לפה מתכון תתייגי אותי אני יבוא
ואולי גם לי יצא כזה יפה;)
 

צבע

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
סליחה אני בשוק
זה נראה לך יפה???
להעלות תמונה מושלמת ומגרה
בלי מתכון
אני מחכה!!!!
ושתעלי לפה מתכון תתייגי אותי אני יבוא
ואולי גם לי יצא כזה יפה;)
:D:D:D
תודה!
הנה המתכון: (ממרים קופרמן - קייטרינג עלמגש)
חומרים:
3/4 כוס סוכר חום
2/3 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
2 כוסות קמח כוסמין 80% או חיטה מלאה 80% (אפשר חצי כוסמין חצי חיטה, מומלץ)
1/4 כוס קוואקר
1 כפית סודה לשתיה
קמצוץ מלח
100 גר' שוקולד מריר קצוץ / 1/2 חב' שוקולד צ'יפס מריר איכותי

הכנה:
מערבבים בקערה, סוכר ושמן, מוסיפים את הביצים והוניל ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים את הקמח הקוואקר, לקבלת תערובת סודה לשתיה ומלח, מערבבים קלות, מוסיפים את השוקולד ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד,
יוצרים כדורים ומניחים בתבנית במרווחים, אם אין זמן, משטחים הכל בתבנית בינונית
אופים ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש, 9-12 דק' אם עושים חיתוכיות - זמן האפיה מתארך.

אני לא יודעת איך מתייגים:eek:
אני מקווה שתראי את המתכון בכל זאת..
 

~sol key~

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
:D:D:D
תודה!
הנה המתכון: (ממרים קופרמן - קייטרינג עלמגש)
חומרים:
3/4 כוס סוכר חום
2/3 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
2 כוסות קמח כוסמין 80% או חיטה מלאה 80% (אפשר חצי כוסמין חצי חיטה, מומלץ)
1/4 כוס קוואקר
1 כפית סודה לשתיה
קמצוץ מלח
100 גר' שוקולד מריר קצוץ / 1/2 חב' שוקולד צ'יפס מריר איכותי

הכנה:
מערבבים בקערה, סוכר ושמן, מוסיפים את הביצים והוניל ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים את הקמח הקוואקר, לקבלת תערובת סודה לשתיה ומלח, מערבבים קלות, מוסיפים את השוקולד ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד,
יוצרים כדורים ומניחים בתבנית במרווחים, אם אין זמן, משטחים הכל בתבנית בינונית
אופים ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש, 9-12 דק' אם עושים חיתוכיות - זמן האפיה מתארך.

אני לא יודעת איך מתייגים:eek:
אני מקווה שתראי את המתכון בכל זאת..
איך יצא לך שטוח?
 

~sol key~

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
העוגיות משתטחות באפיה
לא תמיד
אני מכינה כאלה עוגיות מתכון אחר עם חמאת בוטנים ושוקולד ציפס
וזה יוצא עוגיות עגולות אבל גבוהות יחסית לא כאלה רחבות ושטוחות
 

צבע

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
לא תמיד
אני מכינה כאלה עוגיות מתכון אחר עם חמאת בוטנים ושוקולד ציפס
וזה יוצא עוגיות עגולות אבל גבוהות יחסית לא כאלה רחבות ושטוחות
לא יודעת...
במתכון הזה הן מאוד משתטחות.
(צריך להשאיר רווחים)
 

~sol key~

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
ואם שאלת איך מתייגים
אז עושים את זה @צבע
לוחצים שטורדל ואז בלי רווח רושמים את השם של הנייק
 

צבע

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
ואם שאלת איך מתייגים
אז עושים את זה @צבע
לוחצים שטורדל ואז בלי רווח רושמים את השם של הנייק
תודה.
פשוט בתוך ההודעה?
ואז זה גורם שהניק הזה מקבל התראה שתייגו אותו?
סליחה על הבורות...
 

~sol key~

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
@צבע
כן הוא מקבל את התראה
 

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

431

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח דרושים

לוח הסעות ושליחויות

למעלה