עוגות/עוגיות עוגיות קרם עוגיות--

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
או-
עוגיות לוטוס.

בארון הפינתי במטבח, מקום משכן חומרי האפיה שלי, נחות להן בשלווה כבר תקופה ארוכה מספר קופסאות "קרם עוגיות".
הן נמלאו קנאה בחברתן שהתערבבה בעוגת שכבות קרם פריך שוקולד ולוטוס לפני סוכות.
בכל יום, כשאני פותחת את הארון ההוא, בשביל הקפה, שכנם מהקומה למטה, הן מביטות בי בעיניים עצובות, כמו מתחננות, קחי אותנו.
הלב שלי כבר לא עמד בזה.

נטלתי 2 קופסאות.

התוצאה:
IMG_4691_800x600.jpg
עוגיות קרם עוגיות וקואקר.

הקופסא השניה ממתינה על השיש. הרעיון כבר מגובש במוחי. רק צריך להוציא אותו לפועל. אז היא תמתין קצת.


העוגיות האלו קלות מאוד להכנה. רמת הפריכות שלהן תלויה במשך האפיה ובבחירה האישית שלכם.

מתכון ל 50 עוגיות בינוניות.

מדידה בכוסות חד פעמיים פשוטים.

רכיבים:
3 כוסות קמח
3 כוסות קואקר שבור, חצי מעובד, משקית בוואקום או מהפח הצהוב
1 נטורינה או 1 כוס שמן
2 סוכר וניל
1.5 כוסות קרם עוגיות [קרם לוטוס]
3 ביצים
1 כוס סוכר חום
1 אבקת אפיה

[אם משתמשים בשמן, מוסיפים עוד 1/2 כוס קמח]

שמים את כל הרכיבים בקערת המיקסר. את הנטורינה חתוכה לקוביות.
מעבדים לתערובת אחידה, שאינה דביקה.

מחלקים ל-3

מניחים שליש על חתיכת ניילון נצמד, מוצמד לשיש ומגלגלים לנקניק בקוטר של בערך 3.5 ס"מ. סוגרים את הניילון הנצמד מעל לנקניק ומסובבים את שולי הניילון הנצמד לצדדים הפוכים, בדומה לסוכריה. מסובבים עד שהניילון ממש צמוד לנקניק והנקניק מהודק היטב.
מכינים כך 3 נקניקים.

מעבירים להקפאה של כחצי שעה עד שהנקניקים נוקשים אבל לא ממש קפואים.

מוציאים נקניק אחד ופותחים את הניילון הנצמד. בעזרת סכין חדה פורסים לפרוסות בעובי של כ 1/2-3/4 ס"מ.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרחקים גדולים זה מזה כיון שהעוגיות מתפשטות באפיה.
אני שמתי 12 עוגיות בתבנית חד פעמי ענקית.
כך פורסים את הנקניקים הנוספים. מוציאים כל פעם נקניק אחד מהמקפיא.

אופים 12-15 דקות להשחמה נאה. משך האפיה ישפיע על פריכות העוגיות. אם רוצים עוגיות פריכיות אופים 15 דקות. לעוגיות "לעיסות" אופים 12 דקות. משך האפיה עלול להשתנות מתנור לתנור, אז שימו עליהן עין כשהן בתנור.

מצננים את העוגיות, מכניסים לקופסא אטומה, ומחביאים מהר.
אחרת- לא ישאר.
IMG_4690_800x600.jpg
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
כרגיל - נראה מהמם!
עכשיו אני רק צריכה למצוא איפה מוכרים באזורינו קרם עוגיות של מעולה...
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עיצוב גרפי
וואו העני זה נראה פשוט מעולה!!

רק, מה יהיה עם הצליאקיות שלנו? :eek:
אולי הפרוייקט הבא שלך יהיה ללא גלוטן?... :p
לא מתכוונת ברצינות, אני מבינה שזה בתחום שונה!
רק מה לעשות שאין עוד מתחרה שלך בעולם הצליאקי??
 

חפציבה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
הן מביטות בי בעיניים עצובות, כמו מתחננות, קחי אותנו.
איזה צירוף מקרים -
עכשיו העוגיות מהתמונה מתבוננות בי מהמסך ומתחננות שאקח אותן...

איך את יודעת כל פעם לגרות אותנו בדיוק עם מה שמתאים לאותו רגע??
 
חמודי עם דיסק מרתק לחנוכה, הקליקו להורדה

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
וואו העני זה נראה פשוט מעולה!!

רק, מה יהיה עם הצליאקיות שלנו? :eek:
אולי הפרוייקט הבא שלך יהיה ללא גלוטן?... :p
לא מתכוונת ברצינות, אני מבינה שזה בתחום שונה!
רק מה לעשות שאין עוד מתחרה שלך בעולם הצליאקי??
לצליאקים אסור קואקר? הבנתי שמותר או שיש כאלו שכן ויש שלא?
כי אז אפשר להשתמש בקמח מולינו במקום הקמח הרגיל.

ננסה לחשוב עליכם בעז"ה
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עיצוב גרפי
לצליאקים אסור קואקר? הבנתי שמותר או שיש כאלו שכן ויש שלא?
כי אז אפשר להשתמש בקמח מולינו במקום הקמח הרגיל.

ננסה לחשוב עליכם בעז"ה
הקרם ללא גלוטן?...

אז ככה
הקווקר ש"מותר" הוא כמובן מסוג מיוחד ללא גלוטן
אבל יש בזה דעות אם בכלל לצרוך ואם כן בזהירות עם מעקב, כי יש כאלה שרגישים גם לזה
ובטח כל עוד שהבדיקות לא נקיות...
ויש גם כאלה שטוענים על המולינו לצרוך בזהירות, ושוב לחכות שהבדיקות נקיות, כדי שיוכלו לעקוב אחר התוצאות.

כרגע אנחנו עדיין לא צורכים קווקר ולא מולינו....
לכן זה מגביל מאד :(

ותודה שבכלל התייחסת אלי
זה לא מובן מאליו!

באמת הרבה מהמתכונים הנפלאים שלך ובכלל אני ממירה לשלוב של קמחים: אורז+קונדיטור+טפיוקה
אבל לא תמיד זה מתאים...
 
נערך לאחרונה ב:

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
הקרם ללא גלוטן?...

אז ככה
הקווקר ש"מותר" הוא כמובן מסוג מיוחד ללא גלוטן
אבל יש בזה דעות אם בכלל לצרוך ואם כן בזהירות עם מעקב, כי יש כאלה שרגישים גם לזה
ובטח כל עוד שהבדיקות לא נקיות...
ויש גם כאלה שטוענים על המולינו לצרוך בזהירות, ושוב לחכות שהבדיקות נקיות, כדי שיוכלו לעקוב אחר התוצאות.

כרגע אנחנו עדיין לא צורכים קווקר ולא מולינו....
לכן זה מגביל מאד :(

ותודה שבכלל התייחסת אלי
זה לא מובן מאליו!

באמת הרבה מהמתכונים הנפלאים שלך ובכלל אני ממירה לשלוב של קמחים: אורז+קונדיטור+טפיוקה
אבל לא תמיד זה מתאים...
יואו צודקת. שכחתי מהבעיה הבסיסית עם הקרם עצו.
אבל את יכולה להמיר לקרם אחר- קפוצ'ינו, קרמל, חלבה וכדומה

האמת- שעם כל המגבלות שצינת באמת לא נראה לי שתוכלי להכין את אלו.

אז נחשבו עליכם בעז"ה
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עיצוב גרפי
יואו צודקת. שכחתי מהבעיה הבסיסית עם הקרם עצו.
אבל את יכולה להמיר לקרם אחר- קפוצ'ינו, קרמל, חלבה וכדומה

האמת- שעם כל המגבלות שצינת באמת לא נראה לי שתוכלי להכין את אלו.

אז נחשבו עליכם בעז"ה
זה סתם נפל על האשכול הזה, העוגיות לא אשמות ובטח לא הקרם שבכה מהארון ;)
ולך בוודאי מגיע רק תודה על המתכון הזה ועל תמיד!!
את כבר יודעת שהן אצלי במטבח בשימוש מירבי
עם גלוטן ואחרי המרה ללא גלוטן

זה סתם נגע לי בנקודה רגישה
פשוט בא לי להכין משהו טוב ווקל להכנה...
וזה לא פשוט להגיע למתכון כזה עם התנאים שלי.
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עיצוב גרפי
זה סתם נפל על האשכול הזה, העוגיות לא אשמות ובטח לא הקרם שבכה מהארון ;)
ולך בוודאי מגיע רק תודה על המתכון הזה ועל תמיד!!
את כבר יודעת שהן אצלי במטבח בשימוש מירבי
עם גלוטן ואחרי המרה ללא גלוטן

זה סתם נגע לי בנקודה רגישה
פשוט בא לי להכין משהו טוב ווקל להכנה...
וזה לא פשוט להגיע למתכון כזה עם התנאים שלי.
טוב אז העני תדעי שיש לך זכויות גם בזה!
לא עמדתי בזה והלכתי לחפש מתכון טוב
מצאתי את זה

והכנתי..
זה ודאי לא כמו שלך
אבל בכל זאת עוגיות מזינות ונחמדות
זה בזכותך!
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
הכנתי עם ממרח שומשום בטעם שוקולד ללא תוספת סוכר של אחווה (ועם תחליף סוכר וכוסמין מלא)-
ויצא מושלם!!
טעימות בטירוף, פריכות ויפהפיות.
תודה, העני!
 

hbecker

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
טוב אז העני תדעי שיש לך זכויות גם בזה!
לא עמדתי בזה והלכתי לחפש מתכון טוב
מצאתי את זה

והכנתי..
זה ודאי לא כמו שלך
אבל בכל זאת עוגיות מזינות ונחמדות
זה בזכותך!
נראה מעולה!
 

מגדלור

משתמש מקצוען
לצליאקים אסור קואקר? הבנתי שמותר או שיש כאלו שכן ויש שלא?
כי אז אפשר להשתמש בקמח מולינו במקום הקמח הרגיל.

ננסה לחשוב עליכם בעז"ה
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



למרות שבד''כ כשאני רוצה להכין משו שלך ללא גלוטן אני ממירה את הקמחים
עדיין עצם המחשבה כבר עושה כיף ב
32.png

תודה
 

שומשום זהוב

משתמש צעיר
זה פשוט רעיון גאוני לעשות נקניק ואז לחתוך אפשר לעשות את זה בעוד מתכונים אפשר לשכפל את הרעיון?
 

לוח אירועים

הצטרפו לקורס משתלם מבית פרוג
והתקדמו למקצוע מתגמל ומבטיח!

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

583

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח דרושים

לוח הסעות ושליחויות

למעלה
לשיחת ווטסאפ עם בית פרוג
צ'אט בווטסאפ בנושאי יעוץ לימודים, פדגוגיה ומזכירות
היי, אפשר לדבר איתנו, אנחנו כאן!