עוגיות על הסקאלה הבריאה.
כמה בריא?
לא רע בכלל, האמת.
לא מאוד מתוקות.
בלי מרגרינה ובלי הרבה שמן יחסית לכמות העוגיות, סוכר דמררה, קמח מלא...
ממליצה.
כ- 70 עוגיות בקוטר 6 ס"מ
500 גרם קוואקר חצי מעובד
2.5 כוסות קמח מלא
1 ו 3/4 כוסות סוכר דמררה
1 כוס שמן
1 אבקת אפיה
6 ביצים M
100 גרם אגוזי מלך גרוסים
100 גרם חמוציות טבעי ללא סוכר
1 כוס שוקולד צ'יפס- לא חובה
מערבבים את כל הרכיבים בקערת המיקסר.
אפשר לערבב ביד- צריך כח.
בידיים לחות יוצרים כדורים בגודל של שזיף בינוני.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרווחים. בעזרת מזלג לוחתי עם כל עוגיה כדי לפחוס אותה. העוגיות לא מתפשטות הרבה באפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-15-18 דקות להשחמה.
לעוגיות פריכות יותר אופים כ-20 דקות.
מוציאים מהתנור. מקררים ומחלצים מהתבנית
שומרים בקופסא אטומה בחוץ למספר ימים או בהקפאה לתקופה ארוכה.
לעצלנים, או ממהרים, או חסרי סבלנות
משטחים את התערובת ב- 2 תבניות חד פעמיות ענקיות מרופדות בניר אפיה. זה לא גבוה, וכך צריך להיות.
אופים כ-25 דקות להשחמה.
פורסים לקוביות אחרי שהועגה כבר לא חמה . הן מתקשות מעט אחרי התקררות
אפשר לפזר שוקולד צ'יפס על העוגה בסיום האפיה. מחזירים לתנור לדקה.
מוציאים לשיש וממתינים כ-12 דקות. מורחים בשכבה אחידה.
פורסים אחרי שהשוקולד מתקרר.
תמונה של אלו בע"ה בהמשך, העוגה מתקררת....
כמה בריא?
לא רע בכלל, האמת.
לא מאוד מתוקות.
בלי מרגרינה ובלי הרבה שמן יחסית לכמות העוגיות, סוכר דמררה, קמח מלא...
ממליצה.
כ- 70 עוגיות בקוטר 6 ס"מ
500 גרם קוואקר חצי מעובד
2.5 כוסות קמח מלא
1 ו 3/4 כוסות סוכר דמררה
1 כוס שמן
1 אבקת אפיה
6 ביצים M
100 גרם אגוזי מלך גרוסים
100 גרם חמוציות טבעי ללא סוכר
1 כוס שוקולד צ'יפס- לא חובה
מערבבים את כל הרכיבים בקערת המיקסר.
אפשר לערבב ביד- צריך כח.
בידיים לחות יוצרים כדורים בגודל של שזיף בינוני.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרווחים. בעזרת מזלג לוחתי עם כל עוגיה כדי לפחוס אותה. העוגיות לא מתפשטות הרבה באפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-15-18 דקות להשחמה.
לעוגיות פריכות יותר אופים כ-20 דקות.
מוציאים מהתנור. מקררים ומחלצים מהתבנית
שומרים בקופסא אטומה בחוץ למספר ימים או בהקפאה לתקופה ארוכה.
לעצלנים, או ממהרים, או חסרי סבלנות
משטחים את התערובת ב- 2 תבניות חד פעמיות ענקיות מרופדות בניר אפיה. זה לא גבוה, וכך צריך להיות.
אופים כ-25 דקות להשחמה.
פורסים לקוביות אחרי שהועגה כבר לא חמה . הן מתקשות מעט אחרי התקררות
אפשר לפזר שוקולד צ'יפס על העוגה בסיום האפיה. מחזירים לתנור לדקה.
מוציאים לשיש וממתינים כ-12 דקות. מורחים בשכבה אחידה.
פורסים אחרי שהשוקולד מתקרר.
תמונה של אלו בע"ה בהמשך, העוגה מתקררת....