זוכרות את הנושא "עוגיות ביתיות שהולכות יופי עם תה לחורף שכבר איתנו"???
כהמשך לזה הכנתי עוגיות 'רייפים' בשינוי קל במתכון
והצורות כ"כ שונות שאין מי שידע שבהתחלה...בהתחלה הן היו 'רייפ'
אז למתכון:
1 קג' קמח
6 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
2 אפיה
2 וניל
1/2 כוס שמן
100 גר' מרגרינה
לתוספת: 1/2 1 כפות קקאו
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר
כשהקצף בהיר ותפוח מוסיפים את הוניל והשמן.
מוסיפים את הקמח והאפיה ולבסוף את המרגרינה
ללוש היטב עד לאחידות העיסה
לחלק את העיסה ל -2
לחלק אחד מוסיפים את הקקאו ולשים עד לאחידות בצבע
מחלקים כל חלק ל -3 חלקים
מרדדים כל חלק לעלה דק ומניחים אחד על השני
מגלגלים ו...את שאר ההוראות תראינה בתמונות - קשה לי להסביר בכתב
לפרפר:
ללב:
אותו הדבר רק לצבוט למטה
לדמקה:
בהצלחה רבה!
כהמשך לזה הכנתי עוגיות 'רייפים' בשינוי קל במתכון
והצורות כ"כ שונות שאין מי שידע שבהתחלה...בהתחלה הן היו 'רייפ'
אז למתכון:
1 קג' קמח
6 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
2 אפיה
2 וניל
1/2 כוס שמן
100 גר' מרגרינה
לתוספת: 1/2 1 כפות קקאו
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר
כשהקצף בהיר ותפוח מוסיפים את הוניל והשמן.
מוסיפים את הקמח והאפיה ולבסוף את המרגרינה
ללוש היטב עד לאחידות העיסה
לחלק את העיסה ל -2
לחלק אחד מוסיפים את הקקאו ולשים עד לאחידות בצבע
מחלקים כל חלק ל -3 חלקים
מרדדים כל חלק לעלה דק ומניחים אחד על השני
מגלגלים ו...את שאר ההוראות תראינה בתמונות - קשה לי להסביר בכתב
לפרפר:
ללב:
אותו הדבר רק לצבוט למטה
לדמקה:
בהצלחה רבה!