עוגות/עוגיות עוגיות נזללות..בשניות>>

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי עוגיות - מרשם של חברה..
מרשם תותח..
הולך בקלות!!
ונזלל עוד יותר..

והנה הוא לפניכן:

[צרפתי לכן גם תמונות של העוגיות שלי...]

עוגיות שוקולד פרווה
40 עוגיות

מרכיבים:
200 ג’ שוקולד מריר
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
200 ג’ סוכר לבן (כוס)
2 ביצים
210 ג’ קמח (כוס וחצי)

הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות לפחות 10 דקות מראש.
2. להמיס שוקולד ושמן במיקרו, לערבב עד שהכל חלק וללא גושים. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף כדקה במהירות גבוהה להנמיך את המהירות ולהוסיף את השוקולד המומס באיטיות, להוסיף את הקמח

3. שתי אפשרויות הכנה:
להרטיב את הידיים ולעשות כדורים, לסדר בתבנית עם רווח קטן בין כדור לכדור ולשטח כל כדור. לאפות 8 דקות, העוגיות מתקשות אבל עדיין רכות ונוצרים סדקים.

אפשרות שנייה וצריך לעבוד מהר:
למלא שקית זילוף ולהזליף ערימות קטנות, העיסה לא הכי קלה להזלפה ורצוי לעבוד מהר כי היא מתקשה.

*4. להכניס לתנור ולאפות 8 – 9 דקות, חשוב להוציא מהתנור כשהעוגיות מתקשות אבל עדיין רכות, נוצרים סדקים בעוגיות.

1.JPG
2.JPG
3.JPG


בתאבון....!!!!
 

ספר קריאה

משתמש פעיל
הכנתי עוגיות - מרשם של חברה..
מרשם תותח..
הולך בקלות!!
ונזלל עוד יותר..

והנה הוא לפניכן:

[צרפתי לכן גם תמונות של העוגיות שלי...]

עוגיות שוקולד פרווה
40 עוגיות

מרכיבים:
200 ג’ שוקולד מריר
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
200 ג’ סוכר לבן (כוס)
2 ביצים
210 ג’ קמח (כוס וחצי)

הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות לפחות 10 דקות מראש.
2. להמיס שוקולד ושמן במיקרו, לערבב עד שהכל חלק וללא גושים. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף כדקה במהירות גבוהה להנמיך את המהירות ולהוסיף את השוקולד המומס באיטיות, להוסיף את הקמח

3. שתי אפשרויות הכנה:
להרטיב את הידיים ולעשות כדורים, לסדר בתבנית עם רווח קטן בין כדור לכדור ולשטח כל כדור. לאפות 8 דקות, העוגיות מתקשות אבל עדיין רכות ונוצרים סדקים.

אפשרות שנייה וצריך לעבוד מהר:
למלא שקית זילוף ולהזליף ערימות קטנות, העיסה לא הכי קלה להזלפה ורצוי לעבוד מהר כי היא מתקשה.

*4. להכניס לתנור ולאפות 8 – 9 דקות, חשוב להוציא מהתנור כשהעוגיות מתקשות אבל עדיין רכות, נוצרים סדקים בעוגיות.

צפה בקובץ המצורף 624866צפה בקובץ המצורף 624867צפה בקובץ המצורף 624868

בתאבון....!!!!
ואו... נראה טעים
את הכנת אותן עם ידים רטובות או בשקית זילוף?
הן משתטחות ומאבדות צורה או נשארות עיגול?
הכמויות בכוסות חד פעמי?
 

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
את הכנת אותן עם ידים רטובות או בשקית זילוף?
הן משתטחות ומאבדות צורה או נשארות עיגול?
הכמויות בכוסות חד פעמי?

עשיתי אותן עם כפיות,
לא משתטחות כלל נשארות בצורה המונחת ע"ג התבנית..
עשיתי בכוסות חד פעמי..קמח הוספתי קצת יותר מהכמות הרשומה.

ממליצה מאוד..מאוד!!
בהצלחה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הכנתי עוגיות - מרשם של חברה..
מרשם תותח..
הולך בקלות!!
ונזלל עוד יותר..

והנה הוא לפניכן:

[צרפתי לכן גם תמונות של העוגיות שלי...]

עוגיות שוקולד פרווה
40 עוגיות

מרכיבים:
200 ג’ שוקולד מריר
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
200 ג’ סוכר לבן (כוס)
2 ביצים
210 ג’ קמח (כוס וחצי)

הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות לפחות 10 דקות מראש.
2. להמיס שוקולד ושמן במיקרו, לערבב עד שהכל חלק וללא גושים. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף כדקה במהירות גבוהה להנמיך את המהירות ולהוסיף את השוקולד המומס באיטיות, להוסיף את הקמח

3. שתי אפשרויות הכנה:
להרטיב את הידיים ולעשות כדורים, לסדר בתבנית עם רווח קטן בין כדור לכדור ולשטח כל כדור. לאפות 8 דקות, העוגיות מתקשות אבל עדיין רכות ונוצרים סדקים.

אפשרות שנייה וצריך לעבוד מהר:
למלא שקית זילוף ולהזליף ערימות קטנות, העיסה לא הכי קלה להזלפה ורצוי לעבוד מהר כי היא מתקשה.

*4. להכניס לתנור ולאפות 8 – 9 דקות, חשוב להוציא מהתנור כשהעוגיות מתקשות אבל עדיין רכות, נוצרים סדקים בעוגיות.

צפה בקובץ המצורף 624866צפה בקובץ המצורף 624867צפה בקובץ המצורף 624868

בתאבון....!!!!
נראה מעולה!!!!!!!!!!!

מרשם זה לתרופה.
מתכון למאכלים
 

ספר קריאה

משתמש פעיל
ואוו....
הכנתי, יצא מעולה ...
טעים.......שוקולדי....
עשיתי אפילו בלי מיקסר:)
(אני לא מצליחה להעלות תמונה בינתים...)
 

רינת גבאי

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני גם רוצה להכין,
אבל השאלה שלי אם זה לא יוצא יותר מידי טעם שוקולדי כמו שוקלד מריר אפוי.
 

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
אבל השאלה שלי אם זה לא יוצא יותר מידי טעם שוקולדי כמו שוקלד מריר אפוי.

לא כמו שוקולד מריר אפוי..
לא אהבתי בכלל את ההגדרה!!
זה מזכיר אולי טעם של בראוניז....
ולמי שיש טעם טוב..יודע שהטעם שלהם-- ;)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לא כמו שוקולד מריר אפוי..
לא אהבתי בכלל את ההגדרה!!
זה מזכיר אולי טעם של בראוניז....
ולמי שיש טעם טוב..יודע שהטעם שלהם-- ;)
הולכת להכין עכשיו
אבל היות ולי אסור לטעום נצטרך לסמוך על הסובבים אותי כאן.
פרסומות
וחזרנו ;)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה