הכנתי עוגיות - מרשם של חברה..
מרשם תותח..
הולך בקלות!!
ונזלל עוד יותר..
והנה הוא לפניכן:
[צרפתי לכן גם תמונות של העוגיות שלי...]
עוגיות שוקולד פרווה
40 עוגיות
מרכיבים:
200 ג’ שוקולד מריר
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
200 ג’ סוכר לבן (כוס)
2 ביצים
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות לפחות 10 דקות מראש.
2. להמיס שוקולד ושמן במיקרו, לערבב עד שהכל חלק וללא גושים. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף כדקה במהירות גבוהה להנמיך את המהירות ולהוסיף את השוקולד המומס באיטיות, להוסיף את הקמח
3. שתי אפשרויות הכנה:
להרטיב את הידיים ולעשות כדורים, לסדר בתבנית עם רווח קטן בין כדור לכדור ולשטח כל כדור. לאפות 8 דקות, העוגיות מתקשות אבל עדיין רכות ונוצרים סדקים.
אפשרות שנייה וצריך לעבוד מהר:
למלא שקית זילוף ולהזליף ערימות קטנות, העיסה לא הכי קלה להזלפה ורצוי לעבוד מהר כי היא מתקשה.
*4. להכניס לתנור ולאפות 8 – 9 דקות, חשוב להוציא מהתנור כשהעוגיות מתקשות אבל עדיין רכות, נוצרים סדקים בעוגיות.
בתאבון....!!!!
מרשם תותח..
הולך בקלות!!
ונזלל עוד יותר..
והנה הוא לפניכן:
[צרפתי לכן גם תמונות של העוגיות שלי...]
עוגיות שוקולד פרווה
40 עוגיות
מרכיבים:
200 ג’ שוקולד מריר
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
200 ג’ סוכר לבן (כוס)
2 ביצים
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות לפחות 10 דקות מראש.
2. להמיס שוקולד ושמן במיקרו, לערבב עד שהכל חלק וללא גושים. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף כדקה במהירות גבוהה להנמיך את המהירות ולהוסיף את השוקולד המומס באיטיות, להוסיף את הקמח
3. שתי אפשרויות הכנה:
להרטיב את הידיים ולעשות כדורים, לסדר בתבנית עם רווח קטן בין כדור לכדור ולשטח כל כדור. לאפות 8 דקות, העוגיות מתקשות אבל עדיין רכות ונוצרים סדקים.
אפשרות שנייה וצריך לעבוד מהר:
למלא שקית זילוף ולהזליף ערימות קטנות, העיסה לא הכי קלה להזלפה ורצוי לעבוד מהר כי היא מתקשה.
*4. להכניס לתנור ולאפות 8 – 9 דקות, חשוב להוציא מהתנור כשהעוגיות מתקשות אבל עדיין רכות, נוצרים סדקים בעוגיות.
בתאבון....!!!!