דובשניות לר"ה.
מתכון של נירה שוויאר, מכינה אותו שנים...
מהמם וטעים כל כך שבחיים לא תרצו יותר לקנות בחנות דובשניות.
מכמות זו יוצא 1 ק"ג עוגיות:
רכיבים לעוגיות:
6 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1ו1/3 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
4 ביצים
1 כוס דבש
1 כפית קנמון
לערבב, לקרוץ עיגולים קטנים ולהכניס לתנור מחומם ב180 מעלות
ל8-10 דקות, להוציא כשמתגבש עוד לפני שמשחים.
ציפוי סוכר:
2 חלבונים
2 כוסות אבקת סוכר
4 כפיות מיץ לימון
להקציף להוסיף אבקת סוכר ולימון, לטבול כל עוגיה בקצף או למרוח מעליה.
הציפוי מומלץ למתכון מושלם אם כי טעים מאוד מאוד גם בלעדיו.
אפשר להקפיא?למרות האנטגוניזם שיצרה לי ההתנצלות,
אני דוקא בעד שגבר יהיה במטבח, יחד עם האשה.. או בתורות... כל שילוב שהוא
דובשניות לר"ה.
מתכון של נירה שוויאר, מכינה אותו שנים...
מהמם וטעים כל כך שבחיים לא תרצו יותר לקנות בחנות דובשניות.
מכמות זו יוצא 1 ק"ג עוגיות:
רכיבים לעוגיות:
6 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1ו1/3 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
4 ביצים
1 כוס דבש
1 כפית קנמון
לערבב, לקרוץ עיגולים קטנים ולהכניס לתנור מחומם ב180 מעלות
ל8-10 דקות, להוציא כשמתגבש עוד לפני שמשחים.
ציפוי סוכר:
2 חלבונים
2 כוסות אבקת סוכר
4 כפיות מיץ לימון
להקציף להוסיף אבקת סוכר ולימון, לטבול כל עוגיה בקצף או למרוח מעליה.
הציפוי מומלץ למתכון מושלם אם כי טעים מאוד מאוד גם בלעדיו.
אפשר להקפיא?
תודה רבה - פתוח.ש לקרין גורן דובשניות מדהימות
אם חסום לכם אשלח צילום מסך
אוקיילמרות האנטגוניזם שיצרה לי ההתנצלות,
אני דוקא בעד שגבר יהיה במטבח, יחד עם האשה.. או בתורות... כל שילוב שהוא
זה אותו דבר?3 ביצים גדולות (או 4 קטנות)
תודה!טיפ :
כן, אם זה מסוג לוק אנד לוק, עוד יותר כן.האם העוגיות נשמרות טוב בקופסה סגורה (בלי הקפאה) - לבן בישיבה ?
צודקת, זה טיפ מעולה.טיפ :
את הדבש למדוד בכוס שמדדנו את השמן.
כך הוא יחליק בקלות ובשלמות לקערה.
לאאוקיי
אני תמין פתוח להצעות בשלום בית
אגב החנות cherry קשור אליכם....
הכנתילמעונינות, יש לי פה מתכון מהממממממממם של דובשניות בטעם עדין (תכלס של החנות באיזשהו מקום נורא כבד כזה) שוווה שווה לנסות: זה משהו שמתאים גם לכל השנה והילדים זוללים את זה.
הנה: 2 ביצים, כוס סוכר, 3/4 כוס שמן 1 אבקת אפי'ה, 2 כפות גדושות דבש, 3 כוסות קמח, 2 כפות קינמון {אני שמה כפית אחת כי הילדות לא ממש אוהבות את הטעם} לעשות צורות עם ידים מקומחות ולאפות 180 מעלות עד שמשחים. כשהתבנית יוצאת מן התנור למרוח כשהדובשניות חמות:
100 גרם אבקת סוכר, 2 כפות מים 1/2 כפית תמצית וניל, להמיס יחד ולמרוח.
שנה טובה ומתוקה!
כוס מדידה או חד פעמי?למעונינות, יש לי פה מתכון מהממממממממם של דובשניות בטעם עדין (תכלס של החנות באיזשהו מקום נורא כבד כזה) שוווה שווה לנסות: זה משהו שמתאים גם לכל השנה והילדים זוללים את זה.
הנה: 2 ביצים, כוס סוכר, 3/4 כוס שמן 1 אבקת אפי'ה, 2 כפות גדושות דבש, 3 כוסות קמח, 2 כפות קינמון {אני שמה כפית אחת כי הילדות לא ממש אוהבות את הטעם} לעשות צורות עם ידים מקומחות ולאפות 180 מעלות עד שמשחים. כשהתבנית יוצאת מן התנור למרוח כשהדובשניות חמות:
100 גרם אבקת סוכר, 2 כפות מים 1/2 כפית תמצית וניל, להמיס יחד ולמרוח.
שנה טובה ומתוקה!
ח"פכוס מדידה או חד פעמי?
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: