שלום לכולן ותודה למי שהעלתה את הסרטונים.
אכן ממנה לקחתי את הרעיונות והעלתי בעבר....
המתכון שהטורקיה הזו מביאה הוא בצק פריך עם המווון מרגרינה,
המתכון שכתבתי לכן הוא של עוגיות רייפים (מציות) מרוקאים בתוספת של מעט מרגרינה.
לבצק:
1 קג' קמח
6 ביצים
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס שמן
2 א. אפיה
2 סוכר וניל
100 גר' מרגרינה
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד שנוצר קצף יציב.
מוסיפים את השמן, הקמח+ אפיה, וניל ולשים לבצק אחיד.
מוסיפים את המרגרינה ולשים היטב עד שמתקבל בצק אחיד וגמיש.
מחלקים את הבצק ל-2 ומוסיפים לאחד מהחלקים 2-3 כפות קקאו - לשים עד לאחידות.
את כל השאר ממשיכים לפי ההסרטות.
אם תרצו בצק יותר חמאתי השתמשו בבצק פריך רגיל.
המון הצלחה!
אכן ממנה לקחתי את הרעיונות והעלתי בעבר....
המתכון שהטורקיה הזו מביאה הוא בצק פריך עם המווון מרגרינה,
המתכון שכתבתי לכן הוא של עוגיות רייפים (מציות) מרוקאים בתוספת של מעט מרגרינה.
לבצק:
1 קג' קמח
6 ביצים
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס שמן
2 א. אפיה
2 סוכר וניל
100 גר' מרגרינה
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד שנוצר קצף יציב.
מוסיפים את השמן, הקמח+ אפיה, וניל ולשים לבצק אחיד.
מוסיפים את המרגרינה ולשים היטב עד שמתקבל בצק אחיד וגמיש.
מחלקים את הבצק ל-2 ומוסיפים לאחד מהחלקים 2-3 כפות קקאו - לשים עד לאחידות.
את כל השאר ממשיכים לפי ההסרטות.
אם תרצו בצק יותר חמאתי השתמשו בבצק פריך רגיל.
המון הצלחה!