עוגות מעוצבות

Outerstuff

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
וזו העוגה שלי... IMG_0007.JPGIMG_0008.JPG
 

דינמיקס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

קבצים מצורפים

  • אותיות.JPG
    אותיות.JPG
    KB 1,021.6 · צפיות: 624

תמר בר חנין

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מי יודעת לענות לי?
אני רוצה קצפת לקישוט עוגה
צריכה שתיהיה יציבה-לא נוזלת,שומרת על הצורה
אבל גמישה ולא נשברת
כמה פפודינג וכמה מים צריך להוסיף על כל חבילה מחנות של מוצרי אפיה?
 

ציפי H

מתכנתת JAVA בכירה ומעצבת תכשיטים יחודיים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
מי יודעת לענות לי?
אני רוצה קצפת לקישוט עוגה
צריכה שתיהיה יציבה-לא נוזלת,שומרת על הצורה
אבל גמישה ולא נשברת
כמה פפודינג וכמה מים צריך להוסיף על כל חבילה מחנות של מוצרי אפיה?
חצי כוס מים (חד פעמית) ו4-5 כפות פונדיג.
 

דינמיקס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מי יודעת לענות לי?
אני רוצה קצפת לקישוט עוגה
צריכה שתיהיה יציבה-לא נוזלת,שומרת על הצורה
אבל גמישה ולא נשברת
כמה פפודינג וכמה מים צריך להוסיף על כל חבילה מחנות של מוצרי אפיה?

מתכון מוווושלם, קצפת נוחה לעיצוב וקישוט, משתמשת בה שנים!!
כוס ריץ מרוכז (שקונים בחנות למוצרי אפיה) + חצי כוס מים/ או 250 מ''ל קצפת צמחית
2 כפות סוכר
2כפות פודינג וניל
בהצלחה:)
 

עוגת קצפת

משתמש פעיל
מי יודעת לענות לי?
אני רוצה קצפת לקישוט עוגה
צריכה שתיהיה יציבה-לא נוזלת,שומרת על הצורה
אבל גמישה ולא נשברת
כמה פפודינג וכמה מים צריך להוסיף על כל חבילה מחנות של מוצרי אפיה?

הכלל הוא כזה:
לכל כוס ריץ' מוסיפים חצי כוס מים.
על כל 0.5 ליטר ריץ (3 כוסות ריץ+ כוס וחצי מים)
שמים:
בתחילת ההקצפה 50 ג' אבקת סוכר (ואז מגבירים מהירות)
וכהקצפת מתחילה להתייצב מוסיפים 50 ג' פודינג. (ממשיכם להקציף 2-3 דקות)
כמובן שאם רוצים לצבוע את הריץ', את הצבע מאכל צריך להוסיף קודם, כיוון שכל הקצפה נוספת תוריד מיציבותה של הקצפת. בכל מקרה אם הקצפת יצאה יציבה מידי עדיף לערבב בעדינות עם כף (ולא בתנועות קיפול כמו בד"כ.)
בהצלחה!
 

דינמיקס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כמובן שאם רוצים לצבוע את הריץ', את הצבע מאכל צריך להוסיף קודם, כיוון שכל הקצפה נוספת תוריד מיציבותה של הקצפת
אני יודעת שככל שמקציפים יותר, הקצפת חזקה יותר. זה רק אם מדובר בשמנת מתוקה , שאז הקצפת נהיית רכה.
אך ככל שמקציפים יותר את הריץ' זה נעשה קשה ואפשר להפיק גם מרגרינה ;)
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
בא לי לחבק את הדובי הזה. יאאא, איזה מאמי!
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אוהבת את עוגת הטרקטור.
רק את הכיתוב עדיף לשנות: כאן בונים, הכניסה לזרים אסורה. דיבור בלשון חיובית תמיד נעימה יותר.
 

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אוהבת את עוגת הטרקטור.
רק את הכיתוב עדיף לשנות: כאן בונים, הכניסה לזרים אסורה. דיבור בלשון חיובית תמיד נעימה יותר.
זה עדיין לא בלשון חיובית, עוד יותר מרתיע לדעתי...
וממילא העוגה הגיע לייעדה...
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה