עוגות/עוגיות עוגות מספרים

אביגיל ל.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
זו העוגת שוקולד שלנו-מתכון פשוט וקל -מצורף בסוף.הקצפת-ריצ' +פודינג וניל. צירפתי גם את השלבים של ההכנה. אחרי החיתוך העברתי ישר לקופסא שבה תיכננתי לשנע ובה קישטתי -זה מונע הרבה בלאגן ;) הקישוטים הם אוראו , דובוני ג'לי ופניני שוקולד. היה טעים :)
 

קבצים מצורפים

  • image.png
    image.png
    KB 28.7 · צפיות: 211
  • photo_2020-02-10_11-12-49.jpg
    photo_2020-02-10_11-12-49.jpg
    KB 163.2 · צפיות: 194
  • photo_2020-02-10_11-12-42.jpg
    photo_2020-02-10_11-12-42.jpg
    KB 147.7 · צפיות: 166
  • photo_2020-02-10_11-12-58.jpg
    photo_2020-02-10_11-12-58.jpg
    KB 177 · צפיות: 184
  • photo_2020-02-10_11-13-01.jpg
    photo_2020-02-10_11-13-01.jpg
    KB 94.2 · צפיות: 187

קרוסלה

משתמש פעיל
בדיוק תכננתי לפתוח אשכול שיתוף בנושא עם עוגת המספרים שהכנתי ליומולדת שנה של הבת שלי.
עשיתי את זה בגודל A3 כיון שזה היה מיועד למסיבה רבת משתתפים וזו היתה ספרה אחת בלבד.
כדי להקל על ההתעסקות בבצק, הכנתי מבצק אלפחורס שמיועד במקור ל'עוגת אלפחורס' של @srp (עוגה שווה בפני עצמה)
והיה ממש פשוט, הרבה יותר ממה שציפיתי.
תודה ל @srp על ההשראה, המתכון והטיפים.
ול @shira bira על הרעיון והעזרה הרבה בביצוע.
צפה בקובץ המצורף 587402
מושלםםםםם
את יכולה להעביר לי ג"כ את ההנחיות והמתכון?
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
מושלםםםםם
את יכולה להעביר לי ג"כ את ההנחיות והמתכון?
חומרים:
לעוגיה:
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
אחד ו-3/4 כוס קורנפלור
אחד ו-1/3 כוס קמח
1 שקית אב' אפיה
1/2 כוס סוכר
2 ביצים

לקרם:
ריבת חלב
500 מ"ל שמנת מתוקה
כוס חלב
חב' אינסטנט פודינג ריבת חלב.

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות. (ללא טורבו)
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה. אם הבצק דביק אפשר להוסיף קורנפלור. מרדדים את הבצק לעובי של 2 ס"מ בערך וקורצים שני עיגולים בגודל העוגה שתרצו.
אופים כ-10 דק'.
העוגה צריכה להשאר לבנה, ולא שחומה.
(מהשאריות של הבצק אפשר לעשות עוגיות אלפחורס).

מכינים את המילוי:
מקציפים שמנת מתוקה, חלב ופודינג לקצפת יציבה ושומרים במקרר.
מניחים עוגיה אחת לתחתית, מורחים עליה ריבת חלב מפזרים קוקוס ואז את הקצפת ומעליה עוד עוגיה, ריבת חלב קוקוס וקצפת.
מקשטים בזיגוג ריבת חלב.
אפשר לקשט בעוגיות אלפחורס קטנות!
 

פילפלית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
איפה קנית?
אני צריכה לנייד ומחפשת קופסה
קניתי מזמן מסטוק עדי עד בבני ברק
החנות כבר נסגרה
אבל לדעתי אפשר להשיג בכל חנות של ח"פ/מוצרי אפיה
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
ואגב, כמה לוקחים בשוק על כזה דבר? ( שילמתי לה כמובן, אבל רוצה לדעת מה המחיר שוק בערך)


???
כלתי סיפר לי שעל עוגת מספרים בצורת הספרה 12 הם שילמו 300 שח
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L

שדה אור

משתמש פעיל
הדפסתי על דף את הספרות, הנחתי על הרולדה וחתכתי עם סכין עם שפיץ, לא יצא מאד מדויק כמו בבצק פריך אבל עדיין נהניתי מהתוצאה.
הכי כיף שלא הייתי צריכה להיזהר משבירה של הספרות...

דרך אגב,לא קורה כלום אם הספרות נשברות!!!(בבצק פריך ובכל בצק)
מצרפת תמונה של עוגה שהכנתי
לא מגלה כמה פעמים היא נשברה;)

IMG_8555 (2).JPG
 

הר געש

משתמש מקצוען
זו העוגת שוקולד שלנו-מתכון פשוט וקל -מצורף בסוף.הקצפת-ריצ' +פודינג וניל. צירפתי גם את השלבים של ההכנה. אחרי החיתוך העברתי ישר לקופסא שבה תיכננתי לשנע ובה קישטתי -זה מונע הרבה בלאגן ;) הקישוטים הם אוראו , דובוני ג'לי ופניני שוקולד. היה טעים :)
על מה הדפסת את הספרות? ואיך חתכת?
 

מרחבים

משתמש מקצוען
אני מכינה מספרים בוורד בגופן אריאל מודגש ומגדילה אותם לפריסה המקסימלית בדף.
מדפיסה וגוזרת. מניחה על הבצק המרודד וחותכת מסביב.
לגבי תמונות- מה הכיוון? פירות או שוקולדים וסוכריות?
@shira bira
יכולה להעלות את המספרים הנ"ל?
אני צריכה את הספרה 6/9
תודה!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
ממש יפה ואסטטי.
מקווה שאת לא כועסת, אבל כדאי לך לבדוק את הנושא של התותים מבחינת נגיעות... נכון להיום הם מלאים בתולעים שוודאי יורדים גם לקרם... וישנם דרכים מאוד ספציפיות כיצד ניתן לאוכלם...
 

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
הכנתי לחלאקה של הבן שלי עוגת מספרים יצא מאוד יפה לצערי אין לי פה להעלות אבל יש לי כמה טיפים: כדאי לעשות 3 שכבות של בצק יוצא הרבה יותר מרשים, לגבי הקישוטים אפשר להשתמש בכמה סוגים של סוכריות קישוט, כדאי שחלקן לפחות יהיו גדולות ולמלא כמה שיותר בצורה מסודרת ומגוונת, לקצפת צריך להוסיף פודינג כדי שיחזיק את המשקל של של כל השכבות ויהיה עמיד, אני אוהבת יותר זילופים גדולים יותר מינימלי ואלגנטי מהרבה קטנים, אבל באמת כבר טעם אישי, בכל אופן אני חושבת שמדובר בעוגה כיפית להכנה ואפשר ממש להשתולל עם הדימיון, בהצלחה!
עוד משהו ששכחתי חשוב שחיתוך הבצק יהיה מאוד מדוייק ואחיד בכל השכבות כי רואים את הבצק היטב וזה מוריד מהיופי כשזה לא מדוייק אבל גם אם לא, לא נורא, זה עדיין יצא יפה
 

.C.G

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ממש יפה ואסטטי.
מקווה שאת לא כועסת, אבל כדאי לך לבדוק את הנושא של התותים מבחינת נגיעות... נכון להיום הם מלאים בתולעים שוודאי יורדים גם לקרם... וישנם דרכים מאוד ספציפיות כיצד ניתן לאוכלם...
היום אפשר למצוא תותים נקיים. קנינו כמה פעמים בזמן האחרון בהכשר מהודר.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה