עוגות לבר מתוקים

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י gooly, ‏24/1/18.

  1. SN

    SN משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏24/1/16
    הודעות:
    714
    תודות :
    1,132
    נקודות:
    149
    המתכון המקורי של קארין גורן
     
    טיפ טיפה מודה על התגובה.
  2. דרך חדשה

    דרך חדשה ממתין לאישור

    הצטרף:
    ‏6/12/15
    הודעות:
    131
    תודות :
    471
    נקודות:
    69
    מה זה?
     
  3. חדוי כנרת

    חדוי כנרת משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏4/3/14
    הודעות:
    4,122
    תודות :
    2,272
    נקודות:
    230
    עיסוק:
    שרטוט מיפוי טופוגרפי בתוכנות mappite ו-otokad
    מיקום:
    דרום
    אבקת אפיה
     
  4. דרך חדשה

    דרך חדשה ממתין לאישור

    הצטרף:
    ‏6/12/15
    הודעות:
    131
    תודות :
    471
    נקודות:
    69
    בטוח שגם בבצק יש מרגרינה שלימה? יצא לי בצק (?) מאד רטוב ושומני... כך צריך להיות??
    ו...אח"כ גם במילוי של השוקולד יש מרגרינה שלימה?
    ואח"כ גם בציפוי עוד מרגרינה???
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/5/19
  5. טוליפ

    טוליפ משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏22/1/10
    הודעות:
    2,089
    תודות :
    1,160
    נקודות:
    230
    מתכון שמישהי הביאה כאן (זכור לי שהיא צלמת) כדי שיחתך יפה מומלץ להקפיא.

    עוגת קפולסקי

    חומרים לבסיס האפוי:

    1 כוס א. שוקו
    1 כוס שמן
    1 כוס קמח תופח (או כוס קמח רגיל + כפית א. אפיה)
    1 כוס סוכר
    3 ביצים

    מקציפים כמו טורט ואופים בתבנית ח"פ גדולה על 180 מע' עד שהעוגה לא רוטטת

    למילוי הקצפת:

    2 ריץ'
    1 פודינג וניל
    2\1 כוס סוכר
    1 כוס מים

    להקציף יחד ולמרוח 2\1 מהכמות על בסיס העוגה (שהתקרר)

    לשכבת הביסקוויטים:

    2 שרוולים של ביסקוויטים
    כף נס-קפה
    1 כוס מים

    מערבבים בצלחת בינונית את הקפה והמים, טובלים את הביסקוויטים בקפה ומניחים מעל שכבת הקצפת.
    מורחים מעל ביסקוויטים את 2\1 הכמות של הקצפת.

    50-100 גר' קוקוס

    לקלות על מחבת נקיה ויבשה עד שמשחים, מפזרים מעל העוגה

    שומרים במקרר!
     
    לילי 1 ו-חדוי כנרת מודים על התגובה.
  6. משמשים

    משמשים משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏23/12/18
    הודעות:
    11
    תודות :
    42
    נקודות:
    14
    אין לי פצפוצי אורז, השאלה אם יצא טוב גם עם ביסקוויטים טחונים/ שקדים טחונים/ שילוב.
    תודה מראש
     
  7. תמי(ד) בחיוך!!!

    תמי(ד) בחיוך!!! משתמש מקצוען צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏6/5/18
    הודעות:
    170
    תודות :
    623
    נקודות:
    109
    עיסוק:
    צילום
    מיקום:
    ירושלים
    סוג מצלמה:
    קנון d80
    אם עוזר לכם תמונות מבארים.....
    בר פשוט ביותר!!!
    הכנו לבד את הפטיפורים הם הכי פשוטים שיש:rolleyes:.....
    (יש כאן כמה תמונות מה"עיצוב" פרות שעשינו בשניה האחרונה קצת לפני האירוע:o..........)
     

    קבצים מצורפים:

  8. משמשים

    משמשים משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏23/12/18
    הודעות:
    11
    תודות :
    42
    נקודות:
    14
    תודה רבה נותן רעיונות גם לעיצוב!
    רק שרחוק מלהיות פשוט!

    מחפשת גם רעיון למילוי ורוד לטרטלים
     
  9. תמי(ד) בחיוך!!!

    תמי(ד) בחיוך!!! משתמש מקצוען צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏6/5/18
    הודעות:
    170
    תודות :
    623
    נקודות:
    109
    עיסוק:
    צילום
    מיקום:
    ירושלים
    סוג מצלמה:
    קנון d80
    נחפש לך......
    אנחנו מכינים את הדבר הזה הרבה......
    אנחנו בד"כ ממלאים בכל מיני סוגים של פיצוחים(זה יוצא הכי יפה וטעים@!)
    ואם רוצים שיתאים לבר אז מכינים סתם מילוי(אפילו מגעיל:rolleyes:)העיקר שיהיה תואם.....;)
     
  10. משמשים

    משמשים משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏23/12/18
    הודעות:
    11
    תודות :
    42
    נקודות:
    14
    תודה רבה! לכן אני מחפשת ורוד...
     
  11. תמי(ד) בחיוך!!!

    תמי(ד) בחיוך!!! משתמש מקצוען צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏6/5/18
    הודעות:
    170
    תודות :
    623
    נקודות:
    109
    עיסוק:
    צילום
    מיקום:
    ירושלים
    סוג מצלמה:
    קנון d80
    אין שוקולד ורוד?
    אולי אפשר במקומם להכין/לקנות מקרונים?
    י שאפשרות לחצי מקרון....[​IMG]
     
    משמשים מודה על התגובה.
  12. אסתי אחת

    אסתי אחת משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏27/8/17
    הודעות:
    207
    תודות :
    1,755
    נקודות:
    149
    שקדים כן בסקויטים פחות-יתרכך ויהפוך לעיסה בצקית ולא קראנצ'ית
     
    משמשים מודה על התגובה.
  13. משמשים

    משמשים משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏23/12/18
    הודעות:
    11
    תודות :
    42
    נקודות:
    14
    מעולה, השקדים כבר טחונים, חסכת לי לטפל בביסקוויטים
     
    אסתי אחת מודה על התגובה.
  14. Rachefet

    Rachefet משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏8/5/16
    הודעות:
    17
    תודות :
    84
    נקודות:
    14
    עוגת שוקולד חמאת בוטנים
    ממש קלה להכנה - רק מערבבים כל שכבה ושוטחים.
    תמיד מבקשים את המתכון שלה - מעולה ממש (ועונה בדיוק על התיאור שלך בהתחלה)
    המתכון כתוב באופציה חלבית אבל אפשר להחליף לפרווה עם שמן וריצ'.
    לתחתית
    מצרכים

    שתיים וחצי כוסות קמח
    מאתיים גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות (אני מחליפה בשמן)
    שתי שקיות סוכר וניל
    חצי כוס סוכר רגיל
    הכנת התחתית
    מעבדים במעבד מזון את כל החומרים כשלושים שניות עד לפירורים
    מפזרים על תחתית התבנית באופן שווה ומהדקים לשכבה אחידה
    אופים ב- 180 מעלות כרבע שעה עד 20 דקות ומצננים מעט
    .
    מצרכים למלית חמאת בוטנים
    כוס וחצי חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים
    כוס סוכר
    ארבע כפות דבש
    חמישים מ"ל שמנת מתוקה
    שתי ביצים
    הכנת המלית
    מערבבים את הכל ויוצקים מעל הבצק
    משטחים ואופים כ 20 דקות עד להתיצבות והזהבה קלה
    מצננים צינון מוחלט

    מצרכים לציפוי
    מאתיים גרם שוקולד מריר
    מאתיים מ"ל שמנת מתוקה
    .הכנת הציפוי
    מרתיחים את השמנת ויוצקים מעל השוקולד
    מערבבים למסה אחידה ויוצקים מעל שכבת חמאת הבוטנים
    מאחסנים לילה במקרר או במקפיא
    חותכים לאצבעות או לקוביות
     
    חדוי כנרת ו-משמשים מודים על התגובה.
  15. טוליפ

    טוליפ משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏22/1/10
    הודעות:
    2,089
    תודות :
    1,160
    נקודות:
    230
    אולי מישהי יודעת?
    מכירות את הקונוס בצק עלים ממולא קצפת?
    אז ראיתי בבר כמה פעמים בגירסת מיני.
    מישהי יודעת איך מכינים את זה?
     
  16. חדוי כנרת

    חדוי כנרת משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏4/3/14
    הודעות:
    4,122
    תודות :
    2,272
    נקודות:
    230
    עיסוק:
    שרטוט מיפוי טופוגרפי בתוכנות mappite ו-otokad
    מיקום:
    דרום
    מלפפים רק את ה-1/3 הראשון של הקונוס
    מעלה לך תמונה עתיקה ולא כ"כ ברורה
    מדובר בתמונה השמאלית העליונה
     

    קבצים מצורפים:

    טוליפ מודה על התגובה.
  17. rivkic

    rivkic משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏20/2/13
    הודעות:
    1,969
    תודות :
    2,642
    נקודות:
    247
    עיסוק:
    הנדסאית תוכנה
    סוג מצלמה:
    Nikon D80
    אני העליתי את העוגה הזו, קלה וטעימה - נראית מושקעת
     
  18. rivkic

    rivkic משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏20/2/13
    הודעות:
    1,969
    תודות :
    2,642
    נקודות:
    247
    עיסוק:
    הנדסאית תוכנה
    סוג מצלמה:
    Nikon D80
    למדתי ממך ועשיתי את זה כבר כמה פעמים, יצא מדהים!
     
    חדוי כנרת מודה על התגובה.
  19. חדוי כנרת

    חדוי כנרת משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏4/3/14
    הודעות:
    4,122
    תודות :
    2,272
    נקודות:
    230
    עיסוק:
    שרטוט מיפוי טופוגרפי בתוכנות mappite ו-otokad
    מיקום:
    דרום
    שמחה בשבילך
    ותענוג לשמוע!
    חיממת את לבי
     
    rivkic מודה על התגובה.
  20. ציפס קידס

    ציפס קידס משתמש פעיל צילום מקצועי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏4/4/19
    הודעות:
    11
    תודות :
    288
    נקודות:
    64
    סוג מצלמה:
    d800CANON
    המלבנים של השוקולד עם זילוף פסים לבן/ורוד נעשה בתבנית של סיליקומארט?