עוגות לבר מתוקים

רחל בלס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מענין אותך קינוחים בכוסיות?
מרשימים וקלים.
 

קבצים מצורפים

  • IMG_8496.JPG
    IMG_8496.JPG
    1.9 MB · צפיות: 847

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עוגה מעולה שמישהי העלתה פה פעם-לא זוכרת מי
קלה ומרשימה
טורט עם חלוה בשכבות
10 ביצים
1 1/2 כוס סוכר
1 1/4 כוס שמן
כף תמצית וניל
2 1/4 כוסות קמח
1 1/2 אפיון

מקציפים חלבונים + סוכר בהדרגה .מנמיכים מהירות ומוסיפים את שאר החומרים .
שוטחים שליש על תבנית ענקית + נייר אפיה.
אופים עד להזהבה.
לשליש השני מוסיפים 1/3 כף קקאו מאחדים בזהירות ושוטחים על תבנית +נייר אפייה.
אופים עד להזהבה.
לשליש השלישי מוסיפים 1/3 כף קפה וממשיכים כמו שפורט לעיל.

לקרם:
5 ביצים
4 סוכר וניל
1 1/4 מרגרינה רכה
8 כפות אינסטנט וניל
150 גר' חלבה
לעבד במעבד מזון / [בלנדר יד -לוקח קצת זמן. לזמן תור לאורטופד
clip_image003.gif
]

סדר העבודה:
לבן / קרם / קפה / קרם/ קקאו/ קרם.

ניתן לעטר בכל דרך אפשרית. מחוסר זמן קשקשתי שני צבעי שוקולד : חום בהיר וורוד.
אפשר להשתמש בגנאש שוקולד ששהה לילה במקרר. להקציף בקערת מיקסר עד לקבלת קרם מעט יותר אוורירי ולזלף בצנטרים מכל סוג שהוא.
ועוד כיד הדמיון.


לאירוע - הייתי מוותרת על השכבה הלבנה התחתונה , יש לי חולשה לעוגות נמוכות .

בהצלחה!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נשמח מאד לקבל הוראות כיצד ליצור את היצירה המיוחדת הזו
בשמחה!

הוראות קישוט:
1. זלפי פסים צפופים בזיגזג [לא דקים מדי] של ח. בוטנים מומסת -באלכסון,
2.משכי בקיסם פסים מזוגזגים -ישרים!-בלי להתייחס על העבודה הקודמת.
3. עברי בקיסם פסים ספירליים ישרים ע"ג הכל!.
טיפ לתרגול:
נסי ע"ג מיונז ורסק/חרדל ואח"כ השתמשי בממרח לתיבול דגים.
בהצלחה!
C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\02\clip_image001.png
 

sari1100

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
בשמחה!

הוראות קישוט:
1. זלפי פסים צפופים בזיגזג [לא דקים מדי] של ח. בוטנים מומסת -באלכסון,
2.משכי בקיסם פסים מזוגזגים -ישרים!-בלי להתייחס על העבודה הקודמת.
3. עברי בקיסם פסים ספירליים ישרים ע"ג הכל!.
טיפ לתרגול:
נסי ע"ג מיונז ורסק/חרדל ואח"כ השתמשי בממרח לתיבול דגים.
בהצלחה!
C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\02\clip_image001.png
אם זה רק חמאת בטנים, אז למה יש שם 2 צבעים?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגה מעולה שמישהי העלתה פה פעם-לא זוכרת מי
קלה ומרשימה
טורט עם חלוה בשכבות
10 ביצים
1 1/2 כוס סוכר
1 1/4 כוס שמן
כף תמצית וניל
2 1/4 כוסות קמח
1 1/2 אפיון

מקציפים חלבונים + סוכר בהדרגה .מנמיכים מהירות ומוסיפים את שאר החומרים .
שוטחים שליש על תבנית ענקית + נייר אפיה.
אופים עד להזהבה.
לשליש השני מוסיפים 1/3 כף קקאו מאחדים בזהירות ושוטחים על תבנית +נייר אפייה.
אופים עד להזהבה.
לשליש השלישי מוסיפים 1/3 כף קפה וממשיכים כמו שפורט לעיל.

לקרם:
5 ביצים
4 סוכר וניל
1 1/4 מרגרינה רכה
8 כפות אינסטנט וניל
150 גר' חלבה
לעבד במעבד מזון / [בלנדר יד -לוקח קצת זמן. לזמן תור לאורטופד
clip_image003.gif
]

סדר העבודה:
לבן / קרם / קפה / קרם/ קקאו/ קרם.

ניתן לעטר בכל דרך אפשרית. מחוסר זמן קשקשתי שני צבעי שוקולד : חום בהיר וורוד.
אפשר להשתמש בגנאש שוקולד ששהה לילה במקרר. להקציף בקערת מיקסר עד לקבלת קרם מעט יותר אוורירי ולזלף בצנטרים מכל סוג שהוא.
ועוד כיד הדמיון.


לאירוע - הייתי מוותרת על השכבה הלבנה התחתונה , יש לי חולשה לעוגות נמוכות .

בהצלחה!
נ"ל שהבאתי את המתכון בגירסא נוס' של מילוי קצפת וחלווה
עם 2 אופציות של חיתוך.
תיהנו
 

קבצים מצורפים

  • מלבני נוגט חלבה.png
    מלבני נוגט חלבה.png
    KB 930.1 · צפיות: 1,219
  • משולשי חלבה.png
    משולשי חלבה.png
    KB 848.5 · צפיות: 1,228

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אם זה רק חמאת בטנים, אז למה יש שם 2 צבעים?
צודקת,
בעוגה הזו זילפתי בין קווי ח. הבוטנים-פסי זיגזג שוקולד לבן מומס+2 כפות שמן.
לתשומת לב:
זה יוצא יפהפה גם עם ח. בוטנים בלבד !
ועשיתי גם עם קרמל/ריבת חלב לעוגת גבינה.
 

רחל בלס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי

מוס שוקולד חלבה:

למוס : (מתכון מעולה של אביגייל מייזליק)
5 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר
200 גר שוקולד + 2 כפות שמן - להמיס
2 כפות קוניאק
1 ריץ

מקציפי את הביצים בשלמותן עם הסוכר, לאחר כמה דקות להוסיף את הריץ ולהקציף,
להנמיך את המהירות ולהוסיף בחצי את השוקולד המומס ובחצי 250-300 גר' חלבה מגורדת דק.
טעים מאוד וקל.
בהצלחה
 

sari1100

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
צודקת,
בעוגה הזו זילפתי בין קווי ח. הבוטנים-פסי זיגזג שוקולד לבן מומס+2 כפות שמן.
לתשומת לב:
זה יוצא יפהפה גם עם ח. בוטנים בלבד !
ועשיתי גם עם קרמל/ריבת חלב לעוגת גבינה.
יותר יפה שני צבעים....
אבל למען האמת- לא ממש הבנתי איך עושים.
את מוכנה אולי לשרטט לי את הקוים?
נגיד חמאת בוטנים בצבע אחד, שוקולד לבן באחר, ואת הקיסמים בשלישי?
תודה ענקית!
 

gooly

משתמש פעיל
עוגה מעולה שמישהי העלתה פה פעם-לא זוכרת מי
קלה ומרשימה
טורט עם חלוה בשכבות
10 ביצים
1 1/2 כוס סוכר
1 1/4 כוס שמן
כף תמצית וניל
2 1/4 כוסות קמח
1 1/2 אפיון

מקציפים חלבונים + סוכר בהדרגה .מנמיכים מהירות ומוסיפים את שאר החומרים .
שוטחים שליש על תבנית ענקית + נייר אפיה.
אופים עד להזהבה.
לשליש השני מוסיפים 1/3 כף קקאו מאחדים בזהירות ושוטחים על תבנית +נייר אפייה.
אופים עד להזהבה.
לשליש השלישי מוסיפים 1/3 כף קפה וממשיכים כמו שפורט לעיל.

לקרם:
5 ביצים
4 סוכר וניל
1 1/4 מרגרינה רכה
8 כפות אינסטנט וניל
150 גר' חלבה
לעבד במעבד מזון / [בלנדר יד -לוקח קצת זמן. לזמן תור לאורטופד
clip_image003.gif
]

סדר העבודה:
לבן / קרם / קפה / קרם/ קקאו/ קרם.

ניתן לעטר בכל דרך אפשרית. מחוסר זמן קשקשתי שני צבעי שוקולד : חום בהיר וורוד.
אפשר להשתמש בגנאש שוקולד ששהה לילה במקרר. להקציף בקערת מיקסר עד לקבלת קרם מעט יותר אוורירי ולזלף בצנטרים מכל סוג שהוא.
ועוד כיד הדמיון.


לאירוע - הייתי מוותרת על השכבה הלבנה התחתונה , יש לי חולשה לעוגות נמוכות .

בהצלחה!
מהמהם!!!!
אני הולכת להכין.
רק 2 הבהרות:
1. אם אני מוותרת על שכבה פרוש אני מורידה שליש מהכמות? אחרת איך העוגה תהיה נמוכה
2. הקרם עם ביצים לא מבושלות? זה טעים? לא בעייתי?
 

טרוצער

משתמש סופר מקצוען
עוגת חלבה
לבצק- 2 וחצי כוסות קמח
1אבקת אפיה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 מרגרינה
150 גר' אגוזים טחונים
קצת יין
לערב הכל לבצק. לשטוח בתבנית תנור. לאפות 180 מעלות כרבע שעה
למילוי- 200 גר' שוקולד
1 מרגרינה
2 כפות קפה
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
להמיס בסיר שוקולד מרגרינה וקפה. לקרר ולהוסיף 6 חלמונים. להקציף חלבונים וסוכר ולערבב עם השוקולד. לשפוך מעל הבצק.לאפות עוד כחצי שעה. לקרר.
לציפוי- 200 גר' חלבה
2 סוכר וניל
1/4 כוס מים
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו
1 מרגרינה
לגרד את החלמה במגרדת או לחתוך לחתיכות קטנות. לבשל בסיר חלבה. סוכר וניל. מים. סוכר ו קקאו. לכבות את האש ולהוסיף מרגרינה. לערבב הכל. לשטוח מעל העוגה. לא לגעת מידי הרבה. יוצא חלק ומבריק. להקפיא. לחתוך קוביות קטנטנות
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגת חלבה
לבצק- 2 וחצי כוסות קמח
1אבקת אפיה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 מרגרינה
150 גר' אגוזים טחונים
קצת יין
לערב הכל לבצק. לשטוח בתבנית תנור. לאפות 180 מעלות כרבע שעה
למילוי- 200 גר' שוקולד
1 מרגרינה
2 כפות קפה
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
להמיס בסיר שוקולד מרגרינה וקפה. לקרר ולהוסיף 6 חלמונים. להקציף חלבונים וסוכר ולערבב עם השוקולד. לשפוך מעל הבצק.לאפות עוד כחצי שעה. לקרר.
לציפוי- 200 גר' חלבה
2 סוכר וניל
1/4 כוס מים
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו
1 מרגרינה
לגרד את החלמה במגרדת או לחתוך לחתיכות קטנות. לבשל בסיר חלבה. סוכר וניל. מים. סוכר ו קקאו. לכבות את האש ולהוסיף מרגרינה. לערבב הכל. לשטוח מעל העוגה. לא לגעת מידי הרבה. יוצא חלק ומבריק. להקפיא. לחתוך קוביות קטנטנות

להציע גם פה שדרוג נחמד?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה