עוגות/עוגיות עוגה שצריכה לטוס

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אולי תצליחו כאן לעזור לי,
אני אמורה להכין עוגה או כל דבר שהוא עבור בר לארוע שמתקיים בחו"ל.
מחפשת רעיונות ומתכונים יפים, מרשימים, טעימים, עדיף קלים להכנה וקלים במיוחד למשלוח ותחזוקה (לא דורשים קרור, לא מתפרקים / מתפוררים).

תודה מראש.
 

Fashion Architecture

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי עלי פילו ממולאים בפיצוחים?
כזה דבר?
לא ניסתי לנייד אולי זה ישבר קצת בקצוות
3483368201012221462.jpg
 

איילת מטילת

משתמש מקצוען
עוגה מאוד טעימה ויפה ממש קלה ונראה לי יכולה לשרוד טיסה!
אין לי תמונה... אבל זה יוצא 3 שכבות: בצק פריך, שוקלוד ציפס קפה, ומעל ציפוי של שוקולד וחמאת בוטנים.

עוגת שוקולד ציפס , קפה ווניל

מתאים לעוגה בתבנית בינונית אך מומלץ להכין כמות כפולה ולהשתמש בתבנית ענקית אלומיניום!!!
העוגה טובה בהקפאה.


החומרים לשכבת הוניל:

2\1 2כוסות קמח

4\3 כוס שמן

העוגה טובה בהקפאה.


2\1 כוס סוכר

1 ביצה

1 שקית סוכר וניל

החומרים לשכבת הקפה:

1 כוס סוכר

2\1 כוס שמן

2\1 כוס קמח

2 ביצים

4\1 כפית מלח

1 כוס שוקולד ציפס איכותי

1 כפית תמצית וניל

3 כפות אבקת קפה נמס (במקרה שלא רוצים טעם חזק מאוד של קפה אפשר להפחית עד 3 כפיות קפה)

לציפוי השוקולד:

100 גרם שוקולד מריר

50 גרם מרגרינה

חמאת בוטנים לקישוט

הוראות ההכנה:

· מחממים תנור ל180.

· מערבבים את חומרי הוניל עד לקבלת בצק פריך- פרורים.

· לשטוח את הבצק על תבנית משומנת \עם נייר אפיה.

· מערבבים את כל חומרי שכבת הקפה ושופכים מעל שכבת הוניל.

· מכניסים את התבנית לתנור ל 35 -30 דקות בערך. (מחומם מראש)

· מוציאים את העוגה ומצננים היטב.

· ממיסים את השוקולד עם המרגרינה במיקרוגל. ושוטחים מעל העוגה בעזרת מרית גמישה.

· את חמאת הבוטנים מכניסים לשקית ,עושים חור קטן ומקשקשים קשקושים על השוקולד.

· חותכים את העוגה קרה.
 

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עוגה מאוד טעימה ויפה ממש קלה ונראה לי יכולה לשרוד טיסה!
אין לי תמונה... אבל זה יוצא 3 שכבות: בצק פריך, שוקלוד ציפס קפה, ומעל ציפוי של שוקולד וחמאת בוטנים.

עוגת שוקולד ציפס , קפה ווניל

מתאים לעוגה בתבנית בינונית אך מומלץ להכין כמות כפולה ולהשתמש בתבנית ענקית אלומיניום!!!
העוגה טובה בהקפאה.


החומרים לשכבת הוניל:

2\1 2כוסות קמח

4\3 כוס שמן

העוגה טובה בהקפאה.


2\1 כוס סוכר

1 ביצה

1 שקית סוכר וניל

החומרים לשכבת הקפה:

1 כוס סוכר

2\1 כוס שמן

2\1 כוס קמח

2 ביצים

4\1 כפית מלח

1 כוס שוקולד ציפס איכותי

1 כפית תמצית וניל

3 כפות אבקת קפה נמס (במקרה שלא רוצים טעם חזק מאוד של קפה אפשר להפחית עד 3 כפיות קפה)

לציפוי השוקולד:

100 גרם שוקולד מריר

50 גרם מרגרינה

חמאת בוטנים לקישוט

הוראות ההכנה:

· מחממים תנור ל180.

· מערבבים את חומרי הוניל עד לקבלת בצק פריך- פרורים.

· לשטוח את הבצק על תבנית משומנת \עם נייר אפיה.

· מערבבים את כל חומרי שכבת הקפה ושופכים מעל שכבת הוניל.

· מכניסים את התבנית לתנור ל 35 -30 דקות בערך. (מחומם מראש)

· מוציאים את העוגה ומצננים היטב.

· ממיסים את השוקולד עם המרגרינה במיקרוגל. ושוטחים מעל העוגה בעזרת מרית גמישה.

· את חמאת הבוטנים מכניסים לשקית ,עושים חור קטן ומקשקשים קשקושים על השוקולד.

· חותכים את העוגה קרה.
תודה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
שוקולדים כמו פרלינים
 

CooKiss

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
פרלינים ונשיקות.
הטסתי כבר כמה פעמים הגיעו מצוין
 

אחות

משתמש מקצוען
אני שולחת עוגות חתוכות ארוזות היטב ולא התלוננו על מראה בלתי מוצלח משערת שכל עוגה, עוגיה וכדו יגיעו הפילו הנ''ל וכדומה פחות.
רק בשמחות.
לגבי להעלות למטוס יש טעם לברר . אני שולחת במזוודה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  21  פעמים

לוח מודעות

למעלה