עדיין רלוונטי?יש אולי עוד?
@אסתי פעמון - האם אכן המרת את המרגרינה לשמן כמו שכתבת בסוגריים?בדיוק אתמול הבת שלי הכינה, המתכון הוא לתבנית בינונית והיא הכפילה כמויות והכינה בתבנית גדולה של תנור ויצא מעולה!
עוגת אגוזים ושוקולד
לבצק:
150 ג' אגוזים קצוצים
3/4 מרגרינה (אני ממירה ל3/4 כוס שמן קוקוס)
3/4 כוס סוכר
1/2 1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
1 חלמון
מערבבים הכל במיקסר משטחים על תבנית ואופים קצת עד שמזהיב
200 ג' שוקולד
1 מרגרינה (3/4 כוס שמן)
להמיס בסיר ולקרר
6 חלמונים - להוסיף לסיר ולערבב
להקציף:
7 חלבונים
3/4 כוס סוכר
לקפל את השוקולד לקצף החלבונים ולשים מעל הבצק - לאפות שוב ב-180.
בהצלחה!
כןהאם אכן המרת את המרגרינה לשמן כמו שכתבת בסוגריים?
הכנתי, יצא ממש טעים!!בדיוק אתמול הבת שלי הכינה, המתכון הוא לתבנית בינונית והיא הכפילה כמויות והכינה בתבנית גדולה של תנור ויצא מעולה!
עוגת אגוזים ושוקולד
לבצק:
150 ג' אגוזים קצוצים
3/4 מרגרינה (אני ממירה ל3/4 כוס שמן קוקוס)
3/4 כוס סוכר
1/2 1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
1 חלמון
מערבבים הכל במיקסר משטחים על תבנית ואופים קצת עד שמזהיב
200 ג' שוקולד
1 מרגרינה (3/4 כוס שמן)
להמיס בסיר ולקרר
6 חלמונים - להוסיף לסיר ולערבב
להקציף:
7 חלבונים
3/4 כוס סוכר
לקפל את השוקולד לקצף החלבונים ולשים מעל הבצק - לאפות שוב ב-180.
בהצלחה!
יש שמחה משפחתית?הכנתי, יצא ממש טעים!!
ממליצה לא לייבש לגמרי את שכבת השוקולד, שתצא מעט פאדג'ית...
כן, כשאין לי שמן קוקוס שמה שמן רגיל- רק הבצק יוצא קצת יותר מתפוררבבצק,
אפשר במקום המרגרינה /שמן קוקוס לשים שמן רגיל?
תודה רבה.כן, כשאין לי שמן קוקוס שמה שמן רגיל- רק הבצק יוצא קצת יותר מתפורר
חמודה...יש שמחה משפחתית?
את מפציצה פה!
אפשר לקפוץ לכוס קפה?הכנתי, יצא ממש טעים!!
אני גם מכתירה אותך לאפיינית הפורוםחמודה...
הלוואי!
טובה בהקפאה ?בדיוק אתמול הבת שלי הכינה, המתכון הוא לתבנית בינונית והיא הכפילה כמויות והכינה בתבנית גדולה של תנור ויצא מעולה!
עוגת אגוזים ושוקולד
לבצק:
150 ג' אגוזים קצוצים
3/4 מרגרינה (אני ממירה ל3/4 כוס שמן קוקוס)
3/4 כוס סוכר
1/2 1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
1 חלמון
מערבבים הכל במיקסר משטחים על תבנית ואופים קצת עד שמזהיב
200 ג' שוקולד
1 מרגרינה (3/4 כוס שמן)
להמיס בסיר ולקרר
6 חלמונים - להוסיף לסיר ולערבב
להקציף:
7 חלבונים
3/4 כוס סוכר
לקפל את השוקולד לקצף החלבונים ולשים מעל הבצק - לאפות שוב ב-180.
בהצלחה!
מעולה אפילו ישר מהמקפיא.טובה בהקפאה ?
עוד שניה מוחקים לי את ההודעה...יאלה.. תביאי פרטים...
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכב
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ: