עוגות/עוגיות עוגה עם אגוזים - גודל תבנית תנור

  • פותח הנושא aser
  • פורסם בתאריך

aser

משתמש מקצוען
אני צריכה להכין עוגה המכילה אגוזים
ואני צריכה כמות גדולה - לכן ציינתי את גודל התבנית

יש למישהי משו טוב? ומומלץ?

אשמח
 

אסתי פעמון

משתמש מקצוען
בדיוק אתמול הבת שלי הכינה, המתכון הוא לתבנית בינונית והיא הכפילה כמויות והכינה בתבנית גדולה של תנור ויצא מעולה!

עוגת אגוזים ושוקולד
לבצק:

150 ג' אגוזים קצוצים
3/4 מרגרינה (אני ממירה ל3/4 כוס שמן קוקוס)
3/4 כוס סוכר
1/2 1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
1 חלמון

מערבבים הכל במיקסר משטחים על תבנית ואופים קצת עד שמזהיב

200 ג' שוקולד
1 מרגרינה (3/4 כוס שמן)

להמיס בסיר ולקרר

6 חלמונים - להוסיף לסיר ולערבב

להקציף:
7 חלבונים
3/4 כוס סוכר

לקפל את השוקולד לקצף החלבונים ולשים מעל הבצק - לאפות שוב ב-180.

בהצלחה!
 

מלכת שבא

משתמש מקצוען
בדיוק אתמול הבת שלי הכינה, המתכון הוא לתבנית בינונית והיא הכפילה כמויות והכינה בתבנית גדולה של תנור ויצא מעולה!

עוגת אגוזים ושוקולד
לבצק:

150 ג' אגוזים קצוצים
3/4 מרגרינה (אני ממירה ל3/4 כוס שמן קוקוס)
3/4 כוס סוכר
1/2 1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
1 חלמון

מערבבים הכל במיקסר משטחים על תבנית ואופים קצת עד שמזהיב

200 ג' שוקולד
1 מרגרינה (3/4 כוס שמן)

להמיס בסיר ולקרר

6 חלמונים - להוסיף לסיר ולערבב

להקציף:
7 חלבונים
3/4 כוס סוכר

לקפל את השוקולד לקצף החלבונים ולשים מעל הבצק - לאפות שוב ב-180.

בהצלחה!
@אסתי פעמון - האם אכן המרת את המרגרינה לשמן כמו שכתבת בסוגריים?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
בדיוק אתמול הבת שלי הכינה, המתכון הוא לתבנית בינונית והיא הכפילה כמויות והכינה בתבנית גדולה של תנור ויצא מעולה!

עוגת אגוזים ושוקולד
לבצק:

150 ג' אגוזים קצוצים
3/4 מרגרינה (אני ממירה ל3/4 כוס שמן קוקוס)
3/4 כוס סוכר
1/2 1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
1 חלמון

מערבבים הכל במיקסר משטחים על תבנית ואופים קצת עד שמזהיב

200 ג' שוקולד
1 מרגרינה (3/4 כוס שמן)

להמיס בסיר ולקרר

6 חלמונים - להוסיף לסיר ולערבב

להקציף:
7 חלבונים
3/4 כוס סוכר

לקפל את השוקולד לקצף החלבונים ולשים מעל הבצק - לאפות שוב ב-180.

בהצלחה!
הכנתי, יצא ממש טעים!!
ממליצה לא לייבש לגמרי את שכבת השוקולד, שתצא מעט פאדג'ית...
20210429_202107.jpg
 

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום

.....

משתמש מקצוען
עדיין את צריכה?
יש לי מתכון פצצה אבל הרבה זמן לוקח להכין
 

יבר

משתמש מקצוען
מכירה את המתכון.
עוגה משובחת.
יש פטנט כדי לשמור על המרקם הפאדג'י של השוקולד :
מיד כשמוציאים מהתנור , לכסות את התבנית של העוגה בתבנית נוספת (הפוכה) למשך כחצי שעה.
אח"כ לפתוח ולקרר. ואם רוצים - לצפות בקרם.
 

הדר רעני

משתמש רשום
בדיוק אתמול הבת שלי הכינה, המתכון הוא לתבנית בינונית והיא הכפילה כמויות והכינה בתבנית גדולה של תנור ויצא מעולה!

עוגת אגוזים ושוקולד
לבצק:

150 ג' אגוזים קצוצים
3/4 מרגרינה (אני ממירה ל3/4 כוס שמן קוקוס)
3/4 כוס סוכר
1/2 1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
1 חלמון

מערבבים הכל במיקסר משטחים על תבנית ואופים קצת עד שמזהיב

200 ג' שוקולד
1 מרגרינה (3/4 כוס שמן)

להמיס בסיר ולקרר

6 חלמונים - להוסיף לסיר ולערבב

להקציף:
7 חלבונים
3/4 כוס סוכר

לקפל את השוקולד לקצף החלבונים ולשים מעל הבצק - לאפות שוב ב-180.

בהצלחה!
טובה בהקפאה ?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה