עוגה לאירוסים

ציפי 6062

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
היי תנו לי רעיון מה להכין לאירוסין של חברה משהו יפה וקל...........
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אם את מחפשת משהו במנגטים אפשר את העוגה עם הכריות
 

ציפי 6062

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
וואי תודה היא ממט טעימה אבל לא יפה יש משהו יפה יותר?
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
350 גרם שוקולד לאפיה
חבילת חמאת בוטנים
חצי צנצנת דבש
את כל החומרים האלו ממיסים בסיר על אש נמוכה
אחרי שזה מומס מוסיפים לזה 10 כוסות של פצפוצי אורז מערבבים ומשטחים בתבנית
מכניסים למקפיא לחצי שעה

אחכ ממיסים על אש נמוכה או אפילו סיר בתוך סיר
ממיסים 450 גרם שוקולד לבן
וחבילה של חמאת בוטנים
ושופכים למעלה
אם רוצים שיהיה יפה
יפה לזלף מעל שוקולד מריר בקשקושים ולקרוץ פרחים או כוכבים.
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אם תרצי יש לי מתכון של סהרונים מתוקים שיפה לעשות אותם קטנים ולתת להם בבר להשפך מכלי יפה,
זה יכול מאד להוסיף לבר !
הסהרונים בלי מילוי של שוקולד כך שהם גם לא מלכלכים
 

פרג

משתמש מקצוען
אם תרצי יש לי מתכון של סהרונים מתוקים שיפה לעשות אותם קטנים ולתת להם בבר להשפך מכלי יפה,
זה יכול מאד להוסיף לבר !
הסהרונים בלי מילוי של שוקולד כך שהם גם לא מלכלכים

תוכלי לעלות מתכון? גם אני צריכה לשמחה השבוע...
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בצק
קילו קמח
50 גרם שמרים
כוס מים פושרים
400 גרם מרגרינה עם מלח
4 ביצים
6 כפות סוכר
קורט מלח

לשים במקרר לשעה וחצי

סירופ
2 כוסות מים
2 כפות תמצית וניל
מיץ לימון
1וחצי כוסות סוכר

אחרי שהבצק במקרר לחלק ל6 לרדד עיגולים ולגלגל לרוגעלך לטעמי כמה שיותר קטן יותר חמוד אבל צורך סבלנות
ובשניה שהרוגעלך יוצאים לשים עליהם עם מרית של ביצה מהסירופ רק כשזה חם ואז זה נספג ברוגעלה והבצק מקבל טעם משובח.
מניסיון-שווה לנסות!!!!!!!!!!!!
הכנתי בחמישי לר"ה ועד אחרי שבת לא נשאר אחד לפליטה....
 

פמליויס

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אפשר גם פאי אגוזים - מאד מוכר אבל יפה וקל...
 

ניחוחות

משתמש מקצוען
אפשר מתכון לעוגיות אגוזים?
4 ו1/2 כוסות קמח
2 מרגרינה
150 גרם אבקת סוכר
2 סוכר וניל
150 גרם אגוזים טחונים
ללוש הכל לבצק
לגלגל לכדורים קטנים (אני עושה בגודל של שקל)
ולאפות עד להשחמה (בערך 10 דקות אפילו פחות)
לקשט בצימקאו (שוקולד אחר נמס ונמרח)
 

IAvigail

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
D I G I T A L
מתכון של עוגה מעולהה קלה קלה וטעימה טעימה:
שכבה א'
1 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
75 גרם מרגרינה
1 כוס חמאת בוטנים.
לשים את החומרים בקערה עד קבלת תערובת דביקה ומשטחים בתבנית בגודל 18/28 ואופים כ10 דקות עד שנהיה טיפה מוזהב
שכבה ב'
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
1/2 כפית מלח
1+1/4 כוס קוקוס
כוס שוקולד ציפס
מערבבים את כל החומרים בקערה ומשטחים על הבצק האפוי למחצה ואופים עוד 20 דקות בערך רק עד שהשכבה מזהיבה
שכבה ג'
1 חבילת שוקולד מריר
1/2 מיכל ריץ'
2 כפות חמאת בוטנים
ממיסים בסיר על אש נמוכה את החומרים ושופכים על העוגה. מקררים מעט בחוץ ומכניסים למקרר עד שהשוקולד מתקשה
בתאבון
לחתוך כשהשוקולד קשה וקר לחתיכות סימטריות
 
נערך לאחרונה ב:

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
350 גרם שוקולד לאפיה
חבילת חמאת בוטנים
חצי צנצנת דבש
את כל החומרים האלו ממיסים בסיר על אש נמוכה
אחרי שזה מומס מוסיפים לזה 10 כוסות של פצפוצי אורז מערבבים ומשטחים בתבנית
מכניסים למקפיא לחצי שעה

אחכ ממיסים על אש נמוכה או אפילו סיר בתוך סיר
ממיסים 450 גרם שוקולד לבן
וחבילה של חמאת בוטנים
ושופכים למעלה
אם רוצים שיהיה יפה
יפה לזלף מעל שוקולד מריר בקשקושים ולקרוץ פרחים או כוכבים.
ואם בא לך להתקשקש עוד קצת, ולקבל משהו מרשים ביותר -
משטחים את התערובות בתבנית עגולה.
אחרי שמתקשה חותכים למעויינים מדויקים,
והופכים כל מעוין שני, כך מקבלים מעין דוגמת עלים
אחד חום אחד לבן.

מקווה שהובנתי....
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
בצק
קילו קמח
50 גרם שמרים
כוס מים פושרים
400 גרם מרגרינה עם מלח
4 ביצים
6 כפות סוכר
קורט מלח

לשים במקרר לשעה וחצי

סירופ
2 כוסות מים
2 כפות תמצית וניל
מיץ לימון
1וחצי כוסות סוכר

אחרי שהבצק במקרר לחלק ל6 לרדד עיגולים ולגלגל לרוגעלך לטעמי כמה שיותר קטן יותר חמוד אבל צורך סבלנות
ובשניה שהרוגעלך יוצאים לשים עליהם עם מרית של ביצה מהסירופ רק כשזה חם ואז זה נספג ברוגעלה והבצק מקבל טעם משובח.
מניסיון-שווה לנסות!!!!!!!!!!!!
הכנתי בחמישי לר"ה ועד אחרי שבת לא נשאר אחד לפליטה....
כמה מעלות לאפות?
 

פמליויס

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
זה קורנפלקס עם פיצוחים בדבש.
אשמח גם, תודה!
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
בייתי?
מתכון פליז.
זה קורנפלקס עם פיצוחים בדבש.
אשמח גם, תודה!

בבקשה

7 כוסות קורנפלקס
100 גרם חמוציות
100 גרם גרעיני חמניות / צנוברים
100 גרם גרעיני דלעת
100 גרם שקדים מולבנים
3/4 כוס סירופ מייפל
1/2 חב' מרגרינה
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן.

ממיסים מרגרינה סוכר סירופ ושמן
שוטחים את הקורנפלקס בתבנית ויוצקים את הסירופ
אופים בחום בינוני. מערבבים מדי פעם
לקראת הסוף מוסיפים את הפיצוחים.
מערבבים.
אופים עד שמזהיב.
תיזהרו שלא ישרף.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה