דגים סרדינים, מה עושים איתם?

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נתקעתי עם שימורי סרדינים,
לא סובלת דגים,
והריח שלהם...

יש מה לעשות איתם ובהם?

אשמח לקבל מתכונים!
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שלא תחשדו בי, אני לא זקנה ואין לי בריחת סידן..

אולי אני אחפש זקנה שגם אוהבת דגים וגם יש לה בריחת סידן...

למרות שסידן לא יזיק לי אבל הריח יזיק ועוד איך...

עדיין לא המציאו מתכוני סרדינים?
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
שלא תחשדו בי, אני לא זקנה ואין לי בריחת סידן..

אולי אני אחפש זקנה שגם אוהבת דגים וגם יש לה בריחת סידן...

למרות שסידן לא יזיק לי אבל הריח יזיק ועוד איך...

עדיין לא המציאו מתכוני סרדינים?

את יכולה לעשות ברוסקטות עם מיונז (או שמנת לאוכלי חלב-דגים) וירקות חיים
שמן זית ומלח גרוס מעל - ויש לך יופי של ארוחה :D


אבל עזבי, אל תתאמצי, תביאי לי אני אארגן את הברוסקטות ואשלח לך תמונה, ככה אין ריח (וגם אין טעם :p)
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
את יכולה לעשות ברוסקטות עם מיונז (או שמנת לאוכלי חלב-דגים) וירקות חיים
שמן זית ומלח גרוס מעל - ויש לך יופי של ארוחה :D


אבל עזבי, אל תתאמצי, תביאי לי אני אארגן את הברוסקטות ואשלח לך תמונה, ככה אין ריח (וגם אין טעם :p)

את מוזמנת לבוא לקחת
אנחנו מסוגרים, לא בא לי קנס על סרדינים...
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
נתקעתי עם שימורי סרדינים,
לא סובלת דגים,
והריח שלהם...

יש מה לעשות איתם ובהם?

אשמח לקבל מתכונים!
לערבב קופסת שימורי סרדינים עם חצי חבילת חמאה ולרסק (עם מזלג או כל אופן אחר שתרצו) עד לקבלת ממרח
לאוהבי החריף - כדאי להוסיף מעט פפריקה חריפה או צילי גרוס על מנת לחפות על הטעם המקורי....
למרוח על טוסט או קרקר
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
זורקים לפח
אחד הדגים הבריאים שיש! הוא בן בית אצלי...
את יכולה לתבל אותו מעט חריף- עם שמן זית, פפריקה מתוקה וחריפה ומעט צ'ילי גרוס (תזהרי עם המינונים..).
מאמינה שזה יטשטש טעמים שאת לא אוהבת.
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חמין דג
נראה לי לקחנו את המתכון מ"בישולייט"
בגדול כמו חמין רגיל, בלי גריסים ושעועית
אנחנו מוסיפים קולורבי, מתבלים כמו טשולנט
ומוסיפים את הסרדינים, לטעמי זה מושלם.
אם תהיה דרישה אחפש את המתכון.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
חמין דג
נראה לי לקחנו את המתכון מ"בישולייט"
בגדול כמו חמין רגיל, בלי גריסים ושעועית
אנחנו מוסיפים קולורבי, מתבלים כמו טשולנט
ומוסיפים את הסרדינים, לטעמי זה מושלם.
אם תהיה דרישה אחפש את המתכון.

אני לא אוכלת חמין,
ובעלי-מסורת זו מסורת, כשפעם העליתי בדעתי להכין טבית, שלטעמי טעים פי עשר, הוא הזדעזע מהרעיון.
רק חמין פולני קלאסי וכבד (מהכבד, הצלחתי לגמול, אין תבלינים, שמן ובקר שמן)
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני לא אוכלת חמין,
ובעלי-מסורת זו מסורת, כשפעם העליתי בדעתי להכין טבית, שלטעמי טעים פי עשר, הוא הזדעזע מהרעיון.
רק חמין פולני קלאסי וכבד (מהכבד, הצלחתי לגמול, אין תבלינים, שמן ובקר שמן)
זה לא יוצא כבד, וגם לא דורש בישול ארוך מדי.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה