קל להכנה וכדאי להכפיל כמויות כי זה טעיםםםםםם...
לחומרים:
חצי קג' קמח
כף שמרים
1.5 כפות סוכר
כפית מלח
2 כוסות מים (400 מל')
להכנה:
לשים לבצק רך וכמעט נוזלי.
מטפיחים בטמפרטורת החדר עד להכפלת הנפח.
עם ידיים משומנות לוקחים חתיכה קטנה של בצק ומניחים על מגש משומן להתפחה שניה.
מחממים שמן עמוק,
לוקחים חתיכת בצק ויוצרים עם הידיים חור באמצע.
מעבירים בזהירות לשמן ומטגנים עד להשחמה מכל צד.
מעבירים למגש עם נייר סופג.
מפזרים אבקת סוכר ובתיאבון רב!!
(המתכון של קלרה פטל - טעימות)
לחומרים:
חצי קג' קמח
כף שמרים
1.5 כפות סוכר
כפית מלח
2 כוסות מים (400 מל')
להכנה:
לשים לבצק רך וכמעט נוזלי.
מטפיחים בטמפרטורת החדר עד להכפלת הנפח.
עם ידיים משומנות לוקחים חתיכה קטנה של בצק ומניחים על מגש משומן להתפחה שניה.
מחממים שמן עמוק,
לוקחים חתיכת בצק ויוצרים עם הידיים חור באמצע.
מעבירים בזהירות לשמן ומטגנים עד להשחמה מכל צד.
מעבירים למגש עם נייר סופג.
מפזרים אבקת סוכר ובתיאבון רב!!
(המתכון של קלרה פטל - טעימות)