סלרי ורוד?

קורן פלקס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אוטומציה עסקית
קניתי גבעולי סלרי (לסלט ולדורף)
עכשיו אני מוציאה אותם מהשקית אני רואה שהם בגוון ורוד (ושמנים...)
זה נשמע מקולקל?
 

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
בטוחה שקנית סלרי?
לפי התאור זה נשמע רובארב.
ואם כך, אל תשמשי - זה חמוץ איימים.
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
למה חמוץ? מבשלים את זה עם סוכר ויוצא לפתן מדהים!
רק לא לשים את זה במרק עוף...
 

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
כלפתן סה באמת מעדן,
אבל לסלט וולדורף לא כדאי...
 

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
זהו ירק דמוי כרפס הנאכל כפרי, טעמו חמצמץ ובשל כך מוסיפים אותו למרקחות ריבה למיניהם,
לפתנים וכד'
בתהליך הבישול הרברבר מתפרק למעין סיבים.
ניתן להשיגו ברשתות השיווק הגדולות ובמאפיית "לחם ארז"

החומרים הדרושים

  • 1 ק"ג רברבר, שטוף וחתוך לפרוסות באורך 1-2 ס"מ
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס מים
  • טיפה מיץ לימון טרי
  • קורט מלח

אופן ההכנה
מניחים רברבר בסיר עם סוכר, מים, טיפה מיץ לימון וקורט מלח. מבשלים על אש נמוכה-בינונית (ומערבבים מדי פעם), עד שהרברבר מתפרק והופך לחוטים- חוטים. טועמים, אם הלפתן אינו מתוק דיו- מוסיפים מעט סוכר. מסירים מן האש ומצננים. מוזגים לקעריות ומגישים.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

תגובות
9
צפיות
640

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה