מוצרים:
4-5 תפו"א חתוכים לקוביות /פרוסות.
1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות.
כף שמן זית /קנולה.
כפית גדושה פפריקה.
כפית מחוקה טימין מיובש.
מלח ופלפל.
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בקומקום.
2. מטגנים את הבצל בשמן עד לשקיפות מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים מעט, מוסיפים את התבלינים והמים הרותחים עד לכיסוי כמעט מוחלט (שהתפו"א מציצים קצת).
3. מבשלים בסיר מכוסה עד שהתפו"א רכים.
בעשר דקות אחרונות יש לבשל ללא מכסה.
הערות:
1. לא כדאי לוותר על הטימין .הוא נותן הטעם העיקרי.
2. ניתן בשלב טיגון הבצל להוסיף חלקי עוף מופשרים ולטגן קלות ואז להמשיך לבשל ולאחר חצי שעה להוסיף את תפוחי האדמה.
כך מתקבלת ארוחה שלמה בסיר.
בהצלחה ובתאבון!
4-5 תפו"א חתוכים לקוביות /פרוסות.
1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות.
כף שמן זית /קנולה.
כפית גדושה פפריקה.
כפית מחוקה טימין מיובש.
מלח ופלפל.
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בקומקום.
2. מטגנים את הבצל בשמן עד לשקיפות מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים מעט, מוסיפים את התבלינים והמים הרותחים עד לכיסוי כמעט מוחלט (שהתפו"א מציצים קצת).
3. מבשלים בסיר מכוסה עד שהתפו"א רכים.
בעשר דקות אחרונות יש לבשל ללא מכסה.
הערות:
1. לא כדאי לוותר על הטימין .הוא נותן הטעם העיקרי.
2. ניתן בשלב טיגון הבצל להוסיף חלקי עוף מופשרים ולטגן קלות ואז להמשיך לבשל ולאחר חצי שעה להוסיף את תפוחי האדמה.
כך מתקבלת ארוחה שלמה בסיר.
בהצלחה ובתאבון!
נערך לאחרונה ב: