נטסטיק סטיק אינטרנט של נטפרי..

איש השדה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
יעבוד בחו"ל ? (אוקראינה..)
אשמח למענה מהיר...

איש השדה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית

בינה מלכותית

משתמש מקצוען
מה זה אומר 'חברה' ? (אני עם הארץ בנושא...)
פשוט שכרתי מחשב בחנות בירושלים ....
אם מקבילים אינטרנט לשיחות
אז הסטיק= מכשיר טלפון
הסים= הסיום של שיחות
כמו שאנו קונים סים כשר לטלפון שיהיה ללא SMS וגלישה
יש לקנות סים גלישה כשרה של נטפרי
יש כמה חברות שעובדות יחד עם נטפרי על הנושא

הסטיק עצמו לא משנה איזה כולם יכולים לקלוט כל סוג של אינטרנט
הסים הוא מה שצריך להיות של נטפרי

איש השדה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
שוב פעם....
אני שכרתי מחשב בחנות מחשבים בירושלים, כולל סטיק לגלישה באינטרנט עם חסימה של נטפרי, שאלתי היא :
האם זה יעבוד גם בחו"ל (אוקראינה ) או לא ...
זה הכל ...

בינה מלכותית

משתמש מקצוען
שוב פעם....
אני שכרתי מחשב בחנות מחשבים בירושלים, כולל סטיק לגלישה באינטרנט עם חסימה של נטפרי, שאלתי היא :
זה הכל ...
לכאורה לא יעבוד כזה פשוט,
הסים של נטפרי אם אני לא טועה לא עובד שמה
יש משהו אחר לעשות, מתחברים נראה לי לרשת אלחוטית ולנטפרי יש חסימה אחרת לחו"ל
כך זה היה בעבר בכל אופן

sk1203

משתמש מקצוען
שוב פעם....
זה הכל ...
כנראה שלא.
כדי שסטיק יעבוד בחו"ל הוא צריך חבילה של חו"ל
פתרונות של נטפרי בחו"ל זה נושא אחר ולמיטב ידיעתי אין בחו"ל ספק שעובד עם נטפרי אלא אם יש זה רק VPN

רכות

משתמש צעיר
עולה על האשכול ומעיזה לשאול...
יש לי סטיק של נט פרי עם קוד ל WIFI
ויש שכנים שעולים לי על האינטרנט ויודעים את הקוד איך יכולה לשנות את הקוד בשביל הכניסה וכך לא יוכלו להשתמש?
תודה לכם.

sk1203

משתמש מקצוען
עולה על האשכול ומעיזה לשאול...
יש לי סטיק של נט פרי עם קוד ל WIFI
ויש שכנים שעולים לי על האינטרנט ויודעים את הקוד איך יכולה לשנות את הקוד בשביל הכניסה וכך לא יוכלו להשתמש?
תודה לכם.
בדף הניהול של הסטיק
שימי לב רק שבד"כ יש על הסטיק שתי רשתות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צ

א תְּפִלָּה לְמֹשֶׁה אִישׁ הָאֱלֹהִים אֲדֹנָי מָעוֹן אַתָּה הָיִיתָ לָּנוּ בְּדֹר וָדֹר:ב בְּטֶרֶם הָרִים יֻלָּדוּ וַתְּחוֹלֵל אֶרֶץ וְתֵבֵל וּמֵעוֹלָם עַד עוֹלָם אַתָּה אֵל:ג תָּשֵׁב אֱנוֹשׁ עַד דַּכָּא וַתֹּאמֶר שׁוּבוּ בְנֵי אָדָם:ד כִּי אֶלֶף שָׁנִים בְּעֵינֶיךָ כְּיוֹם אֶתְמוֹל כִּי יַעֲבֹר וְאַשְׁמוּרָה בַלָּיְלָה:ה זְרַמְתָּם שֵׁנָה יִהְיוּ בַּבֹּקֶר כֶּחָצִיר יַחֲלֹף:ו בַּבֹּקֶר יָצִיץ וְחָלָף לָעֶרֶב יְמוֹלֵל וְיָבֵשׁ:ז כִּי כָלִינוּ בְאַפֶּךָ וּבַחֲמָתְךָ נִבְהָלְנוּ:ח (שת) שַׁתָּה עֲוֹנֹתֵינוּ לְנֶגְדֶּךָ עֲלֻמֵנוּ לִמְאוֹר פָּנֶיךָ:ט כִּי כָל יָמֵינוּ פָּנוּ בְעֶבְרָתֶךָ כִּלִּינוּ שָׁנֵינוּ כְמוֹ הֶגֶה:י יְמֵי שְׁנוֹתֵינוּ בָהֶם שִׁבְעִים שָׁנָה וְאִם בִּגְבוּרֹת שְׁמוֹנִים שָׁנָה וְרָהְבָּם עָמָל וָאָוֶן כִּי גָז חִישׁ וַנָּעֻפָה:יא מִי יוֹדֵעַ עֹז אַפֶּךָ וּכְיִרְאָתְךָ עֶבְרָתֶךָ:יב לִמְנוֹת יָמֵינוּ כֵּן הוֹדַע וְנָבִא לְבַב חָכְמָה:יג שׁוּבָה יְהוָה עַד מָתָי וְהִנָּחֵם עַל עֲבָדֶיךָ:יד שַׂבְּעֵנוּ בַבֹּקֶר חַסְדֶּךָ וּנְרַנְּנָה וְנִשְׂמְחָה בְּכָל יָמֵינוּ:טו שַׂמְּחֵנוּ כִּימוֹת עִנִּיתָנוּ שְׁנוֹת רָאִינוּ רָעָה:טז יֵרָאֶה אֶל עֲבָדֶיךָ פָעֳלֶךָ וַהֲדָרְךָ עַל בְּנֵיהֶם:יז וִיהִי נֹעַם אֲדֹנָי אֱלֹהֵינוּ עָלֵינוּ וּמַעֲשֵׂה יָדֵינוּ כּוֹנְנָה עָלֵינוּ וּמַעֲשֵׂה יָדֵינוּ כּוֹנְנֵהוּ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

תמונה אחת שווה אלף מילים! • אתגר 105

לוח מודעות

למעלה