בשרי סטייק אנטריקוט

עולם קטן

משתמש פעיל
על האש- לדעתי הכי מוצלח.
אבל אפשר גם על מחבת פסים- יוצא ממש טעים... רק צריך לשים לב לא לצלות מידי כדי שלא יהפך למסטיק ....
ותיבול הכי מינימלי: מלח גס ופלפל שחור גרוס.
 

ברברוג

משתמש פעיל
צריך להרתיח את המחבת חזק מאוד ואז לצרוב בערך 3דקות מכל צד
 

אש הברזל

משתמש סופר מקצוען
קנינו במכירה של משנת יוסף
והגיע כמו בשר פרוס עובי של איזה 2 ס"מ חתיכה גדולה ממש בגודל של בלטה 30*30 בערך כי זה לא סימטרי
מה עושים עם זה
וגם השאלה אם זה באמת אנטריקוט בכלל...
 

הכל מהשם

משתמש פעיל
אני עשיתי בראש השנה יצא חבל''ז טעים
פיזרתי מלח עבה .פלפל גרוס . ושמן זית ערבבתי
נתתי לו צריבה בתנור לא מכוסה 20 דקות.
אחר''כ הוצאתי ושפחתי רוטב רימונים מוואלדאן.
שמתי נייר אפיה ועל זה נייר כסף .
אפיתי איזה 4 שעות על 150 מעלות יצא טעים חבל''ז
 

9762

משתמש רשום
שורה תחתונה איך יצא האנטריקוט של משנת יוסף?
חשוב לי לדעת בהקדם אם להזמין לפסח.
 

nit

משתמש פעיל
סטייק אנטריקוט לא מבשלים. צולים על מנגל או על מחבת לוהטת לדקות ספורות לפי הטעם.
נתח אנטריקוט זה משהו אחר.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה