עוגות/עוגיות סושי טעמי מהאגדות!

יעל כהן*

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
פרסום וקופירייטינג
111..jpg

5 כפות ריבת חלב
250 מ''ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאה

להמיס את כל הנ''ל ולערבב
להוסיף-
300 גרם פתיבר טחון
כוס קוקוס
אגוזים טחונים
לערבב היטב

ליצור 3 גלילות ארוכות(אפשר לגלגל בתוך נייר אפיה)
ולהקפיא למשך שעה
להוציא מהמקפיא
לחתוך לעיגולים

להמיס-שוקולד חלב
ולטבול את החלק העליון של כל עוגיה
ולהקפיא.
אמאל'ה איזה טעים זה יוצא!!
 
נערך לאחרונה ב:

ששל

משתמש מקצוען
צפה בקובץ המצורף 968206

5 כפות ריבת חלב
250 מ''ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאה

להמיס את כל הנ''ל ולערבב
להוסיף-
300 גרם פתיבר טחון
כוס קוקוס
אגוזים טחונים
לערבב היטב

ליצור 3 גלילות ארוכות(אפשר לגלגל בתוך נייר אפיה)
ולהקפיא למשך שעה
להוציא מהמקפיא
לחתוך לעיגולים

להמיס-שוקולד חלב
ולטבול את החלק העליון של כל עוגיה
ולהקפיא.
אמאל'ה איזה טעים זה יוצא!!
נראה שטבלת גליל שלם לפני שפרסת, לא?
 

יעל כהן*

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
פרסום וקופירייטינג

ילילי

משתמש פעיל
צפה בקובץ המצורף 968206

5 כפות ריבת חלב
250 מ''ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאה

להמיס את כל הנ''ל ולערבב
להוסיף-
300 גרם פתיבר טחון
כוס קוקוס
אגוזים טחונים
לערבב היטב

ליצור 3 גלילות ארוכות(אפשר לגלגל בתוך נייר אפיה)
ולהקפיא למשך שעה
להוציא מהמקפיא
לחתוך לעיגולים

להמיס-שוקולד חלב
ולטבול את החלק העליון של כל עוגיה
ולהקפיא.
אמאל'ה איזה טעים זה יוצא!!
עשינו ויצא מושלם!
בלי החמאה, כי לא היה לי.
עשיתי כדורים וטבלתי בשוקולד.

תודה רבה!
 

חננ

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
עיצוב גרפי
צפה בקובץ המצורף 968206

5 כפות ריבת חלב
250 מ''ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאה

להמיס את כל הנ''ל ולערבב
להוסיף-
300 גרם פתיבר טחון
כוס קוקוס
אגוזים טחונים
לערבב היטב

ליצור 3 גלילות ארוכות(אפשר לגלגל בתוך נייר אפיה)
ולהקפיא למשך שעה
להוציא מהמקפיא
לחתוך לעיגולים

להמיס-שוקולד חלב
ולטבול את החלק העליון של כל עוגיה
ולהקפיא.
אמאל'ה איזה טעים זה יוצא!!
יצא ממש טעיםםם!!
 

חנה פכמן

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
יש אפשרות לעשות אותו פרווה איך שהוא??
היה מתכון דומה ב'בתוך' בקיץ, הכנתי ויצא מהמם. פרווה. אבל לא שמרתי...
בעיקרון זה לשים במגימיקס ביסקויטים שמנת ריץ ושוקולד מומס, להקפיא ולטבול בגנאש שוקולד וריץ ולפזר מלמעלה אגוזים/ סוכריות
 

יעל כהן*

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
פרסום וקופירייטינג
היה מתכון דומה ב'בתוך' בקיץ, הכנתי ויצא מהמם. פרווה. אבל לא שמרתי...
בעיקרון זה לשים במגימיקס ביסקויטים שמנת ריץ ושוקולד מומס, להקפיא ולטבול בגנאש שוקולד וריץ ולפזר מלמעלה אגוזים/ סוכריות
מעניין
אם תמצאי שימי כאן
 

אולי מעניין אותך גם...

עומדים למשפט ⚡ שיפוט טיפוגרפי הערב בפמ"ג. אתם מוזמנים!
איך פתחתם את תשפ"ב? אנחנו בפמ"ג פתחנו אותה ביצירות טיפוגרפיות מרהיבות שהכניסו את כולנו לאווירת החגים...
אתה צודק שהאוטובוס לא הגיע. אבל לא על חשבון הנוסעים.
כשהחושך ירד//
בְּמוֹתָם// הַקֹּטְפִים מַלּוּחַ עֲלֵי שִׂיחַ וְשֹׁרֶשׁ רְתָמִים לַחְמָם. [איוב ל' ד'] וּכְשֶׁהַחֹשֶׁךְ יֵרֵד נִשּׁאֵר לְלֹא מִלִּים...
אוהבים נוגט? גם אנחנו! כדורי שוקולד-נוגט
אצלנו אוהבים נוגט בכל צורה שהוא. אבקה, קרם, עוגה, שוקולד, משקה... מסוג הדברים שכאשר אני מכינה אותם, אני מניחה אותה בהקפאה מתחת מגש עוף, או מאחור...

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

548

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח הסעות ושליחויות

לוח דרושים

למעלה
לשיחת ווטסאפ עם בית פרוג
צ'אט בווטסאפ בנושאי יעוץ לימודים, פדגוגיה ומזכירות
היי, אפשר לדבר איתנו, אנחנו כאן!