הנשנוש הזה פחות מרשים מהנשנוש שהצגתי כאן -
אבל זה לא יאומן מי שטעם לא יכול היה להפסיק..
ולמרות שאולי זה לא נראה הנשנוש הזה חוסל ראשון [לפחות אצלנו ]
שוב מעט מאוד מרכיבים זמינים - ושוב אפשר להכין עם הילדים
נשנוש נעים וטעים -
הצעת הגשה I
הצעת הגשה II
בקערה גדולה מערבבים סוכר - קינמון - מעט שמן
מכניסים פנימה בייגלה ומערבבים טוב טוב
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומשטחים את הבייגלה
שולחים לתנור מחומם על 150 מעלות - יושבים ליד ובודקים שהסוכר נמס אבל לא משחים או נשרף - זה כמה דקות בודדות
מקררים טוב ושומרים בצנצנת אטומה - עם מה מגישים ? גלגלו לתמונה העליונה..
אבל זה לא יאומן מי שטעם לא יכול היה להפסיק..
ולמרות שאולי זה לא נראה הנשנוש הזה חוסל ראשון [לפחות אצלנו ]
שוב מעט מאוד מרכיבים זמינים - ושוב אפשר להכין עם הילדים
נשנוש נעים וטעים -
הצעת הגשה I
הצעת הגשה II
בקערה גדולה מערבבים סוכר - קינמון - מעט שמן
מכניסים פנימה בייגלה ומערבבים טוב טוב
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומשטחים את הבייגלה
שולחים לתנור מחומם על 150 מעלות - יושבים ליד ובודקים שהסוכר נמס אבל לא משחים או נשרף - זה כמה דקות בודדות
מקררים טוב ושומרים בצנצנת אטומה - עם מה מגישים ? גלגלו לתמונה העליונה..