מתכון נראה טוב - מה זה ?

פופקורן- עיצוב מקפיץ

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
פרסום וקופירייטינג
עיצוב גרפי
נכון

לא לא
אז? בתנור?
תפו"א= פחמימה
טיגון= שמן

וכמובן שלא אוכלים אחד בודד... "מנשנשים" תוך כדי ואחרי שיצא מהמחבת..
ואז רואים שהכל חוסל!
משמין, משמין....


חוצמיזה, צדקתי?
 

שירה 123

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
איור וציור מקצועי
יש כאלו שממלאים את זה בטונה- פרווה
 

שירה 123

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
איור וציור מקצועי
זה פסטל?
קציצות תפוחי אדמה ובשר מטוגנות וטעימות להפליא - מעטפת פירה תפוחי אדמה ומילוי בשר בקר טחון מפנק עם בצל, כוסברה ותבלינים
נלקח ממתכון...​
 

אות לי

משתמש סופר מקצוען
טוב נסביר הכל -

10 תפו"א מגורדים
הכי חשוב לסחוט !!
אפשר בתוך בד ואפשר מסננת שיוצרים עליה לחץ
מוסיפים 4 ביצים מלח פלפל ומערבבים טוב.
3/4 ק"ג בשר בקר או בקר מעורב עם עוף
מטגנים במחבת עד להזהבה הרבה בצל, מוסיפים שום אפשר גם פלפלים בכמה צבעים
מוסיפים את הבשר עד שהוא משנה את צבעו.

מרפדים קערה קטנה בניילון נצמד - המשך התמונה הבאה >
לביבה (3).jpg
דוחסים מתפו"א המגורדים לתחתית - במרכז כף גדושה של בשר
ומסובבים את הניילון הנצמד - זה חשוב להדק טוב טוב - אם מתקבל בלון מנופח באוויר,
משחררים את האוויר עם קיסם.
לביבה (1).jpg
את הכדורים העטופים מניחים במקרר למנוחה והתגבשות
מסורים בעדינות את הניילון ומניחים בתבנית אפייה על נייר אפייה
כפי שרואים בתמונה 2 יחידות זכו בשומשום מלמעלה..לא חובה אבל מוסיף
שולחים לתנור חם 180 מעלות למשך שעה

לביבה (2).jpg
מגישים..
נהדר להגיש כתוספת או כמנה עיקרית עם ירקות מבושלים מסביב
אני לא זכיתי להגיש כי הכל נחטף ישר מהתבנית
בתאבון !

לביבה (4).jpg
 

אירועים קרובים

ראש פינה

הפרוגיסטים נותנים בראש

לוח דרושים

למעלה