חוץ מתמונה אחת הכל חסום בנטפרינמצאה מצלמה באזור מודיעין
הטלפון שלנו הוא 0548885530
למה לעלות מלא תמונות?? ועוד של בנות......וגם אן מה לעשות זה תמונות של בנות
אוקי אבל בנות כשרות וצנועות לא רוצות שיעלות תמונות שלהם לפורום!!!!!!לא תמיד אפשר לפי תמונה אחת.
נכון!אוקי אבל בנות כשרות וצנועות לא רוצות שיעלות תמונות שלהם לפורום!!!!!!
אני מכירה, מעבירה להם את הפרטיםאבל לא אני מצאתי
זה אחד לא חרדי מצא ולא יודעת איך הגיעה אלי
ואני פשוט עזרתי לו
וזה התמונות ששלח לא יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קטז
א אָהַבְתִּי כִּי יִשְׁמַע יי אֶת קוֹלִי תַּחֲנוּנָי:ב כִּי הִטָּה אָזְנוֹ לִי וּבְיָמַי אֶקְרָא:ג אֲפָפוּנִי חֶבְלֵי מָוֶת וּמְצָרֵי שְׁאוֹל מְצָאוּנִי צָרָה וְיָגוֹן אֶמְצָא:ד וּבְשֵׁם יי אֶקְרָא אָנָּה יי מַלְּטָה נַפְשִׁי:ה חַנּוּן יְהוָֹה וְצַדִּיק וֵאלֹהֵינוּ מְרַחֵם:ו שֹׁמֵר פְּתָאיִם יְהוָֹה דַּלּוֹתִי וְלִי יְהוֹשִׁיעַ:ז שׁוּבִי נַפְשִׁי לִמְנוּחָיְכִי כִּי יי גָּמַל עָלָיְכִי:ח כִּי חִלַּצְתָּ נַפְשִׁי מִמָּוֶת אֶת עֵינִי מִן דִּמְעָה אֶת רַגְלִי מִדֶּחִי:ט אֶתְהַלֵּךְ לִפְנֵי יי בְּאַרְצוֹת הַחַיִּים:י הֶאֱמַנְתִּי כִּי אֲדַבֵּר אֲנִי עָנִיתִי מְאֹד:יא אֲנִי אָמַרְתִּי בְחָפְזִי כָּל הָאָדָם כֹּזֵב:יב מָה אָשִׁיב לַיי כָּל תַּגְמוּלוֹהִי עָלָי:יג כּוֹס יְשׁוּעוֹת אֶשָּׂא וּבְשֵׁם יי אֶקְרָא:יד נְדָרַי לַיי אֲשַׁלֵּם נֶגְדָה נָּא לְכָל עַמּוֹ:טו יָקָר בְּעֵינֵי יי הַמָּוְתָה לַחֲסִידָיו:טז אָנָּה יי כִּי אֲנִי עַבְדֶּךָ אֲנִי עַבְדְּךָ בֶּן אֲמָתֶךָ פִּתַּחְתָּ לְמוֹסֵרָי:יז לְךָ אֶזְבַּח זֶבַח תּוֹדָה וּבְשֵׁם יי אֶקְרָא:יח נְדָרַי לַיי אֲשַׁלֵּם נֶגְדָה נָּא לְכָל עַמּוֹ:יט בְּחַצְרוֹת בֵּית יי בְּתוֹכֵכִי יְרוּשָׁלִָם הַלְלוּיָהּ: