חלבי ניתן להקפיא מעדן כזה?

  • פותח הנושא aser
  • פורסם בתאריך

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ברגע שיש קורנפלור לא מומלץ להקפיא. זה לא יהיה אותו דבר אחרי הקפאה.
במעדנים התעשייתיים יש מייצבים אחרים ולכן לכאורה ניתן להקפיא אותם (אם כי גם הם משתנים).
 

aser

משתמש מקצוען
ברגע שיש קורנפלור לא מומלץ להקפיא. זה לא יהיה אותו דבר אחרי הקפאה.
במעדנים התעשייתיים יש מייצבים אחרים ולכן לכאורה ניתן להקפיא אותם (אם כי גם הם משתנים).

ואם כן אקפיא
במה זה יתבטא?
בטעם? במרקם? זה יהיה נוזלי יותר? עם גושים?

תודה מראש.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יכול לצבור יותר מדי נוזלים, לאבד סמיכות.
מה אומרת @hbecker ?
לדעתי עיקר ההבדל יהיה במרקם.
אבל האמת היא שהמרקם גם משפיע קצת על בלוטות הטעם שלנו, לפחות בפסיכולוגיה
 

עולם קטן

משתמש פעיל
יהיה נוזלי יותר.. וגם הטעם פחות טעים בוודאות (אן במעדנים התעשייתים מורגש ההבדל..)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה