כבר הרבה זמן מתכננת להעלות אותו, תמיד דוחה את זה כדי להעלות עם תמונה ושוכחת לצלם...
אז החלטתי להעלות בלי תמונה...
המתכון הכי טעים שטעמתי לסלומון!
כמות לדג סלומון שלם:
כוס רוטב ברביקיו
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
2 כפות דבש
3 כפות יין אדום (במקור יבש, אני שמה גם מתוק כשאין לי)
מערבבים את החומרים לרוטב, שופכים בנדיבות על הדג,
אופים גלוי על חום 200 בערך חצי שעה.
בתיאבון!!!
אז החלטתי להעלות בלי תמונה...
המתכון הכי טעים שטעמתי לסלומון!
כמות לדג סלומון שלם:
כוס רוטב ברביקיו
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
2 כפות דבש
3 כפות יין אדום (במקור יבש, אני שמה גם מתוק כשאין לי)
מערבבים את החומרים לרוטב, שופכים בנדיבות על הדג,
אופים גלוי על חום 200 בערך חצי שעה.
בתיאבון!!!