דגים מתכון מעולה לסלומון

  • פותח הנושא i am
  • פורסם בתאריך

i am

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
כבר הרבה זמן מתכננת להעלות אותו, תמיד דוחה את זה כדי להעלות עם תמונה ושוכחת לצלם...
אז החלטתי להעלות בלי תמונה...
המתכון הכי טעים שטעמתי לסלומון!

כמות לדג סלומון שלם:
כוס רוטב ברביקיו
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
2 כפות דבש
3 כפות יין אדום (במקור יבש, אני שמה גם מתוק כשאין לי)

מערבבים את החומרים לרוטב, שופכים בנדיבות על הדג,
אופים גלוי על חום 200 בערך חצי שעה.

בתיאבון!!!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית

יואל ארלנגר - קקטוס

מנהל פורום צילום
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

יואל ארלנגר - קקטוס

מנהל פורום צילום
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הסלמון נאפה כפילה שלם?
אם כן - נשמע הגיוני יותר.
לפרוסות פילה סלמון - חצי שעה זה וידוא הריגה.
אין הרבה הבדל, אולי של 2-3 דקות
 

i am

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
הסלמון נאפה כפילה שלם?
אם כן - נשמע הגיוני יותר.
לפרוסות פילה סלמון - חצי שעה זה וידוא הריגה.
כן, דג שלם.
אם אני עושה פרוסות זה באמת פחות. לא יודעת בכמה...
 

רוחי בלבוחי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
כוס רוטב ברביקיו
אני שמה חצי צ'ילי חצי ברביקיו.
ומוסיפה שלוש כפות רוטב סויה.
שיני שום אני שמה יותר בנדיבות.... אפי' חמש / שש שיניים.

באמת מתכון הכי הכי שטעמתי בחיים שלי.
הילדים מאוהבים בו והמבוגרים נמסים ממנו.
טעיםםםם עם הסלטים והרוטב והריח................. אוווווו מעין עולם הבא!!!!

מנסיון שבת שבת !! שווה לנסות - - ממכר!!!!
 

ציפס קידס

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני שמה חצי צ'ילי חצי ברביקיו.
ומוסיפה שלוש כפות רוטב סויה.
שיני שום אני שמה יותר בנדיבות.... אפי' חמש / שש שיניים.

באמת מתכון הכי הכי שטעמתי בחיים שלי.
הילדים מאוהבים בו והמבוגרים נמסים ממנו.
טעיםםםם עם הסלטים והרוטב והריח................. אוווווו מעין עולם הבא!!!!

מנסיון שבת שבת !! שווה לנסות - - ממכר!!!!
זה באמת נשמע טוב גם שלך וגם של פותחת האשכול
 

לילי 1

משתמש מקצוען
המתכון נשמע נהדר! קחו בחשבון שהרטבים האלה מכילים סוכר בכמות שקשה לשער.
לעניין הבישול- מה זה דג שלם? עם העצמות והכל? כי בזה אין לי נסיון.
אבל פילה רגיל, כזה מהמקפיא ששוקל קצת פחות מקילו, אני אופה בשלמותו גג שבע דקות על חום 250.
הדג ממשיך להתבשל גם אחרי שמוציאים מהתנור. הוא צריך רק להפוך צבע ממבריק לאטום וזהו.
נסו ותוושעו...
 

נאמנת

משתמש מקצוען
כבר הרבה זמן מתכננת להעלות אותו, תמיד דוחה את זה כדי להעלות עם תמונה ושוכחת לצלם...
אז החלטתי להעלות בלי תמונה...
המתכון הכי טעים שטעמתי לסלומון!

כמות לדג סלומון שלם:
כוס רוטב ברביקיו
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
2 כפות דבש
3 כפות יין אדום (במקור יבש, אני שמה גם מתוק כשאין לי)

מערבבים את החומרים לרוטב, שופכים בנדיבות על הדג,
אופים גלוי על חום 200 בערך חצי שעה.

בתיאבון!!!
סגנון מתוק או פיקנטי?
 

לוח אירועים וקורסים קרובים

למעלה