דגים מתכון מעולה לסלומון

  • פותח הנושא i am
  • פורסם בתאריך

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כבר הרבה זמן מתכננת להעלות אותו, תמיד דוחה את זה כדי להעלות עם תמונה ושוכחת לצלם...
אז החלטתי להעלות בלי תמונה...
המתכון הכי טעים שטעמתי לסלומון!

כמות לדג סלומון שלם:
כוס רוטב ברביקיו
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
2 כפות דבש
3 כפות יין אדום (במקור יבש, אני שמה גם מתוק כשאין לי)

מערבבים את החומרים לרוטב, שופכים בנדיבות על הדג,
אופים גלוי על חום 200 בערך חצי שעה.

בתיאבון!!!
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הדג לא יוצא יבש?
חצי שעה זה המון בשביל סלמון
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אפשר לאפות 25 דקות
אבל על חום נמוך בהרבה
ו12.5 דקןת על 200 מעלות ממש לא יוצא נא.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הסלמון נאפה כפילה שלם?
אם כן - נשמע הגיוני יותר.
לפרוסות פילה סלמון - חצי שעה זה וידוא הריגה.
אין הרבה הבדל, אולי של 2-3 דקות
 

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
הסלמון נאפה כפילה שלם?
אם כן - נשמע הגיוני יותר.
לפרוסות פילה סלמון - חצי שעה זה וידוא הריגה.
כן, דג שלם.
אם אני עושה פרוסות זה באמת פחות. לא יודעת בכמה...
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
כוס רוטב ברביקיו
אני שמה חצי צ'ילי חצי ברביקיו.
ומוסיפה שלוש כפות רוטב סויה.
שיני שום אני שמה יותר בנדיבות.... אפי' חמש / שש שיניים.

באמת מתכון הכי הכי שטעמתי בחיים שלי.
הילדים מאוהבים בו והמבוגרים נמסים ממנו.
טעיםםםם עם הסלטים והרוטב והריח................. אוווווו מעין עולם הבא!!!!

מנסיון שבת שבת !! שווה לנסות - - ממכר!!!!
 

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
אני שמה חצי צ'ילי חצי ברביקיו.
ומוסיפה שלוש כפות רוטב סויה.
שיני שום אני שמה יותר בנדיבות.... אפי' חמש / שש שיניים.

באמת מתכון הכי הכי שטעמתי בחיים שלי.
הילדים מאוהבים בו והמבוגרים נמסים ממנו.
טעיםםםם עם הסלטים והרוטב והריח................. אוווווו מעין עולם הבא!!!!

מנסיון שבת שבת !! שווה לנסות - - ממכר!!!!
זה באמת נשמע טוב גם שלך וגם של פותחת האשכול
 

לילי 1

משתמש מקצוען
המתכון נשמע נהדר! קחו בחשבון שהרטבים האלה מכילים סוכר בכמות שקשה לשער.
לעניין הבישול- מה זה דג שלם? עם העצמות והכל? כי בזה אין לי נסיון.
אבל פילה רגיל, כזה מהמקפיא ששוקל קצת פחות מקילו, אני אופה בשלמותו גג שבע דקות על חום 250.
הדג ממשיך להתבשל גם אחרי שמוציאים מהתנור. הוא צריך רק להפוך צבע ממבריק לאטום וזהו.
נסו ותוושעו...
 

נאמנת

משתמש מקצוען
כבר הרבה זמן מתכננת להעלות אותו, תמיד דוחה את זה כדי להעלות עם תמונה ושוכחת לצלם...
אז החלטתי להעלות בלי תמונה...
המתכון הכי טעים שטעמתי לסלומון!

כמות לדג סלומון שלם:
כוס רוטב ברביקיו
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
2 כפות דבש
3 כפות יין אדום (במקור יבש, אני שמה גם מתוק כשאין לי)

מערבבים את החומרים לרוטב, שופכים בנדיבות על הדג,
אופים גלוי על חום 200 בערך חצי שעה.

בתיאבון!!!
סגנון מתוק או פיקנטי?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה