במשך שנים מתחילת נישואנו ניסינו להכין בעצמנו שווארמה מבשר השווארמה של הודו ואף פעם לא הצלחנו.
ניסינו לטגן אותו במחבת ולא היה טעים.
ניסינו לחתוך אותו לרצועות ואז לבשל אותו על רשת המנגל וטעמו היה חצי מסטיק יבש.
היום עלה במוחי רעיון לנסות את הרעיון שלהלן ובסייעתא דשמיא זה הצליח ברמה בלתי רגילה!!
א. לקלף את גוש בשר השווארמה הקפוא בדיסק המג'ימיקס.
ב. להעביר את הבשר הקלוף לקערה ולתבל בשפע תבלינים: תבלין על האש, גריל עוף, פלפל שחור, מלח, כמון.
ג. שמן קנולה.
ד. מעט מים.
ה. לערבב את הכל היטב עד שכל הבשר יהיה מתובל היטב מכל כיוון.
ו. להניח את הבשר על רשת צפופה של כבד על מנגל חשמלי.
ז. כשמתחיל להתבשל להפוך את הבשר על הרשת מצד לצד עד שכל הבשר מתבשל היטב. אגב, הליך הבישול הוא מהיר מאוד עקב דקיקותו של הבשר.
וזהו!!! האוכל מוכן.
הכניסו אותו לבגט צרפתי ממאפיית שובע ומרחו בבגט חומוס וסחוג והוסיפו חמוצים וסלט ירקות שחתכתם בסלייסר ואם תירצו הוסיפו טחינה מתובלת ועמבה והנה לכם ארוחה בשרית מהירה ונקיה מסכנת קורונה ושאר מרעין בישין ששורצים על ידיהם של העובדים הישמעאלים או הסודנים שבמטבחי המסעדות...
ניסינו לטגן אותו במחבת ולא היה טעים.
ניסינו לחתוך אותו לרצועות ואז לבשל אותו על רשת המנגל וטעמו היה חצי מסטיק יבש.
היום עלה במוחי רעיון לנסות את הרעיון שלהלן ובסייעתא דשמיא זה הצליח ברמה בלתי רגילה!!
א. לקלף את גוש בשר השווארמה הקפוא בדיסק המג'ימיקס.
ב. להעביר את הבשר הקלוף לקערה ולתבל בשפע תבלינים: תבלין על האש, גריל עוף, פלפל שחור, מלח, כמון.
ג. שמן קנולה.
ד. מעט מים.
ה. לערבב את הכל היטב עד שכל הבשר יהיה מתובל היטב מכל כיוון.
ו. להניח את הבשר על רשת צפופה של כבד על מנגל חשמלי.
ז. כשמתחיל להתבשל להפוך את הבשר על הרשת מצד לצד עד שכל הבשר מתבשל היטב. אגב, הליך הבישול הוא מהיר מאוד עקב דקיקותו של הבשר.
וזהו!!! האוכל מוכן.
הכניסו אותו לבגט צרפתי ממאפיית שובע ומרחו בבגט חומוס וסחוג והוסיפו חמוצים וסלט ירקות שחתכתם בסלייסר ואם תירצו הוסיפו טחינה מתובלת ועמבה והנה לכם ארוחה בשרית מהירה ונקיה מסכנת קורונה ושאר מרעין בישין ששורצים על ידיהם של העובדים הישמעאלים או הסודנים שבמטבחי המסעדות...