עוגות/עוגיות מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס אמרקאיות

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
גם אני הייתי משמיטה את 2 כפות השמן האלו.
במקרה הכי גרוע התערובת תתפורר קצת ואז אפשר להוסיף עוד שמן או להחליף בכמה כפות מים

ונכון-
הסוכר חום תורם למרקם וייצב את העוגיות טוב יותר מסוכר לבן מה שחשוב כשאין מייצב אחר כמו מרגרינה
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אני רואה שכבר נתנו לך מתכונים, אך אם בכל זאת תרצי, אני כותבת כאן את המתכון הקבוע שלי לעוגיות שוקולד ציפס שקיבלתי לפני 20 שנה ומכינה אותו בלי סוף סתם כעוגיות נשנוש במקום הבסקויטים בבתים אחרים.
הן מאוווד טעימות, וכבר ניסיתי הרבה וריאציות, ונשארתי איתן.
מחצית מהסוכר במתכון אני ממירה לסוכר חום, לטעם עשיר יותר.
20200121_195651.jpg
20200122_185545.jpg

צירפתי תמונה מאתמול שהכנתי למסיבה של הבת שלי. בתבנית סיליקון, וזילפתי קווים שוקולד לבן וחום. אבל כמובן ברגיל מכינה עיגולים פשוטים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  19  פעמים

לוח מודעות

למעלה