• פרוג למען העצמאים!

    כפורום העצמאים והעסקים הקטנים המוביל בציבור החרדי, אתר פרוג נרתם לעזרתכם. בעקבות התפשטות נגיף הקורונה והשפעתו על המשק, נגרמים נזקים כלכליים לעצמאים רבים אשר מתמודדים עם מחסור בלקוחות. לכן החלטנו להושיט לכם יד ואנו מעניקים לכם, חברי האתר היקרים, את מערכת הפרסום העצמאית שלנו ב30% הנחה!!!

    למימוש ההטבה, אין צורך בהקלדת קוד קופון, פשוט פרסמו!

    לתשומת לב! המבצע עד חג הפסח

    למעבר ליצירת קמפיין >>>
     
    להתייעצות ועזרה בין חברי הפורום >>>
     
    לחבילת פוש לעסקים לחץ כאן >>>
     

דרוש מידע מתכון לוופל בלגי

לחיל אומר

משתמש מקצוען
אשמח מאד אם למישהו יש מתכון מומלץ לוופל בלגי.
קניתי מכשיר ממש פשוט, וניסיתי מתכון של קרין גורן וזה יצא לא מספיק תפוח ושרוף מבחוץ ולא מוכן מבפנים.
כמו"כ אם יש למישהו מידע אם אפשר להקפיא את זה

אודה על כל מידע
 

sherit

משתמש צעיר
צילום מקצועי
איזה מחשיר קנית?
יש לי מתכון שעבד מצוין העברתי את במתכון למישהו שקנה מכשיר מאוד פשוט וזה יצא קריספי ולא מספיק תפוח
יכול להיות שזה בעיה במכשיר
המתכון שיש לי:
מכין כמות של 3 ופלים (3 נגלות לטוסטר של זוג)
החומרים:
2 כוסות קמח
2 ביצים
1/3 1 כוס חלב
כף אבקת אפיה
3/4 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
למרוח את תבניות הופל בשמן ע”י מרית. (spatula)
לאחר מכן לשפוך את תוכן הבלילה ולהמתין להשחמה.
 

פטיפורית

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
גם אני מחפשת בדחיפות מתכון מוצלח לוופל בלגי שמכירים ומכינים ויוצא מוצלח. (לא מתכון מועתק שאף פעם לא ניסו...)
תודה מראש !
שבוע טוב !!!
 

לוח דרושים

למעלה