פרווה מתכון לבלינצ'עס במילוי פרווה

  • פותח הנושא 20:39
  • פורסם בתאריך

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אחרי שנברתי כבר באשכולות,
לא מצאתי משהו כלבבי...
אשמח למתכון גם לבלינצ'עס,
וגם למילוי (סוג יותר של ירקות..)
ואולי גם שאחרי זה מטגנים שוב, או שלא בעצם....
בקיצור, מחכה למתכונים.
תודה!
 

ופל בלגי

משתמש מקצוען
בלינצ'עס
4 ביצים
כוס קמח
כוס מים
קצת מלח

מטגנים מעט שמן במחבת, כשרותח, שופכים לתוך הבלילה ומערבבים.
כך אין צורך בשמן במהלך הטיגון!

יוצא בערך 15 יחידות.
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
בלינצ'עס
4 ביצים
כוס קמח
כוס מים
קצת מלח

מטגנים מעט שמן במחבת, כשרותח, שופכים לתוך הבלילה ומערבבים.
כך אין צורך בשמן במהלך הטיגון!

יוצא בערך 15 יחידות.
איך זה מתקבל בלי שמן,
לא יבש?
 

מלכי וולף

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
בלינצ'ס הכי אלוף שפגשתי אבר (ציפורה קרייזמן)
2 ביצים
1 כף סוכר
חצי כפית מלח
4 כפות שמן
1.5 כוסות מים/ חלב
1 כוס קמח

מילוי: (ממקור אחר...)
מטגנים בצל
מוסיפים קוביות גמבה קטנות
להנמיך להבה עד לריכוך
להוסיף טונה משימורים
לטגן ביחד עוד קצת
להוסיף מלח וקצת א. מרק
מוסיפים ביצה ומערבבים לגיבוש.
 
נערך לאחרונה ב:

מירי84

משתמש פעיל
בלינצ'ס הכי אלוף שפגשתי אבר (ציפורה קרייזמן)
2 ביצים
1 כף סוכר
חצי כפית מלח
4 כפות שמן
1.5 כוסות מים/ חלב
1 כוס קמח

מילוי:
מטגנים בצל
מוסיפים קוביות גמבה קטנות
להנמיך להבה עד לריכוך
להוסיף טונה משימורים
לטגן ביחד עוד קצת
להוסיף מלח וקצת א. מרק
וואו אהבתי את הרעיון של המילוי הזה... זה נראה לך מתאים לסעודה שלישית?
הולך גם בלי רוטב?
וגם- את מטגנת/אופה את הבלינצס גם אחרי המילוי?
 

מלכי וולף

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
וואו אהבתי את הרעיון של המילוי הזה... זה נראה לך מתאים לסעודה שלישית?
הולך גם בלי רוטב?
וגם- את מטגנת/אופה את הבלינצס גם אחרי המילוי?
אחת אפס..
זה מתכון שאני באמת עושה המון לסעודה שלישית כשיש לי זמן
זה דג קליל (לא בהכנה.. בעיכול) ומה שעוד טוב בו, זה שאין צורך לחמם, מגישה ישירות מהמקרר בלי לטגן או לאפות אחרי מילוי
 

מלכי וולף

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
וואו אהבתי את הרעיון של המילוי הזה... זה נראה לך מתאים לסעודה שלישית?
הולך גם בלי רוטב?
וגם- את מטגנת/אופה את הבלינצס גם אחרי המילוי?
אגב אפשר ללכת על הקטע עם ירקות שונים
שימי לב שערכתי שם משהו בהכנה
 

בשטאנץ שלך

משתמש חדש
למילוי:
קישוא
בטטה
בצל
קוצצים דק
מאדים אם מכסה סגור
כשמתרכך פותחים את המכסה לעוד 10 דקות
לקראת הסוף מתבלים במלח והמון פלפל שחור
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  19  פעמים

לוח מודעות

למעלה