דרוש מתכון מתכון טוב לדג פורל - יש למישהי?

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
אין לי כמויות מדויקות אני עושה לפי העין:
לערבב יין לבן חצי יבש
מעט דבש
מעט חרדל (רצוי גרגרים)
מעט שום כתוש
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן רצוי שמן זית מעודן
לטרוף את החומרים בבלנדר יד/מטרפה ידנית
לשפוך על הדגים (מומלץ שהרוטב יהיה בכמות מספקת כדי שהדגים ממש ישרו בו)
לתת להם לנוח יחד 20 דקות - חצי שעה
לאפות על 200 מעלות לא מכוסה למשך עשרים דקות בדיוק.
 

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
המתכון הקלאסי שמתאים לכל הדגים העדינים:
חצי כוס שמן זית
5 שיני שום כתושות
לימון או שניים סחוט למיץ (לפי מה שאוהבים)
פלפל שחור גרוס
מלח כמובן
מערבבים את כל החומרים ומעסים היטב את הדג, כולל את הבטן מבפנים (למי שלא יודע איך מוציאים את השדרה, עדיף שלא להתעסק עם זה. אחרי ההגשה יותר קל להוציא).
מוסיפים פרוסות שום מלמעלה וגם בפנים. אפשר לקשט בפטרוזיליה וקצת צ'ילי גרוס מיובש.
לאפות 20 דקות מכוסה בנייר כסף. להוריד את הנייר ולשים בגריל עוד 4-5 דקות. לא יותר!
טעים מאוד כשהדג חם.
 

תפוזינה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
לטעמי הדג הזה לא טעים כשהוא מדי "מתובלן", אפ' מלח ושמן - עדיף שמן זית מניבים דג בטעם עדין ומעודן.
 

מבינה עניין

משתמש מקצוען
אני הכנתי אתמול ויצא מעדן!
(ע"פ מתכון שמישהי נתנה בעבר בפרוג לסלמון)
עם הרבה רוטב כך אנחנו אוהבים!
4 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
2 כפות שמן זית
3 שום כתוש
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה