ממליצה לבקש פתיחה על האתר
ממתק פצפוצי אורז ומרשמלו אמריקאי | תבנית 20*30 | ברוכי קופטייל
מצרכים:
3 כוסות אורז תפוח
230 גר' מרשמלו
3 כפות חמאה/ שמן
קורט מלח
אופן ההכנה:
ממיסים חמאה ומרשמלו בקערה רחבה במיקרוגל כ 30 שניות או בסיר על הגז.
מומלץ לא להגיע להמסה מלאה של המרשמלו מה שנותר ימס מעצמו מהחום שסביבו.
זהירות! אם תבשלו את המרשמלו יותר מידי הוא יצטמצם והחטיפים יצאו לכם קשים.
מוסיפים קורט מלח.
מערבבים היטב את המרשמלו בעזרת מרית , מועכים 'מרשמלואים' שלא הומסו לגמרי.
מוסיפים את הפצפוצים ומערבבים היטב.
משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
ניתן להיעזר במערוך, אם בחרתם כך מומלץ לשים עוד נייר אפיה מעל לחטיף שלא ידבק למערוך.
מצננים חצי שעה.
קורצים בצורה הרצויה או חותכים עם סכין.
אני בחרתי לקשט בפסי שוקולד וקצת סוכריות.
בתיאבון.