מתכון חדש: ממתק פיצפוצי אורז ומרשמלו אמריקאי

אמנות ויצירה >> תוכן מקצועי

גם אתם שמתם לב שרק עכשיו הגיעה הקולקציה החדשה למדפים? הסוד המלא נחשף לראשונה, ועל הדרך טריק לניצול קופונים.
אם אתן מאלו שהבילוי שלהם הוא סיור בגאולה וברבי עקיבא, לסרוק ולמשש את חלונות הראווה, יכלתן לזהות השנה דיליי חריג במועד השקת הקולקצייה החדשה לחג...
תנו לאגד לנצח
ב"ה. לימים, יתקשו כל המעורבים להאמין שכל הסאגה המתמשכת התחילה בהתראה שגרתית שקפצה בצד השמאלי של המחשב הנייד. "תוקף רישיון גרסת הניסיון של...
הדרך להייטק עוברת בבני ברק
מרחב עבודה הצפוף בנשים חרדיות שיושבות וכותבות קוד, הוא לא מראה שכיח. לפני כמה שנים היו שאמרו שהוא גם לא אפשרי.
4.00 star(s) 1 ratings
מאחורי העמק | חלק ג'
"פסולה" "לא נכון" "עכשיו תורך לאחוז!" לכל אחת יש את הזיכרון המתוק הזה מהמשחקים הנוסטלגיים שהיוו חלק גדול מנוף ילדותינו, זיכרון שמעלה חיוך שעה...
5.00 star(s) 1 ratings

חצאית קפלים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לקנות משהו כזה (חברה אמריקאית) וזה עולה נורא יקר...
אז איזה כיף שאפשר להכין את זה לבד!
(שם זה הולך גם עם עדשים קטנים בפנים)
יש גירסה פרווה? כי לא תמיד מתאים לי חלבי...
תודה על השיתוף...
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
הפקות ואירועים
@ישראל44 (כלומר ברוכי)

ככה להתבשר על הולדת הבת???????
מזל טוב ענק וורוד!
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
יש לקנות משהו כזה (חברה אמריקאית) וזה עולה נורא יקר...
אז איזה כיף שאפשר להכין את זה לבד!
(שם זה הולך גם עם עדשים קטנים בפנים)
יש גירסה פרווה? כי לא תמיד מתאים לי חלבי...
תודה על השיתוף...
נכון, זה המתכון הבסיסי, משם אפשר רק לעלות,
יש אינספור שילובים לממתק הזה
(יש בלוגרית שכל הבלוג שלה זה רק הממתק הזה בכל מיני גיוונים)
את יכולה להוסיף אוריאו שבוא, עדשים, פצפוצי שוקולד, להפוך את כל החטיף לטעם שוקולד,
בקיצור אינסוף!

את יכולה בהחלט לעשות את זה בפרווה עם מרגרינה/שמן קוקוס

בהצלחה
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
יאמי!

מי צריך להכין ולטעום?!
לי מספיק התמונות הקסומות :)

סטיילינג עדין, אסתטי ויצירתי
איך אהבתי את הארטיק שם בצד...

כיף לשמוע שמגיע לך מזל טוב
אין אין על ורוד בייבי.
הרבה נחת מהנסיכה!
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
ממליצה לבקש פתיחה על האתר
ממתק פצפוצי אורז ומרשמלו אמריקאי | תבנית 20*30 | ברוכי קופטייל

מצרכים:

3 כוסות אורז תפוח
230 גר' מרשמלו
3 כפות חמאה/ שמן
קורט מלח
אופן ההכנה:

ממיסים חמאה ומרשמלו בקערה רחבה במיקרוגל כ 30 שניות או בסיר על הגז.
מומלץ לא להגיע להמסה מלאה של המרשמלו מה שנותר ימס מעצמו מהחום שסביבו.
זהירות! אם תבשלו את המרשמלו יותר מידי הוא יצטמצם והחטיפים יצאו לכם קשים.
מוסיפים קורט מלח.
מערבבים היטב את המרשמלו בעזרת מרית , מועכים 'מרשמלואים' שלא הומסו לגמרי.
מוסיפים את הפצפוצים ומערבבים היטב.
משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
ניתן להיעזר במערוך, אם בחרתם כך מומלץ לשים עוד נייר אפיה מעל לחטיף שלא ידבק למערוך.
מצננים חצי שעה.
קורצים בצורה הרצויה או חותכים עם סכין.
אני בחרתי לקשט בפסי שוקולד וקצת סוכריות.

בתיאבון.
 

רוקי

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מזל טוב!
וזה נראה מצוין.
נראה אם הבייבי שלי תסכים לי גם לעשות חטיפים מושלמים כאלו;)

עריכה:
עכשיו ראיתי ששמת קישור ותמונות גם במאמות:p
 
נערך לאחרונה ב:

Rachefet

משתמש פעיל
איזה פוסט מקסים ומרגש!
תמונות יפהפיות והתינוקת מתוקה מדבש. הרבה נחת:)
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מזל טוב ברוכי! איזה צילומים ממיסים
 

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

למעלה