עוגות/עוגיות מתחשק לי שגם לכם יהיה טעים...........

רוחי בלבוחי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
@רוחי בלבוחי
הכנתי את זה עכשיו.
אבל בטעות במקום חצי שעה שמתי 20 דקות וחתכתי את העוגה ,
וראיתי שזה נוזלי ,מיד החזרתי לתנור לעוד רבע שעה
מקווה שלא הרסתי את זה בידים.:confused::confused::confused:
אני מקווה בשבילך....
תעדכני איך יצא בסופו של דבר....
 

sara100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הכנתי ללא גלוטן ויצא מעולה!
(הכנתי עם תערובת קמח שלי)
תודה!!
 

מצב כפית

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי
יווואוווו!!!!!!!!!!!!!!!
אין עלייך!!!
העוגה נגמרה בליל שבת...
בעזרת הדיאטה שלי היא לא נגמרה בער''ש...
דרך אגב,
1. לא היה לי ממרח שוקולד- ויצא מווושלם בלי.. לא הרגישו שחסר משהו....
2. ריצ'- לא ידעתי כמה לשים= שמתי כוס ח''פ של ריצ' וכוס כמעט מלאה של מים עם חבילת שוקולד וקצת קפה-
טעם גן עדן ממש!!!
כ''כ שוקולדי וטעים..
בול בשבילי!!!!
 
קורס ממוקד בן חצי שנה שיוציא אותך עורכי סרטים מהשורה הראשונה!

רוחי בלבוחי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
@רוחי בלבוחי
יווואוווו!!!!!!!!!!!!!!!
אין עלייך!!!
העוגה נגמרה בליל שבת...
בעזרת הדיאטה שלי היא לא נגמרה בער''ש...
דרך אגב,
1. לא היה לי ממרח שוקולד- ויצא מווושלם בלי.. לא הרגישו שחסר משהו....
2. ריצ'- לא ידעתי כמה לשים= שמתי כוס ח''פ של ריצ' וכוס כמעט מלאה של מים עם חבילת שוקולד וקצת קפה-
טעם גן עדן ממש!!!
כ''כ שוקולדי וטעים..
בול בשבילי!!!!
איזה כייף לשמוע - (אני ממש מרגישה שאני שומעת אותך...)
תודה על השיתוף!!
 

עזר כנגדו

משתמש פעיל
אין הסבר לוגי איך העוגה הצליחה לי, אבל זו עובדה.
הקצף נשבר ולא עלה בכלל. החלטתי לערבב הכל ביחד וזהו. כשהעוגה יצאה מהתנור יפה ותפוחה, גיליתי ששכחתי לשים שמן.
התוצאה? בעלי אמר שהוא מקווה שהשמן לא יהרוס את העוגה בפעם הבאה כי היא ממש טעימה עכשיו...:)

הנה התמונה - שארית משבת. הקרם לא כיסה את כל העוגה לגמרי אבל בהחלט היה מספיק ומעולה גם ככה.

אודה למי שתוכל לכתוב שוב במה אפשר להמיר את הריצ' שבציפוי. נאבדתי בשרשור הארוך.

אתן נהדרות ושיהיה שבוע נפלא!

IMG_6278.JPG
 

רוחי בלבוחי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אין הסבר לוגי איך העוגה הצליחה לי, אבל זו עובדה.
הקצף נשבר ולא עלה בכלל. החלטתי לערבב הכל ביחד וזהו. כשהעוגה יצאה מהתנור יפה ותפוחה, גיליתי ששכחתי לשים שמן.
התוצאה? בעלי אמר שהוא מקווה שהשמן לא יהרוס את העוגה בפעם הבאה כי היא ממש טעימה עכשיו...:)

הנה התמונה - שארית משבת. הקרם לא כיסה את כל העוגה לגמרי אבל בהחלט היה מספיק ומעולה גם ככה.

אודה למי שתוכל לכתוב שוב במה אפשר להמיר את הריצ' שבציפוי. נאבדתי בשרשור הארוך.

אתן נהדרות ושיהיה שבוע נפלא!

צפה בקובץ המצורף 691698
אני שמחה בשבילך איזה יופי!!
העוגה נראית מעולה ממש!!
 

נעמה 26

משתמש פעיל
יש לי חלב שקדים, מה כמות ההמרה?
תודה מראש
רק עכשיו אני רואה את ההודעה
אם זה עוד יעזור אני המרתי בכוס חלב סויה, אבל יצא מדי נוזלי ולכן כדאי לשים פחות
לי יש סתם מתכון של גנאש 4 כפות חלב סויה, כף דבש ושוקולד מריר
אז צריך לראות לפי זה בערך
 

עיתונאית

משתמש סופר מקצוען
רק עכשיו אני רואה את ההודעה
אם זה עוד יעזור אני המרתי בכוס חלב סויה, אבל יצא מדי נוזלי ולכן כדאי לשים פחות
לי יש סתם מתכון של גנאש 4 כפות חלב סויה, כף דבש ושוקולד מריר
אז צריך לראות לפי זה בערך
תודה, המרתי בסוף בכוס חלב שקדים יצא מהמהם!!
 

רוחי בלבוחי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
@רוחי בלבוחי איך אפשר לראות את כל המתכונים שהעלית?




 
שמחונים פותחים לכם שולחן חג עם מגוון מוצרים מרהיבים שעושים סדר ברמה אחרת...

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

683

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה